bana çirkin dedi :(

Son düzenleme:
ooo
jikletim
hoş geldin
nerelerdesin sen kayıplala karıştın
herşey yolundamı

h.b. canım
çalışıyorum çok yoğunum fazla giremiyorum nete.
herşey yolunda herkese göre :))
ama bana göre ters giden bişeyler var
acaba sorunu ben mi yaratıyorum diyede düşünmeye başladım kendimden şüphe etmeye başladım
herkes o kadar masum o kadar iyi ki sanarsın cehennemde bir ben yanacağım...

doğru diyorsun
bazen bende öle düşünüyorum
kamil resmen beni cadı ilan etti ya
aynaya bakıyorum pamuk prensesteki kırmızı elmalı cadıyı görüyorum

birde kızmı çok özledim iki haftadır annemlerde kalıyo köyde o kadar özledimki en ufak şeye ağlar oldum
bugün iş çıkışı almaya gidecez inşallah Rabbim kimseyi yavrusundan ayırmasın çok zormuş (((

pisikopata bağladım resmen yaaaaa

hehehehe
seninde hiç psikopat hayal edemiyorum
allah kavuştursun jikletçim

yükselenim yok ben bu aralar düşüşteyim hehe :))) bide ramazanda kilo vereceğime kilo almaya başladım
bu neya herşey bana mı karşı ((52:

ya ben çocuk istiyorum adam diyoki seneye belki. ya ben çocuğumla aramda 30 yaş olmasını istemiyorum diyorum e napayım diyo kaygısız Allahın odunu ya
sadece kendini düşünen bencil adam

Arkadaşım güzellik çirkinlik göreceli bir kavramdır fakat dogruluk samimiyet tektir değişmez bırak onu bunu asıl
güzellik bir aile olabilmeniz

ben bırakamam
ben bunu saygısızlık olarak görüyorum, bana saygısızlık yaptı, düşüncesizce konuştu
ben zorla bana güzelsin de diye baskı yapmadım susaydı daha iyiydi

Son düzenleme:
Carrie
Seni başka konulardan biliyorum baskın bir karakterin var. Adamın hakkından gelirsin bence. Ayrıca bunlara takılabilecek biri olduğunu düşünmemiştim nedense. Eşin de en az senin kadar hazır cevap sanırım canım. O yüzden karşılıklı aşık atıyor gibisiniz.

tşk ederim. normalde bağırır çağırırdım ona, bu sefer taktiği değiştirdim. o yokmuş gibi davranıyorum kaç gündür..
bu arada
eşim hiç hazır cevap değildir, hep altımda kalır, her konuda ve sanırım bunu kompleks yaptı kendine.
aslında bu konu olduğu için kafama takmıyorum, başka bi konu olsaydıda aynı şekilde kafaya takmazdım, alışık değilim ben eşimin kafa tutmasına bana, veya düşüncelerini böyle pat diye sölemesine.
ben sevmediğim şeyleri bana yapılmasını istemiyorum işte ve çoğu zamanda kamil yapmaz sevmediğim şeyleri

Son düzenleme:

oooo sen düşündüğümden de baskınsın anacım. kafa tutmasına alışkın olmaman filan...eşin ne iş yapıyor gerçekten merak ettim.
erkekler çoğu zaman kadınlar kadar hassas Değildir yani bizim takacağımız şeyler onlar için komedi konusu olabilir hatırlamazlar bile akşam. Biz fazla detaycıyız kanımca.

Sadece çok güzel olunca ilk bakışta etkilenmez insan.
Bazen hiç güzel olmayan bir insanın ilk gözüne çarpan bir yanı etkiler o adamı.
Erkek mantığıyla baktığımızda gerçekten sana çirkin dememiş eşin..

bilgisayarcı kendisi...
evet, orası doğru, bayanlar daha detaycı olur. bunu anlaması için zaten tavır aldım, bu ikinci oldu. bakalım üçüncüsünde ne olacak...kendini kollasın.

bu bi iltifatmıydı birsencim

çok tşk ederim..

aslında erkek mantığıyla düşündüğümde, evet yüzüme karşı sen çirkinsin demedi
ama benim çirkin bulduğum bir bayandan etkilenmişse ve benden etkilenmemişse, benim mantığıma göre, sen o çirkindende çirkinsin'i çıkarıyorum.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…