o bendede varcevap vermediği zaman daha çok huylanıyorum ama
kızı fecı merak ettım he
aman bunu mu taktin bosver seni kizdirmak icin demistir...bak herseyinle sevmis seni daha ne???
o bendede var
en sewdgı seyı kır canm bn ıphone larını atıyorm camdan asa 2 tanesını 19.kattan asa attım
laptopunu kır mesela
hıncın ıyıce cıkıo oh yada ustue atla saclarını cek vur ısır su dok kafasına ketcap faln sık
bence de sizin küçüklükten gelen bir hassaslığınız var hatta bu hassaslık değil takıntı olmuş...
bence kendinize böyle yapamyın
her ilişki de böyle şeyler olur
özgüvensiz davranıyorsunuz
unutmayın ki erkekler özgüvenli kendine güvenen kadınları sever ve daha çekici bulur
siz kocanızın gözünde güvensiz durmayınbu yaptığınız da kapristen ibaret
siz sadece size güzel denilmesini istiyorsunuz kendiniz bunun farkında olmadığınız sürece
herkes size güzel desin yine boşş
siz zaten güzelsiniz aynaya bakın ne kadar güzel ve eşsiz yaratıldığınızı göreceksiniz ve sizin başkalarının görüşlerine ihtiyacınız yok
ben de bunu sık sık yaparım en güzel kadın bile hep bu ikileme düşer
çevremde beğenilmeme rağmen ben de bazen çirkinim
şu bana çirkin olduğumu ima etmişti,dışarı çıktığımda bugün neden çok ilgi çekmedim,bana neden kimse bagmadı gibi yanılgılara kapılırım ama aynaya bakınca gerçekleri görürüm
siz eşinizin eski sevgilisini çirkin bulduysanız(tabi size göre bence çirkin kadın yoktur)çirkindir(size göre)
siz güzelseniz güzelsinizdir her şey bu kadar basit
eşinizle bunun yüzünden tartışmayın bu eşinizin sorunu değğil
sizin küçüklükten gelen bi sorununuz
ayrıca bazıları ergenlikten sonra güzelleşir bence siz de öyle güzellerdensizinz.
SİZ GÜZELSİNİZ
bak sana ufak bı hıkaye anlatayım senınkıne benzee r esım bnı gordgunde rus bı kadınla cıkıodu bıldgn rus sarı mavı falan beyazo yokken bakıyolarda o yanımdayken kimse bakmaya cesaret edemiyor
bak sana ufak bı hıkaye anlatayım senınkıne benzee r esım bnı gordgunde rus bı kadınla cıkıodu bıldgn rus sarı mavı falan beyaz
sonra benı grnce dustu pesıme cokca ugrastrdım..kızı bıraktı kız baya pesınden kostu ama donmedı esım bnlede hemen ewlendı asık olduk falan
bı gun kavga ettık dedım o or... ya don defol gıt.
sana onlar layık dedım
esımde dedıkı
o kızı goren kafası kopardı bakmak ıcın dedı
okadar guzelmıs bnde
ya olemı dedım o rus oldgu bellı oldgu ıcın bakıolardır dedım yooo çok guzeldı o daha kımkı daha ne kızlarla oldum ben dedı.
ben ıyıce cıldırdım kı haklı bıtanesı cok guzeldı hakkaten fransızdı.
ıyıce cıldrdım
ıste kovdum ewden herseyını attım zarr verdım maddı.
kavgada bnmeskı sewgılılerımden cıkmıstı
sonra barısınca dedıkı senı begenmesem nıe onu bırakıp senle ewlenıyım onlar gonul eglendrmelıktı.
senı grnce hepsını bıraktım kı ewlenme nıyetım hhıc yoktu.
anlıcagın uyuzluguna ole seyler solerler yanı sende tanıosun ya o kızı ole demıstr ozellıkle
neyse konuya doneyım bnde o lafını asla unutamadım.
sımdı yazı beklıorm normalde dısarı cıktgmda cok laf atan eden olur
ama esım varken daha azdrç
bnde yazı beklıorm asırı dıkkat cekıcı bı sac yapıcam yazın acık gıydrmıo esım ama dar gıyebılıorm zaten topuklu gıyerım hep.
ole bı hale getrcemkı onu yolda yuruyemıcek.
ben baze kendimi güzel buluyorum bazende hiç beğenmiyorum çirkin buluyorum kendimi.....
o günkü psikolojime bağlı
ama fiziksel özelliklerle ilgili hiç bi şakayı kaldırmıyorum..
ben baze kendimi güzel buluyorum bazende hiç beğenmiyorum çirkin buluyorum kendimi.....
o günkü psikolojime bağlı
ama fiziksel özelliklerle ilgili hiç bi şakayı kaldırmıyorum..
Anladım zaten canım
aslında ben de çok gücenirim öyle şakalar yapıldığında ma sizin kadar
belli etmemeye çalışırım yine de belli ederim
aslında böyle şeylerde takmamak en iyisi o zaman bir daha böyle şeyler söylemeye cesaret edemzler
kızın fotolarını göstermeniz kötü olmuş çok kıskandığınızı belli etmeyin kıymete biner
hep böyle şeyler yapar sizi kıskandırmaya çalışır
zaten siz böyle şeyleri kaldıramıyorsunuz sonra çok kötü olur
kendinize güvenin bu konuyu da bir daha açmayın size
eğer çirkin derse ki dememiş ya da ima ederse
ben kendimi biliyorum gayette güzelim kimsenin lafıyla da çirkin olmam diyin bir daha
böyle bir şeye teşebbüs bile edemez
erkekler mütevazılıktan sadece başalrda hoşlanır sonraları kendinizi övmelisiniz ki aklında yer edinsin
bılmıorm benm esım hep soler cok guzelsın falan dıe ama o dedgı lafı unutamıorm ınan kı yutturucamama demekki sen o rus kızdan ve fransızda daha güzeldin
o yüzden seni seçmiştir
acaba bendemi bi değişiklik yapsam?
ne yapabilirim ki..
bılmıorm benm esım hep soler cok guzelsın falan dıe ama o dedgı lafı unutamıorm ınan kı yutturucam
platın yapıcam sacımı sende yap
bı kac kg aldım verıcem yaza kadar.
ust bas ve bakımla her sey deısır
adam seni secmis senle evlenmis,
daha ne diye gecmisi kurcaliyorsun ki,
senden önceki gecmisi seni ne ilgilendirir,
kiz güzelmis cirkinmis ne fark eder,
adamin tapusu sende degilmi simdi,
sabah aksam senle degilmi,
dogruyu soylemis ilk senden etkilenmemis ama sonra cok sevmis alinacak ne var,
herkes ilk goruste zil zurna asik olmuyor ya zamanla taniyip seviyor birbirini,
bu kadar abartmaya yok kizi faceden bulupta gostermeye ne hacet,
aklinda yoksada zorla sokacaksin aklina,
fazla naz asik usandirir derler...
bız bısı yapmıorz erkekler yapıo:)Şu Rus kızlarının nedir Türk kızlarından çektiği !..
Şu Rus kızlarının nedir Türk kızlarından çektiği !..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?