• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bunu söyledin ya daha ne denir ki ?

çok çok çok iğrenç bi laf söylemiş
ahlaksızlığın terbiyesizliğin saygısızlığın bu kadarına pes artık
hiç kimse bu lafı haketmez hele de siz hiç haketmemişken.........
gerçekten şöyle bi empati kurdumdda delirirdim resmen
tepkinizi sonuna kadar koyun.....
rabbim yardımcınız olsun

bi onun anne babası kıymetli zaten bizimkilerin hiçbir önemi yok..
bida beni annemlere gitmemekle bile tehdit etti yaa.
ben onun ailesine surat yaptıgım için cezam bu olacakmış.

:59:

İşteee işte söylenmesede neredeyse tüm türk erkeklerinin aslında içinden geçirip dışına söylemediklerini direk söylemiş sana kocan,sen benim aileme benim istediğim gibi davran ben senin ailene istediğin gibi davranayım.Genelde zaten böyledir sen onun tekerine o senin tekerine çomak sokmazsa mutlu mesut yaşanır.Sinir bozucu bi durum olmuş..

ben o lafı misliyle iade ederdim söyler söylemez. o bana rahat rahat terbiyesizlik yapıyorsa ben hiç utanmam. bak şimdi hatırlayıp gülüyormuş. son lafı sen etsen sen gülerdin.

bence eşiniz bunu sınırle söylemiş hiç cevap wermemelıydınız hatta o kelımeden sonra konusmamalıydınız hatasını anlayıp mutlaka özür diliycekti bence

bu nasıl bir saygısızlıktır yahu nutkum tutuldu ne diyeceğimi bilemedim hakikaten yapıcı birşey yazamayacağım ilk söylediği zaten çok büyük terbiyesizlik ikinci dediğini ise yorumlayamıyorum bile keşke git o zaman ne istiyorsan onunla evleniver hem babanla o içli dışlı olsun der verirdim bavulu eline boşayamasam da dersini alırdı herhalde

Back
X