bu bi iltifatmıydı birsencim
çok tşk ederim..
aslında erkek mantığıyla düşündüğümde, evet yüzüme karşı sen çirkinsin demedi
ama benim çirkin bulduğum bir bayandan etkilenmişse ve benden etkilenmemişse, benim mantığıma göre, sen o çirkindende çirkinsin'i çıkarıyorum.. :44:
yeni doğan bebeklere nazar değmesin diye yapılan iltifattır..belki eşinizde size aynı mantıkla yaklaşmıştır. eşinizinde dediği gibi sizi evlenmek için güzel ve değerli bulmuşki evlenmiş.insan evlenmek için kolay karar veremez,hele de erkekler
Hayır, gerçekler Carrie'ciğim. :)
Hem yüzüne karşı çirkinsin demedi hemde öyle düşünmedi emin ol buna.
Eşin sanırım şunu demek istedi. İlk seni gördüğünde agresif ve sinirliysen '':44:bu huyundan dolayı seni ilk gördüğümde beğenmedim'' tarzında birşey ima ediyordur ya da başka birşey ama güzellikle ilgili bir iması yok bence.
Ayrıca bir bayanın çirkin bulduğu bir kızı bir erkek bizim görmediğimiz bir özelliğinden dolayı farklı bulabilir.
Sakinse örneğin bu çekici gelebilir onlara.
...
Ayrıca şuan seninle evli. O kızdan daha çok seni beğendiği çok açık.
Böyle konulardan dolayı eşinle tartışmaman lazım.
Hem o kızla ilgili konuşarak, hemde kendi güzelliğin üstünden bu kadar eşini konuşturarak (bu karşı tarafa özgüvensizlik enerjisi verir)
kendi kalene gol atıyorsun.
yeni doğan bebeklere nazar değmesin diye yapılan iltifattır..belki eşinizde size aynı mantıkla yaklaşmıştır. eşinizinde dediği gibi sizi evlenmek için güzel ve değerli bulmuşki evlenmiş.insan evlenmek için kolay karar veremez,hele de erkekler
Hayır, gerçekler Carrie'ciğim. :)
Hem yüzüne karşı çirkinsin demedi hemde öyle düşünmedi emin ol buna.
Eşin sanırım şunu demek istedi. İlk seni gördüğünde agresif ve sinirliysen '':44:bu huyundan dolayı seni ilk gördüğümde beğenmedim'' tarzında birşey ima ediyordur ya da başka birşey ama güzellikle ilgili bir iması yok bence.
Ayrıca bir bayanın çirkin bulduğu bir kızı bir erkek bizim görmediğimiz bir özelliğinden dolayı farklı bulabilir.
Sakinse örneğin bu çekici gelebilir onlara.
...
Ayrıca şuan seninle evli. O kızdan daha çok seni beğendiği çok açık.
Böyle konulardan dolayı eşinle tartışmaman lazım.
Hem o kızla ilgili konuşarak, hemde kendi güzelliğin üstünden bu kadar eşini konuşturarak (bu karşı tarafa özgüvensizlik enerjisi verir)
kendi kalene gol atıyorsun.
İşte strateji bu adam istediğini elde etmiş...Demek sen bu tarz şeylere önem veren birisin ve oda seni tam damarından vurmuş..Tıpkı benim yaşlılığı komplex edişim gibi, kızdırmak istediği zaman direk burdan girer, sende biliyorsun aslında kızdırmak için yaptığını ama biz kadınlar işte belki sana başka şeylerde söylemiştir ama sen arasın tek bu kelimeyi eleyip seçmişsindir.Şimdide ona kuruluyorsun, merak etme nasılsa gönlünü alacak çok üzme kendini...
bende ondan 1 yaş büyüğüm ama bunu kompleks etmiyorum
aslında bundan çok kafama takılan başka şeyler var
yalancı olduğunu düşünüyorum
yalandan nefret ederim
kabahat işle ama hatanı kabul et, saklama.
onun bana ne zaman yalan söyleyip söylemediğini nasıl anlayacam ben?
şimdi bunu dedi, bi süre öncede ben seni ilk gördüğümde çok beğenmiştim, çok güzel olduğunu düşünmüştüm demişti
Kafana birşey mi düştü senin ? :)) Ya yalancılıkla ne ilgisi var ?
Seni çok beğendiğini, çok güzel bulduğunu söylemiş diliyle hissederek.
Diğer taraftan söylediği çok başka bir konu. Etkilenmemiştim demiş, güzel bulmadım dememiş ki..
Sen burada kıyaslama yapmayacaksın, eşine söylemeyeceksin.
Hemen eşine gofreti hatırlat, şaşkınlığını, kıpkırmızı oluşunu ve gül geç.
bu arada bu konu yüzünden küs değilim ona
jennifer lopez yüzüznden küstüm
yani canınız küsmek istedi küstünüz,gofretin markasını değiştirse bari eşiniz belliki sıkıntınız gofretten kaynaklı
ama moralim bozuldu
bana nasıl der ben senden etkilenmedim diye
o zaman neden evlendi ki benimle?
çok güzel bir karaktere sahip biri değilim, asabiyim, aksiyim, sinirliyim, sağım solum belli olmaz
bide çirkinim şimdi
daha niye evlendi benimle o zaman
sado-mazoşistmi bu adam
İlk gördüğünde etkilenmemiş ilgi duymuş sonra da etkilenmiştir bence..
Yoksa niye evlensin ki dimi ?
istemiyorum ben böyle ilkten etkilenmeyen insanı yanımda
hem etkilenmese bile ne diye söylüyo bana bunu
asıl bunu kafaya taktım
resmen beni incitmek için söylemiş, beni kırmak için
beni kıran bi insanı neden seveyim ben
bu arada ben zaten çok seksiydimtek askılı bi body giymiştim, kısa bel dar kot, bide aqua di gio parfüm sıkmıştım ( o aralar o parfümü kullanıyordum)
makyaj o biçim
saçlar sarı ve uzun ve kıvırcık
fiyaka o biçim tam kokoştum yani
ya ben eşimi anlamakta zorlanmaa başlıyorum
nasıl söylesem bilmiyorum ama bana çirkinsin dedi, kavga ettim onunla az önce, konuşmuyorum
bana dedi ki ben seni ilk gördüğümde etkilenmedim, zamanla ama çok bağlandım sana
o anda benim kafama dank etti. biz tanışmadan önce eşim başka bi kızla çıkıyordu. allah yaratmış, küçük görmüyorum ama kız benim tipim değildi, yani ben erkek olsaydım onunla kesinlikle çıkmazdım. eşime sormuştum nasıl çıkmaya başlamıştınız diye eşimde o bana teklif etmişti bende ne yalan söyliyim etkilenmiştim ondan demişti. be gülüp geçmiştim
ama şimdi bu akşam bana bunu diyince aklıma bu olay geldi
yani kısacası onu benden daha güzel buldu
sonra bana diyorki ben seni zamanla tanıdım ne kadar sinirli, öfkeli ve değişken olduğunu bile bile seninle evlendim. eee madem öle diyosun demek ki kişiliğimide beğenmiyosun e daha niye evlendin ki benimle??? hem çirkinm hem öfkeliyim... kimse bana şimdiye kadar çirkin demedi...
şimdide dönmül diyorki çirkin olsaydın ben senle evlenirmiydim?? ee karar ver, çirkinmiyim değilmiyim
ben onun gözünde eski çıktığından daha çirkinim herhalde, canım sıkkın kendimi çirkin hissediyorum... neymiş, ilk gördüğünde benden etkilenmemiş, etkilenmemişse neden ilk görüşmeden sonra peşime takıldı ve yakamdan düşmedi senelerce
hatta anladığım kadarıyla benimle tanıştığında o kızla hala çıkıyordu, sonradan kızı terketmiş ve tenbihlemiş ben Carriyle çıkmayı düşünüyorum sakın söyleme ona daha yeni ayrıldığımızı
kafam karışık yaaa
ilk erkek arkadaşım ( 4 sene sürdü eşimden önceki) tabi 19 yasımdayım ilk iki sene mükemmel geçti zaten askerlik falan .sonra askerden dönünce adam kafayı yedi sanki cok değişti.hania skerden gelen akıllanır derler ya bu tam tersi oldu :) ben işi gücü olan bir bayandım o ise sadece gitarına asık aylak boş gezenin boş kalfası baba parası yiyen bi tipti.bense deli gibi aşıktım ilk ya :) neyse uzatmayayım.bi abisinin muhasebe bürosu vardı buda arada orda takılırdı sıkıntıdan orda da bi kız vardı.benimle kıyaslayacak olursak inanın yanımdan bile gecemezdi.tek fark aramızda ki ben daha güzel ama sedeydim o ise çirkin ama fazla sükseliydi(erkek arkadasımın görüşüne göre tabi sükseliydi bana kalırsa alkası bile yoktu).içine kapanık ve çekingen bir kızdı ama.neyse ben iş sayahatine çıkmıştım doğum günümde de seyahatteydim erkek arkadasımla msn de konusyuyoruz bana dediki ben sıkıldım senden hayatımda su an baska biri var.anaaa sok oldum tabi yıkıldım.hiç aramadı sormadı bende tabi.bi akşam yine msn deyim baktım bana yazıo napıon bende dedim sana ne benim şi,frelerimi bilirdi baska bir kurumdan bir çocukla yeni tanısmıstım ve etkilenmiştik birbirimizden gayet dostca cekilmiş resimlerimizi paylaşmıştı buda görmüş tabi bana sordu bende seni ilgilendirmez dedim kapattım.ertesi sabah otelden çıkıyorum baktım bu salak lobide beni bekliyo olduğum yere gelmiş.dedim sevgilin oldu salaka bak ama verdiği cevaba '' yaa dedi sen çok sadesin ne bileyim dedi o bole renkli renkli ojeler sürünce bide renkli ayakkabılar giyince ilgimi çekti çok hosuma gitti bende onla olmak istedim ama dedi hata yapmışım hiç tipim ve tarzım değilmiş dedi.seni çok özledim dedi'' salak dedim ya bir özür bile dilemedi.gerci dilesede farketmezdi ya ben çoktan vazgecmiştim.zaten 6 ay sonra da eşimle tanıstım 8 ay sonra da evlendim.
kıssadan hisse erkeklerin bazıları dış görünüş üzerinden yorum yapmaya bayılıyorlar.mesela eşim boyle tarz giyinen ne bileyim etek giyinen sort giyinen bayanlara bayıla bayıla bakıo imren,o resmen.ne kadar güzel diyor bende diyorum e tamam işte bende giyeyim diyorum olmaz sen giyemezsin diyor.neden diyorum yakısmazmı sen benim karımsın millete baktırtamam diyor. tam bir kavram kargaşası yani :)
Eee o zaman senin Ous ta bi sorun varBu tasvirden etkilenmeyen erkek var mıdır bilmiyorum
sinirli anında söylemiş seni kızdırmak için..takma kafana erkek milleti bizleri sinirlendirip kıskandırmaktan başka işleri yok..
yok etkilenmedim, yok o daha güzeldi
kısacası seni deli etmek istiyor biliyor delireceğini...gerçekten diğeri ağır bassaydı onunla evli olurdu
seni begenmiş ve sevmiş ki evlenmiş yani
erkeklerin ilk baş gözlerine hitap etmesi lazım bir bayanla çıkıp ve onunla evlenmek için.
bilemicem ama eşimle ve arkadaşlarıyla ilk görüştüğüm gün 2-3 çıkma teklifi almıştım onun arkadaşlarından, daha doğrusu sırnaşmışlardı
ama qamili seçtim...seçmez olaydım
o şişkoyla zaten 2 hafta çıkmış benden önce o kadar, benle tanışıncada onu terketmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?