bana çirkin dedi :(

yeni doğan bebeklere nazar değmesin diye yapılan iltifattır ..belki eşinizde size aynı mantıkla yaklaşmıştır. eşinizinde dediği gibi sizi evlenmek için güzel ve değerli bulmuşki evlenmiş.insan evlenmek için kolay karar veremez,hele de erkekler

Hayır, gerçekler Carrie'ciğim. :)

Hem yüzüne karşı çirkinsin demedi hemde öyle düşünmedi emin ol buna.

Eşin sanırım şunu demek istedi. İlk seni gördüğünde agresif ve sinirliysen '':44:bu huyundan dolayı seni ilk gördüğümde beğenmedim'' tarzında birşey ima ediyordur ya da başka birşey ama güzellikle ilgili bir iması yok bence.

Ayrıca bir bayanın çirkin bulduğu bir kızı bir erkek bizim görmediğimiz bir özelliğinden dolayı farklı bulabilir.
Sakinse örneğin bu çekici gelebilir onlara.
...

Ayrıca şuan seninle evli. O kızdan daha çok seni beğendiği çok açık.

Böyle konulardan dolayı eşinle tartışmaman lazım.
Hem o kızla ilgili konuşarak, hemde kendi güzelliğin üstünden bu kadar eşini konuşturarak (bu karşı tarafa özgüvensizlik enerjisi verir)
kendi kalene gol atıyorsun.

İşte strateji bu adam istediğini elde etmiş...Demek sen bu tarz şeylere önem veren birisin ve oda seni tam damarından vurmuş..Tıpkı benim yaşlılığı komplex edişim gibi, kızdırmak istediği zaman direk burdan girer, sende biliyorsun aslında kızdırmak için yaptığını ama biz kadınlar işte belki sana başka şeylerde söylemiştir ama sen arasın tek bu kelimeyi eleyip seçmişsindir.Şimdide ona kuruluyorsun, merak etme nasılsa gönlünü alacak çok üzme kendini...

ama herkes sevdiğiyle, beüendiğiyle evlenmiyorki...

ilk beni gördüğünde sinirli ve agresif değildim. hatta çok sevimliydim, böyle masum görünüyorum bazen uzaktan bakınca.
bide o benim az çok kişiliğimi biliyoru çok ortak arkadaşlarımız vardı ve arkadaşlarımın arasında oldukça popülerdim, yani biliyordu o beni az çok...
hatırlıyorumda ilk yüz yüze geldiğimizde suratı kıpkırmızı olmuştu, tanıştırdıklarında sadece tokalaştı sonra koşa koşa bakkala gitmişti bana ülker çikolatalı gofretle teneke kola almıştı durup dururken

ama o kız gerçekten çirkin yaa, bu arada benle tanıştığında, ben bilmiyordum tabi, o kızla sevgiliydi o, sonra bana çıkma teklifi etti o kızdan ayrıldı.. sonradan söyledi bana, kızı tembihlemiştim sakın ha carriye bugün ayrıldığımızı söyleme, çok önceden ayrıldığımızı söle diye, çok ağlamıştı dedi.

bende ondan 1 yaş büyüğüm ama bunu kompleks etmiyorum

aslında bundan çok kafama takılan başka şeyler var
yalancı olduğunu düşünüyorum
yalandan nefret ederim
kabahat işle ama hatanı kabul et, saklama.

onun bana ne zaman yalan söyleyip söylemediğini nasıl anlayacam ben?

şimdi bunu dedi, bi süre öncede ben seni ilk gördüğümde çok beğenmiştim, çok güzel olduğunu düşünmüştüm demişti

Son düzenleme:

Kafana birşey mi düştü senin ? :)) Ya yalancılıkla ne ilgisi var ?

Seni çok beğendiğini, çok güzel bulduğunu söylemiş diliyle hissederek.
Diğer taraftan söylediği çok başka bir konu. Etkilenmemiştim demiş, güzel bulmadım dememiş ki..

Sen burada kıyaslama yapmayacaksın, eşine söylemeyeceksin.

Hemen eşine gofreti hatırlat, şaşkınlığını, kıpkırmızı oluşunu ve gül geç.

yok kafama birşey düşmedi normal halim bu

bu arada gofret falan alıyo bana kaç gündür yemiyorum hiçbirini
etkilenmemişse söylemesin bana, söyledide ne oldu

bu arada bu konu yüzünden küs değilim ona
jennifer lopez yüzüznden küstüm

yani canınız küsmek istedi küstünüz,gofretin markasını değiştirse bari eşiniz belliki sıkıntınız gofretten kaynaklı

bakmadım bile markasına
sanırım aynısından almış
birikti baya mutfağa
aslında küs olmak istemiyorum, hoşuma gitmiyor ama elimde değil
domates güzeli ayşen gruda bile olsam onun bana dünyanın en güzel kızı sensin demesi lazım
en azından bunu beklerdim

bu arada ben ayşen grudayı çok severim, çok sevimli bi kadın

İlk gördüğünde etkilenmemiş ilgi duymuş sonra da etkilenmiştir bence..

Yoksa niye evlensin ki ?

Ayrıca bizim ' güzel ' anlayışımızla erkeklerin ' güzel ' anlayışı çok farklı..

Çirkin dememiş etkilenmedim demiş , ilk görüşte etkilenmesi için çok seksi olman lazım zaten

Son düzenleme:
İlk gördüğünde etkilenmemiş ilgi duymuş sonra da etkilenmiştir bence..

Yoksa niye evlensin ki dimi ?

istemiyorum ben böyle ilkten etkilenmeyen insanı yanımda

hem etkilenmese bile ne diye söylüyo bana bunu
asıl bunu kafaya taktım

resmen beni incitmek için söylemiş, beni kırmak için
beni kıran bi insanı neden seveyim ben

bu arada ben zaten çok seksiydim tek askılı bi body giymiştim, kısa bel dar kot, bide aqua di gio parfüm sıkmıştım ( o aralar o parfümü kullanıyordum)
makyaj o biçim
saçlar sarı ve uzun ve kıvırcık
fiyaka o biçim tam kokoştum yani

abartmadan söylüyorum herkes ağzı açık bakmıştı bana o gün, onun arkadaşları dahil

Son düzenleme:
ilk erkek arkadaşım ( 4 sene sürdü eşimden önceki) tabi 19 yasımdayım ilk iki sene mükemmel geçti zaten askerlik falan .sonra askerden dönünce adam kafayı yedi sanki cok değişti.hania skerden gelen akıllanır derler ya bu tam tersi oldu :) ben işi gücü olan bir bayandım o ise sadece gitarına asık aylak boş gezenin boş kalfası baba parası yiyen bi tipti.bense deli gibi aşıktım ilk ya :) neyse uzatmayayım.bi abisinin muhasebe bürosu vardı buda arada orda takılırdı sıkıntıdan orda da bi kız vardı.benimle kıyaslayacak olursak inanın yanımdan bile gecemezdi.tek fark aramızda ki ben daha güzel ama sedeydim o ise çirkin ama fazla sükseliydi(erkek arkadasımın görüşüne göre tabi sükseliydi bana kalırsa alkası bile yoktu).içine kapanık ve çekingen bir kızdı ama.neyse ben iş sayahatine çıkmıştım doğum günümde de seyahatteydim erkek arkadasımla msn de konusyuyoruz bana dediki ben sıkıldım senden hayatımda su an baska biri var.anaaa sok oldum tabi yıkıldım.hiç aramadı sormadı bende tabi.bi akşam yine msn deyim baktım bana yazıo napıon bende dedim sana ne benim şi,frelerimi bilirdi baska bir kurumdan bir çocukla yeni tanısmıstım ve etkilenmiştik birbirimizden gayet dostca cekilmiş resimlerimizi paylaşmıştı buda görmüş tabi bana sordu bende seni ilgilendirmez dedim kapattım.ertesi sabah otelden çıkıyorum baktım bu salak lobide beni bekliyo olduğum yere gelmiş.dedim sevgilin oldu salaka bak ama verdiği cevaba '' yaa dedi sen çok sadesin ne bileyim dedi o bole renkli renkli ojeler sürünce bide renkli ayakkabılar giyince ilgimi çekti çok hosuma gitti bende onla olmak istedim ama dedi hata yapmışım hiç tipim ve tarzım değilmiş dedi.seni çok özledim dedi'' salak dedim ya bir özür bile dilemedi.gerci dilesede farketmezdi ya ben çoktan vazgecmiştim.zaten 6 ay sonra da eşimle tanıstım 8 ay sonra da evlendim.

kıssadan hisse erkeklerin bazıları dış görünüş üzerinden yorum yapmaya bayılıyorlar.mesela eşim boyle tarz giyinen ne bileyim etek giyinen sort giyinen bayanlara bayıla bayıla bakıo imren,o resmen.ne kadar güzel diyor bende diyorum e tamam işte bende giyeyim diyorum olmaz sen giyemezsin diyor.neden diyorum yakısmazmı sen benim karımsın millete baktırtamam diyor. tam bir kavram kargaşası yani :)

Eee o zaman senin Ous ta bi sorun var Bu tasvirden etkilenmeyen erkek var mıdır bilmiyorum

sinirli anında söylemiş seni kızdırmak için..takma kafana erkek milleti bizleri sinirlendirip kıskandırmaktan başka işleri yok..
yok etkilenmedim, yok o daha güzeldi
kısacası seni deli etmek istiyor biliyor delireceğini...gerçekten diğeri ağır bassaydı onunla evli olurdu
seni begenmiş ve sevmiş ki evlenmiş yani
erkeklerin ilk baş gözlerine hitap etmesi lazım bir bayanla çıkıp ve onunla evlenmek için.

anladım canım, boşver zaten değmezmiş demek ki..
ama ben öyle değilim işte.. ben sade falanda değilim tam tersi, bi ara askerden geldikten sonra bana saçlarını siyah yap çok dikkat çekiyosun sarı saçlarınla diyordu. ondan sonra biraz daha sade giyin derdi. bazen onunla geziyorken kızlar laf atarlardı bana vışşşş sarı bomba derlerdi ben evin içinde bile makyaj yaparım, makyajsızda şirinim ama . herzaman oje sürerim, parfüm sıkarım..
bi keresinde kaynanamla görümcemle geziyorduk, görümcem çatladı diyoki neden herkes sana bakıyoda bana bakmıyolar, sen evlisin ben bekarım, bana bakmaları lazım. kaynanamda anlındamı yazıyo evli diye, saçmalama sende demişti.
eşimin en yakın arkadaşları bile bana asılmıştı zamanında ya..

o çirkin kızda tam tersi, tayt giyiyo, üstüne etek, üstüne tunik, bide şişman zaten
amaannnn ne hali varsa görsün.

Eee o zaman senin Ous ta bi sorun var Bu tasvirden etkilenmeyen erkek var mıdır bilmiyorum

bilemicem ama eşimle ve arkadaşlarıyla ilk görüştüğüm gün 2-3 çıkma teklifi almıştım onun arkadaşlarından, daha doğrusu sırnaşmışlardı
ama qamili seçtim...seçmez olaydım

o şişkoyla zaten 2 hafta çıkmış benden önce o kadar, benle tanışıncada onu terketmiş..

bu arada kamil kullanıcı ismimi biliyo
bide girer okurmuş burayı dermişim
okusun çokta tın..

Bence fazla büyütmüşsünüz.
5 Senelik evliliğiniz var
Bunları takmayın kafaya
Latife yapmıştırr eşiniz.

gerçek arayışın içindeyken sen çıkmışsın işte karşısına
seni görünce
diğerini bırakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…