ben ösym soruları XXXXXçılara servis ediyor yazdım diye 40 ceza puanı almıştım.yani ceza almıştım da puanımı falan hatırlamıyordum şimdi baktım 40 (yazıyla kırk)ceza puanı.
Pek ağız dalaşı yapan biri değilim genelde kavga etmek isteyenlere pek cevap vermem ve bu da onları iyice sinirlendirir.Kötü içerik butonunu da pek kullanmam zaten.Eğer çok ağır bir hakaret veya küfür yoksa.Bazen onlarda bile kullanmam.
Yalnız şu osym konusunda kurum olarak kastedilen ösym mi ,fetullahın dersaneleri mi onu çözememiştim.
Neyse... Kazen cezayı sen vermemişsin zaten cevap vermek zorunda değilsin.
biri gelıyor ve senı tahrık edıyor ve sana söz hakkı doğuyor
cevap verınce polemeıkten gidiyorsun
bence bazı durumlarda ''tahrik'' durumunu göz önünde bulundurarak ceza verılmesı lazım.
şimdi ben bu üyeye cevap vermezsem çatlarım
suç benim mi, yoksa canı sıkılan ve polemiğe girmek isteyen bir üyenin mi?
Cezanızı inceledim mesajınız ;
Ösymnin sınavlarında kopya çekilmiyor ki,sorular XXXXXçılara servis ediliyor.Şu anda en güvenilmez kurumlardan biri ösym dir.Şu saattten sonra bu sınavlara katılanların (hepimizin) başarısı şaibeli olacak maalesef
Şimdi buradan vayyy bunlar XXXXcu, XXXXyu koruyor sonucuna da çıkarsınız. Fesat biri de böyle düşünür zaten.
Burada kişiler ve kurumlara yapılan bu feto olur, meto olur, X olur, Y olur kim olduğu hiç önemli değil bizim başımızı ciddi olarak ağrıtan konular. İş yerinize her gün 3-4 adet ihtarname gelmesi ve bunun sebebi de burada sonucu düşünülmeden yazılan yorumlar.
Sizin mağdur olduğunuz bir konuda yaptığınız hakkınızı aradığınız belki gerçek belki yanlış yorum sizin değil bizim başımızı ağrıtıyor. Bu konuda aldığımız tehditler, ihtarnameler ve süren mahkemelerin haddi hesabı yok. Bu tür mesajlar İnternet izleme kuruluna dahi şikayet edilip savunmamız isteniyor. Geçen ay Hazine bakanlığına savunma verdik düşünün neden ? Burada böyle arkası düşünülmeden biri şu doktor hakkında yorum yapmış. Bu haksız rekabete girmiş ve gidip nereye şikayet edilmişiz. Tekrarı olması durumunda site kapatılacak şimdi sözleyin sizi bu yorumunuz yüzünden biz bu siteyi kapanma durumuna mı getirelim ?
Sizi tahrik ettiğinde kötü içerik butonuna neden basmıyorsunuz ?
Çünkü aynı ortama sizde girip ağzının payını vermek istiyorsunuz.
Sakın bana yooooo, aslaaa demeyin. Cevap veremeden duramıyorsunuz, siz cevap verince sizi o kişi şikayet ediyor. Editor arkadaşta buna ne demişler de bu cevap yazmış bölümüne bakmaz buna bakmaya zamanı da yok.
yok öyle bunlar fetocu falan diye düşünmüyorum rahat olun ,fesat biri değilim:)
yalnız işte kilit soru :madem bu kadar başınızı ağrıtabiliyor neden mesajı silmiyorsunuz?
neden inkar edeyım ki? evet vermek istiyorum
dayanamıyorum, kendı tutamıyorum
sadece bir kib yetmıyor bana
olmuyor yani kazen , gerçekten öylece kib yapmak olmuyor
bizim yerimizde olman lazım.
mesajınız silinmemiş mi ? Atlanmış bu konu bu tür mesajları asla tutmayız ki...
neden inkar edeyım ki? evet vermek istiyorum
dayanamıyorum, kendı tutamıyorum
sadece bir kib yetmıyor bana
olmuyor yani kazen , gerçekten öylece kib yapmak olmuyor
bende dayanamayıp kendimi tutamadığım için ceza yedim hepadı polemik ti bu cezaların bazen haklı iken haksız pozisyona da düşüyor insan susup kötü içerik mi yapsam yoksa sonuna kadar cevap mı yazsam diye gidip geldiğim çok oluyor ama hep sonunda yazıyorum cevap ve alıyorum ceza
yok öyle bunlar XXXXcu falan diye düşünmüyorum rahat olun ,fesat biri değilim:)
yalnız işte kilit soru :madem bu kadar başınızı ağrıtabiliyor neden mesajı silmiyorsunuz?
hiç ceza yemedimm. bu mesajı okuduktan sonra beğendim butonuna basmayı unutmayın.
dur daha canım
bir kalbin var daha
Alınan cezalar ve puanlar üyelere ne şekilde bildiriliyor?
Yani bugüne kadar almadım sanırım ancak
merak ettiğim profilde mi görülüyor?
evet oda var. birde yönetici de görsem sitede tanımamki kim olduklarını siz nereden anlıyorsunuz? yazıyormu biyerlerde?
Neden artık ceza puanları silinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?