bana çirkin dedi :(

benim sade olmam salak erkek arkadasımın düşüncesiydi ben bankada çalıştığım için renk sınırlandırması vardı.mesela kırmızı ojeye bayılırım ama süremezdim.siyah beyaz gri lacivert bunlar giyilecekti.kahverengi bile yasaktı yani.genelde de iş çıkışı görüştüğümüz için o slaka beni hep oyle sanıyrdu sivil olarak çok zor görüşüyorduk.normalde bende sade değilimdir hele ki simdi eşim sevmez oyle zaten bakımlı olacaksın.mesela ben eşim gelmeden önce hemen kılık kıyafet değişir bende pijamalarla yada günlük kıyafetlerle görmek istemiyormuş ne zor gelmişti ilk zamnlar bana ama alıştım artık.hali hazırım hep yani :) ama yinede bakar hep güzel kızlara gerci bende bakarım ama takmam artık derdim hep beni beğenmiyor galiba.hatta dünde yazmıştım birkaç de oyle laf çıkmıstı ağzından ama zamnla bana takıldığını anladım.bende napıyorum bir yere mi gittik baktım güzel giyimli ciks yakışıklı bi çocuk derim hemen askım çocuga bak ne güzel dmi allah sahibine bağışlasın derim.oda hemen der git allah askına neyi güzel sen de de zevk yok :)))

ama dediğim gibi
ben bunu aştım
şişkoyuda unuttum, umurumda değil

jennifer lopez için küstüm ona

geçen bi konu vardı burda üyenin biri alayımıza, gidin kadın gibi kadın olmayı öğrenin kocalarınız sizi aldatmasın demişti. hatta ben ona kadın gibi kadın nasıl olunuyo öğret bana demiştim.

akşam eve gittiğimde aklıma geldi bu
kamile söyledim
bi kız böyle böyle dedi dedim

oda gülmeye başladı, o kız uçmuş dedi. bu devirde jennifer lopez bile aldatılıyorsa...... (dedi sustu cümlesini bitirmedi)
ee devam et dedim, ne sölemek istiyodun, jennifer lopez bile aldatılıyosa siz hayda hayda aldatılırsınız mı demek istedin dedim
yoo sen her seferinde yanlış anlıyorsun dedi, ben jennifer lopezin kim olduğunu bile bilmiyorum ölesine söyledim dedi
hem dedim, jennijer lopezin profesyonel makyajıyla estetikleri bende olsaydı ben ondan 1000 kat daha güzel olurum dedim, ki zaten daha güzelim dedim
orasını bilemicem...... dedi

dediği gibi arkamı döndüm odayı terkettim

5 gündür konuşmuyorum onunla

niye yalan söyliyim
bende severim güzel kızlara bakmayı
nasıl giyinmiş, nasıl makyaj yapmış bende yapim öyle diye
kamil bakmıyor, yada en azından ben varken bakmıyor korkuyo biraz ama ben yokken kesin bakıyordur oda

evlendikten sonra 25 kilo aldı
kafasının tepeside açılmaya başladı yavaş yavaş ama kendi görmüyo
ben cep telefonuyla çektim gösterdim kelini ona
şaşırdı

evet bazen kanıtlar göstermek gerek , sen telefonla çekmeseydin
seninki inanmazdı heralde

25 kilo vay beee...ne yedirdin kız adama

evet bazen kanıtlar göstermek gerek , sen telefonla çekmeseydin
seninki inanmazdı heralde

25 kilo vay beee...ne yedirdin kız adama

inanmıyodu zaten öle çektim resmini

dökülüyodu zayıflıktan tanıştığımızda ya
1.90 boya 75 kiloydu
herkes diyo evlendikten sonra güzelleştin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…