Bana bunu söyledin ya daha ne denir ki ?

bilmiorum hiç size eşiniz böyle bişe söledimi?
heralde ben ilkim.
eşimin anne ve babası haftasonu bize yemege geldiler..
eşimin babası oldum olası ne biizim evi nede eşyaları begenir.
her geldiğinde suratı beş karış gelir gider lafınıda söler şu böle şu şöle diye..
yemege gelir ama yağtıgım yemekleri begenmez....
o günde yine aynı surat ifadesiyle evimize geldi bende herzamanki gibi yapmacık gülümsemeler falan.
adamda öyle bi surat varki içten gülemiosunuz zaten...
nese gece bitti ertesi gün eşim bana yemekte surat yaptıgımı onun annesinin babasının benim suratımı çekmeye mecbur olmadıklarını söledi.
bi kavga kıyamet kotu yani.
bende babanın o suratına benden anca okadar çıkıo napım...dedim..
ve eşim bana ''sen benim babamın .okunu'' ye dedi.
şok oldum bişe diyemedim...
:14::14::14::14::14:

Kusura bakma bende babanın ....kaldıracak mide yok kalbim de midem de çokhasastır.Unutma .... yedirtmeye çalıştığın senin hayat arkadaşın,eşin ama keşke sen hayat arkadaşı olarak da babanı seçseydin senin miden daha iyi kaldırır onun.... yemeyi!derdim heralde...Bu nasıl bir laftır ya...Eşiniz sıyırmış kafayı ama kendini normal sanıyor yazık...

Erkeklerin evlendikleri zaman artık ailelerinin eşleri olduklarını anlaması gerekiyor.Annesi- babası vs. bu akrabalar artık daha geri planda kalıyorlar.Kalmaları gerek zaten.Siz yeni bir aile oluyorsunuz, çok terbiyesizce bir laf etmiş eşiniz.Bence bir süre konuşmayın da yaptığı hatayı anlasın ve sizden özür dilesin.

pişkinliğinde bu kadarı
bi de espiriye alıyor ha, elbet o senin eline düşecek, aklı sıra 2 parça çaputla gönlünü aldığını sanıp, bu olaydan yırttığını sanıyordur o şimdi
ama biz kadınlar içimizde tutar, hiç beklemediği anda da yapıştırırız lafımızı :22:
Senin ailene gelmek istemiyorsa gelmesin, hiç ısrar etme zaten, paşa gönlü bilir
seni üzen bi adama da senin ailen çokta meraklı olmaz
kayınpederinde eşyaları beğenmiyormuş ya sanırım çeyiz düzülürken ya fikrini soramadın diyedir, yada onun istediğini almadın diye
sanki kendisi oturacak o evde:22:
Madem yemeklerini beğenmiyor, sende bi daha size gelirlerse çağır kaynananı mutfağa, anne sen babamın ağız tadını iyi biliyorsun malzemeler burda sen yap de:19:

evet mobilyalarımızı begenmiyor..
Ben spor modern bi mobilya aldım salonumada oturma odamada.
Neymiş öyle mobilyamı olurmuş hiç oturamıyomuş..
Kendi evindekiler klasik mobilya.
Benimkide öyle olsun istedi.
Sonra evimin cephesine bile karışıyor yaaa.
Böel evmi olur kuzey cephe hep karanlık hep karanlık diye dünya laf edio.
E bu adam evine geldiğinde nasıl gülücenki yani..

Eşiniz hata etmiş zaten de...
konu sahibi arkadaşım sırf sana istinaden söylemiyorum genel konuşuyorum şu eşlerinize eskiden aşık olan bayanlarla eski kız arkadaşlarıyla ilgili sana yicek gibi baktı yok keşke karın ben olsaydım der gibi baktı deyip gururlarını okşamayın daha fazla adam way be paylaşılamayan erkeğim tribine giriyor yapmayın etmeyin ya

ne diyeceğimi bilemedim:26:
çok terbiyesizce bir laf:20:
bu lafı ettiğine pişman edin burnundan getirin yoksa gerisi gelir bu sözlerin:45:

bence daha evlenmeden iliskinin en basinda cok ciddi bir sekilde
karsindakini uyarmak gerek küfür konusunda
bu gibi seyler olursa eger kesinlikle hemen bitiririm denmeli
hicte hos olmayan birsey
bilmiyorum siz gercekten surat asdinizmi
ama asmis bile olsaniz
bu lafi hakketmediginiz acik

kusura bakmayin ama size oyle diyen bir adama
birde ustune ustluk onu seven teyzesinin kizindan icin nden oyle seyler soylediniz
kiymete bindigini sanacak.. size deger vermiyor gibi laflar sarfediyor
size o hakareti ettigi halde teyze kizi icin "keske senin karin ben olsaydim" gibi bakiyor demissiniz esinize
yani "bana agir hakaret ettin ama sen erisilmez ve mukkemel bir insansin teyze kizi sana sahip olamamis ama ben oldum diledigin hakareti etmeye devam et" bunu soylediniz sanki esinize..
benim esim bana bu lafi soylemesini tahmin bile edemiyorum olurda soylerse allah korusun saygim kalmaz sevgim kalmaz.. cok zor burnunu surtmesi gerek... yoksa tekrarlama ihtimali cok yuksel bu tur asagilamalara!

saygı biterse sevgide biter...
daha yenide evliymişsiniz.umarım eşinizin aklı başına gelir. eşiniz terbiyeden mahrum biri sanırım.

Arkadasim öncelikle merak ediyorum kac yillik veya aylik evlisiniz ???

Esiniz size resmen saygisini yitirmis ..
eger uzun vadeli bi evliliginiz varsa yaziklar olsun .. kac seneleik esine
böyle agir hakaret edebiliyorsa ..
Eeger yeni evliyseniz ise pardon ama yuuuh diyorum ..
Cicim aylari gecince millet cidden degisyormu ne diycemde .. bukadarda olmaz .
Ben olsam asla affetmem vede hep basina kakarim bu hakareti ki buda saglikli degil
ama saglikli düsünülcek bi yeride yok ..

ne dicegimi sasirdim gercekden .. anasiyla babasini vede esini ayirmasi lazim yahu ..
3.sahislarin evlilik icerisinde bi yeri olmamali heleki böyle konularda tartismalar cikmamali ..

Ahlaksız ..
ya okudukça iğreniyorum erkeklerden .. pes ya ..

Bu lafı soyluyor , sonra o kadını koynuna almaya çalısıyor .. miğdem bulanıyor yazarken bile ..

Ama arkadaşım sen cok hatalısın ksr bakma ..
kocan sana o kufuru soyledıgı an eşyalarını odanın ortasına fırlatıp '' defol git babanın yanına '' diycektin..
bak bakalım ne oluyor o zaman ..
bu erkekler evlenince aslan kesılıyorlar .. o imza tapulu malı yapıyor sankı karılarını ..

Tepkisiz kalmışsın , öyle ki adam gece sana yanaşmaya bile cesaret etmiş ..
ben olsam yıkardım ortalığı.. ne demek ya boyle bısey ? saygı olmalı ya ..
saygı için , karı-koca olmaya luzum yok .. insan olmak yetmeli ..

cok ciddi söyluyorum o dedigi sözle onu kendi babasının b. ile boşayarak bogardım

Cok uzucu bır durum ne demelı bılemıyorum kı.
Ben agzının ortasına carpardım tokadı.
Ah ah evlenmek ne zor sey

Tavrınızı ciddi şekilde koyun.

Hiç hoş şeyler değil eşinizin yaptıkları.

Boyun eğerseniz çok pişman olursunuz.

Ne demek bu şekilde konuşabilmek.

Eşinizse eşiniz.

Haddini bilmeyi öğrencek herkes !!

ha eşim böle yaparak benim onun ailesinden dahada nefret etmemi sağlıo orası apayrı bi konu..

inan sana hak veririm ha eşinin ailesi sıcakkanlı olsa ama eşin yine böle davransa seveceğin varsa da sevemezsin inan..ha ayrıca çok seviyorsa babasının şeyini sen buyur desseydin bu ne laftır ya! ama asla deme bir kavga da ordan kopar!dövmüyor seni değil mi?sanki dayak var gibime geldi..sana diyeceğim eşinin ana babası geldi mi eve inadına daha da gül sinirlensen de gül ama gülerek şakaya dek getir lafını da sok tatlılıkla eşyayı mı beğenmedi"ah baba keşke sen alsaydın sen eşyaları daha güzel seçersin eminim "de ama adama her deyişinde böyle cevap ver..sakıın kaşını çatarak cevap verme gülerek kibarca tatlılıkla ama tam 12 den vur lafını!böyleleri laf sokmaktan anlar..bir de eşine ve ailesine her görmede gizlice Ayetel kürsi okuyup üstlerine çaktırmadan"püf" demeni öneririm inan seni üzecek durum olmucak inşallah..denedim sabittir eşimin dengesiz akrabalarına...eşin ailesi gittikten sonra yine ters bişi mi dicek hiççç cevap verme...bırak konuşsun konuşsun sussun inan erkeklere en büyük ceza susmakmış!5 senelik evliliğimde bunu yeni öğrendim susuyorum bu eşime daha fazla koyuyor...peşimde dolanmaya başladı susunca..süsleniyorum püsleniyorum akşam o gelmeden ama konuşmuyorum da hep ben konu açardım şimdi ağzımdan zorla laf alıyor....neymiş bu halim ona çok koymuş öle dio...ohhh olsun...

Son düzenleme:
bence tavrini koy hatasini anlasin sana olan saygizini kaybetmesin.:kkk:
esine : eger ben sana böyle bir kelime kullansandim ne yapar ne düsünürdün diye bir sor bakim ne cevap verecek cok merak ediyorum.gerci bazi erkekler nevar ki bunda lafin gelisi iste , deyip geciyor bu da sunu gösteriyorki o tür kisiler genellikle agzina geleni söyleyen anlamini düsünmeyen sinirlenince gözü biseyi görmeyen kisilerdir.

hem ev senin degilmi canim sen ve esin otururyor onlara ne ya.sanki o evdemi oturuyorlarda rahatsiz oluyorlar, bencede bundan sonra gicigina gül dahada iyi davranki esin sana kabahat bulamazin ailesine bu sefer catsin. bakalim nasil oluyormus.

Back
X