sana çirkin diyen adamı anlayamam ben,şu resimdeki asalete bak hem kürkünde daha yeni pırıl pırılamannn ous kamil işte hepsi ..
gerçeken mi çirkin buluyor seni,şaka yapmıştır bence.
Yine mi kızdırdı seni Ous Kamil şekerim, bak bak sen şuna
aptal yaa
anlamıyorum ki ben onu
beni sinir edince zevkmi alıyo
düşünmedenmi konuşuyo
anlamadım gitti yani
kurban olsun sana
almasaymış madem ayıla bayıla..
ya ben eşimi anlamakta zorlanmaa başlıyorum
nasıl söylesem bilmiyorum ama bana çirkinsin dedi, kavga ettim onunla az önce, konuşmuyorum
bana dedi ki ben seni ilk gördüğümde etkilenmedim, zamanla ama çok bağlandım sana
o anda benim kafama dank etti. biz tanışmadan önce eşim başka bi kızla çıkıyordu. allah yaratmış, küçük görmüyorum ama kız benim tipim değildi, yani ben erkek olsaydım onunla kesinlikle çıkmazdım. eşime sormuştum nasıl çıkmaya başlamıştınız diye eşimde o bana teklif etmişti bende ne yalan söyliyim etkilenmiştim ondan demişti. be gülüp geçmiştim
ama şimdi bu akşam bana bunu diyince aklıma bu olay geldi
yani kısacası onu benden daha güzel buldu
sonra bana diyorki ben seni zamanla tanıdım ne kadar sinirli, öfkeli ve değişken olduğunu bile bile seninle evlendim. eee madem öle diyosun demek ki kişiliğimide beğenmiyosun e daha niye evlendin ki benimle??? hem çirkinm hem öfkeliyim... kimse bana şimdiye kadar çirkin demedi...
şimdide dönmül diyorki çirkin olsaydın ben senle evlenirmiydim?? ee karar ver, çirkinmiyim değilmiyim
ben onun gözünde eski çıktığından daha çirkinim herhalde, canım sıkkın kendimi çirkin hissediyorum... neymiş, ilk gördüğünde benden etkilenmemiş, etkilenmemişse neden ilk görüşmeden sonra peşime takıldı ve yakamdan düşmedi senelerce
hatta anladığım kadarıyla benimle tanıştığında o kızla hala çıkıyordu, sonradan kızı terketmiş ve tenbihlemiş ben Carriyle çıkmayı düşünüyorum sakın söyleme ona daha yeni ayrıldığımızı
kafam karışık yaaa
bilmem, konuşmuyorum onunla
bende öle dedim ona zaten
seni zorla tutan yok
kapı orda dedim
gidene kal demem
neymiş ben kavga çıkarmak için sebep arıyormuşum
sana çirkin diyen adamı anlayamam ben,şu resimdeki asalete bak hem kürkünde daha yeni pırıl pırılamannn ous kamil işte hepsi ..
gerçeken mi çirkin buluyor seni,şaka yapmıştır bence.
ay inanmıyorm söylediklerine ne bakıyorsun..Belki seni buara fazla havalı gördü..aşağı çekmeye çalışıorda olabilir. Sen hiç aynaya bakıyor musun filan diye sorsana...
aaaa neden konuşmuyorsunuz Carrie
Başka bir nedenden dolayı kavga falan mı ettiniz?
ayrıca da böyle eşine, sevgilisine çirkinsin,etkilenmemiştim senden falan diyenlere sinir oluyorum
Madem beğenmedin evlenme o zaman be adam
Zaten nedense hep biz sebep arıyoruz kavga çıkarmaya..
Az dillerini köreltseler... Laf sokmak kırmak yerine sevgi sözcükleri söyleseler olmaz sanki...
seni kızdırmak hoşuna gidiyor.
bence sana aşık bu adam
insanlar konuşurken önce düşünüp sonra söyleyecek sözünü...25 yıllık evliyim 21 yaşında kendimden 11 yaş büyük biri ile evlendim.üniversite mezunu,iyi bir aileden,modern,izmirli bakımlı hoş değil gerçekten gören herkesin çok güzel dediği bir kızdım.eşim ise kısa boylu kel ağzı laf yapmaz incelikten nasibini almamış üstelik aileler arasında uçurum vardı...ama üniversite mezunuydu ve dürüsttü bilmiyorum kısmet işte oldu bitti.6 aylık filan evliydik bir akşam bana dedi ki istesem artist gibi güzelini alırdım ama güzel kadına sahip çıkmaz zor olur ben ondan seni aldım dedi....25 senedir içimi yaktı bu sözü...kime söylesem o onun aşağılık komplexinden dedi ama yok o kadar kendine güvenir ki...şimdi okudukça yıllar öncesine gittim ...bana derdi ki eğer sen ilerde hasta olursan(arkadaşının karısı hastaydı o aralar)seni boşamam ama rahip hayatı da yaşayamam!sonra ne oldu?o hastalandı ve 7 yıldır hasta ...ama ben rahibe hayatı yaşıyorum ....ve yine gönül almak yok burnu düşse eğilip almaz bir güzel söz yok ama söylesen olur mu hiç tabiikide seviyordur((
ne bilim, gözleri kör bu adamın galiba
benim gibisini bulmuşta kudurmuş
ayıptır söylemesi ben kendimi beğenirim ve birisi bana öyle birşey dediğinde çıldırırım yahuuu
mos mor oluyor suratım
ANAMMMMM KERİ SEN EVLİMİSİN GII :)
GÜNAYDIN
ne bilim, gözleri kör bu adamın galiba
benim gibisini bulmuşta kudurmuş
ayıptır söylemesi ben kendimi beğenirim ve birisi bana öyle birşey dediğinde çıldırırım yahuuu
mos mor oluyor suratım
ANAMMMMM KERİ SEN EVLİMİSİN GII :)
GÜNAYDIN
maalesef canım
günaydın
maalesef canım
günaydın
:))) öyle deme canım benım yaa ne güzel işde yanlızlık Allaha mahsus bişey evladın varmı?
:))) öyle deme canım benım yaa ne güzel işde yanlızlık Allaha mahsus bişey evladın varmı?
yok
istemiyorum çocuk
heleki kamilden istemiyorum şu anda
çok kızgınım ona
eşimle tanıştığımda yeni ayrılmıştım erkek arkadaşımdan.
12 sene geçti ondan ayrılalı ve hala bi şekilde bana ulaşabiliyor, ulaşmaya çalışıyor bi yerlerden
şimdi engelledim heryerden ama çıkacak yine ortaya
bunu yazmıştı bana en son, ve sanırım kamil bu tip mailler yüzünden bana böyle yapıyor...
''Yine yakiyorsun gözlerinle
Taliplin olarak karsina cikmak isterdim. Gelecege Her zaman umutla baktim... benim olasin diye her gün yalvardim. ilk zamanlar cok kotuydum. sonra tabi zaman gectikce umutlarda tükenip gitti. simdi benim basima gelen ayrilik senin basina gelirse O zaman Beklerim..
Ben Sana asla cikar gozuyle bakmadim... ne bilim ne sana ne ailene karsi menfaat gozetmedim. Herkesin karsi oldugu bir evlilik yaptim. Bir insanin kalbi bir baskasindayken hayatina baska birini almasi en buyuk hataymis ve ben bu hatayi yaptim. Inan evlendigim insanin bana karsi kucuk bir hatasi yada sevgisinde bir kusur hata azalma olmadi. Aksine sürekli mizmizlik yapan karsimdakinin degerini bilmeyen hep ben oldum... kimi zaman cok pismanliklar yasadim ama bu hayatin sartlari ile yasamayi ogrendim. Seninle ilgili cok guzel seyler hayal ediyordum. Adeta benim icin bir ruya gibiydi seninle gecen o gunlerim... bu kizi nasil mutlu edebilirim diye hep dusunup duruyordum... mutlaka kendimi gelistirmem gerek dye icerleniyordum. biliyorsun inglizce kursuna baslamak icin kendimi hazirlamistim ve kaiyt bile olmustum. sonra diyordum baska ne yapabilirm! para tutmam gerekti! kazandiigm paranin cogunu koseye atmaya baslamistim... sonra kardesime ornek bile gosterdim seni... Carrie bunu yapior Carrie sunu yapior vs vs,,, aslinda Carrie ben asi biri degildim... seninle ciktigimiz sure icerisinde bunu birazda olsa anlaman gerekti.. benim tek dizginleyemedigim konu seni kiskandigim icin arkadaslarina denszlik yapip emreye karsilik verip kavgaci bir yapiya burunmemdi.. seni dinleseydim belkide suan hersey cok baska olurdu...Kamilin yerinde ben olurdum. Kamil uyanik davrandi ama elimde degildi kiskankiyordum arkadaslarindan..herseyin guzel gittigi bir ortamda malesef ben herseyi boka cevirmisim. halen sana baktigimda icimdeki firtinanin dinmediigni hissediyorum, ve her seni dusundugumde gecmisin kotu anilari degil guzel aanlarini hatirliyorum..
ilk göz agrim oldugun icin olablir. senin yerin bende her zaman bambaska olacaktir. belki zamaninda cok hakaret ettim cok haksizlik ettim ve bana yakismiyacak ters davranislarda bulundum.. ama bunlarin hepsi nefretimden degil sadece sana olan sevgimden sana olan askimdandi. insan sevdigine bunu yaparmi diye soracak olursan.. evet yaparmis... cok sevince innsanin dengesi bozulurmus derler ya dogruymus..
ben senden önce hic kimse iicn aglamadim..Bana Aski tarif et deseler Carrie Derim baska bisi dememe gerek yok derim.... o yuzden senden once tanidiklarim ile seni ayni kefeye koyamam...
Seni cokdan affetim Carrie ben kendimi affedemedim. sana sadece belirli zamanlarda kiziyorum hepsi bu. Günahim büyük ve ben bu günahini altinda cok ezildim ve halende eziliyorum. Tek tarafli hata olmaz Carrie ve bu yüzden benimde hatalarim oldu sana karsi bunu asla inkar edemem. Ben hayatimda iki kisiye Asik oldum 1. ilk okul askima 2.si sendin... Hangsi daha buyuk ask dersen o sen olursun cunku halen icimde kalan bir uhdesin.
Biliyormusun bazen sana cok kiziyorum... Ama sonra kendime daha cok kiziyorum.. Senin meshur bir lafin vardi. ( Geriye dönüp bakmamalisin vs vs) Hayatimin dönüm noktasi olarak hep senle tanismamizi görmüsümdür. Oysa hedeflerim vardi ama malesef hicbirsey istedigim gibi gimedi.. Senden ayrildiktan sonrada zaten Okulu biraktim biliyorsun...Kiminde benim hatam vardi kimisinde senin... Belki acizlik olacak benim düsüncelerim... Belkide mantiksiz gelecek sana yaklasimim. Icimde kalan bir aci olarak hep duracaksin.
Bu kadar uzak olmak zorundamiydin?
Bu kadar Bana Soguk olmamaliydin?
Sana verdigim Degeri Asla Bilemezsin...
Sen istedin kaybetmeyi Sen cekeceksin...
Allahindan bul güzelim Bana neler Cektirdin???
Sende Aynisini Cek Cektikce Benden Bilesin... '''
ben cevap yazmadım tabi
kamil benim mail şifrelerimi falan mail biliyor
orda gördü
bunu yazmış : (bu arada kamille bu eski erkek arkadaşım tanışıyolar, kapıştılar kaç kez)
''Lan a..... koydugumun evladi snn sülaleni s..... bak beni delirtme p...ç kurusu seni.. sizin orada evli insanlara bu tür laflar hep söylenirmi.. snn bacın evli olsa başka birisi gelip bunları derse snn hoşuna giderdi eminimki böyle bir kişiliğin var belli.. bak seni bir daha uyarmicam eğer bu tür bir mesaj daha görürsem , onu bırak bir daha mesaj attiğini görürsem oraya gelir seni ananın a..... gömerim adam kere..akıllı ol ne yaptığına dikkat et.. Carrie artik evli bir insan ve ona göre düşün.. bir daha ama bir daha göreyim o zaman snn le işim var.. bakalım o zaman ne olacak ! Yılan deliğinede girsen bulurum a..... k....... evladı! Er yada geç senle karşı karşıya gelcez..bunu unutma!
Bu arada Allah herkese hak ettiğini verir.. demekki sana bunu layık görmüş fazla zorlama bence kötü olur ona göre.. bir daha da mesaj yazma tekrar söylemicem 7 ceddini s....... evladı !''
isimleri değiştirdim
küfürleride RTÜK'ledim
arkadaşıma bak benim yaaa :))))
kocan cinnet geçirebilri böyle mailler devam ederse söyleyivereyim sana :)))
benimde evlendikten sonra arttı kısmetim
off offf önce nerdeyse bu millet :)))
yok
istemiyorum çocuk
heleki kamilden istemiyorum şu anda
çok kızgınım ona
bende benımkiyle kavga ettim dün küsüz .)))) :) boşverrr sıkma canınııııı değmiyor inannn ama eşin iyi adammış benımki oyle bir maili görse önce beni doğrardı emin ol :))))) sakin adammış hehhehheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?