aklına girecekse şimdiden girsin hazır çocuğumuz yokken boşanırken zorluk çıkmaz
bılmıorm ıste maksat dıkkate cekıcı olmak aklıma bısı gelmedı baaska bnkıde roflelı ama tam sarı daha patlıyobenim saçlarım zaten sarı
siyah asla yakışmaz bana, başka rekte yakışmaz
herzamanda bakım yaparım..
kiz herseyin altina niye birsey ariyorsun ALLAHIM YA,
git simdide deki adama aklina girecegi varsa simdiden girsin falan de töbeeee
bılmıorm ıste maksat dıkkate cekıcı olmak aklıma bısı gelmedı baaska bnkıde roflelı ama tam sarı daha patlıyo
eşim gibi konuştun şimdi
5 yıllık evliyiz herzaman bana çok güzelsin diyordu şimdide sinirlendiğimi görünce fıstık gibisin diyor ama iş işten geçti ben sinirlendim bi kere
kendimi çirkin hissediyorum
onun eskiden çıktığı kızdanda çirkin hissediyorum ki o gerçekten çirkin bi kızdı
ee oyle ama sen her lafin altinda birsey ariyorsun
düşün bakalım napsan daha gıcık olur sana yanı yolda orda burdabenimki tam sarı
bi ara hürremin saçları gibi yaptırmıştım bakır sarısı sonra tekrar normal sarıya döndüm
O cirkin diye cirkin mi oldun
Aman yaa bu erkekler.
Uzatmaya degmez ama bence.
düşün bakalım napsan daha gıcık olur sana yanı yolda orda burda
ozamn aklına dank eder ıste
e sen bana ne dedın deekkı sen daha guzelsınçirkinden etkilenmişse benden etkilenmemişse demek ki çirkinden daha çirkinim
mantık olarak
ve bu benim hoşuma gitmiyo
ya hem actrmıolargöğüs dekoltesine ve eğildiğimde belim açılsa o zaman çok kızıyor
normalde makyaj yapmamada kızar ama onu takmıyorum
e sen bana ne dedın deekkı sen daha guzelsın
aynı sey senın ıcınde gecerlı demekkı sen daha guzelsın
sacmalama kuruntu yapıosn tamamen uyuzluguna solemıs ama sen yınede dersını wer
ama ben böyleyim işte..
ulan adamsıkıştırıyorum onu özür dile diye
neden özür dileyim ben yanlış bişi söylemedim ki diyor
ben senin huyunu sevdim ama çirkinsin demedim diyor
sen çok haklısın canım, nolursa olsun fiziksel özellikle ilgili bir bayana imada bulunulmaz. saygısızlık yani. üstelik bu kişi eşi, kimse silah dayamadı başına senle evlensin diye. ben de seninle hemen hemen aynı özellikleri taşıyorum yani sinirliyim değişkenim kırılganım alınganım ve kıskancımm bu adamlar da artık çok olmaya başladılar evlenmeden önce flört ederken vs. peşimizden ayrılmazlar, sonra da biz sevgimizi gösterince bir havalara girerler, bizi beğenmemeye başlarlar.yani rahat huzur batar anlayacağın. böyle öfkeli alıngan değişkenim ya bana etmediği laf kalmadı şimdiye kadar ondan dolayı ayrıldım zaten.hasta,sorunlu,takıntılı vs. en azından seninki bunları sölemiyor sana, seni kabul etmiş olduğun gibi,bu kişiliğinle sevmiş benimsemiş. bir de bi ara şort kavgamız vardı, tutturmuştu şort sana yakışmıyor yahu bi sebep belirt niye yakışmıyo,, yakışmıyo işte zevk bu. bacaklarım mı eğri, kilom mu çok, nedir yani sebep, yok sebebi benim düşüncem bu yakışmıyo işte o kadar.insan o zaman kendinde kusur aramaya başlıyor cidden, hele de hassassan kırılgansan özgüven de o an bir sarsılıyor. ama işte erkeklerin söyleyiş ve düşünme tarzları bizimkinden farklı, mesela benimki ben bayanlarda şort sevmem demek istermiş ama yanlış ifade etmiş işte,söylediği şeyden direkt benle ilgili bi kusur var gibi algılanıyordu.seninki de muhtemelen iyi bişi sölemeye çalışıp berbat etmiş. o şimdi kırk yıl kırk milyon yıl düşünse anlayamaz neye sinirlendiğini, eski sevgiliyle bağdaştırdığını, erkekler böle işte canım
ya hem actrmıolar
acmadan hallet sen akıllı kızsın
ama böyle olma iste...
kendini yipratirsin,bende senin gibiydim aslinda,
ama duruldum zamanla simdi takmiyorum hic birseyi,
guzel demisler cirkin demisler umrumda degil,
ALLAH boyle yaratmis diyorum,
elim ayagim tutuyor,saglikliyim diyorum bunada sukur diyorum,
bu guzelligi bulamayanlarda var...
bısı dersede aman be tatlım kuruntu edıosn ben guzel deılım sen demıstın hatrlamıomusn bana bakıp napsınlar der lafını gedıgıne otrtursınhele bi yaz gelsin....görecek o....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?