bana çirkin dedi :(

ask karmasik bisey bazen ilk gordugun an vurulduklarinin cazibesi daha iliskinin baslarindayken ucuveriyor... sana soyle soyleyeyim ben uzun erkeklerden hoslanirim esim orta boylu ben sert mizaçli erkeklerden hoslanirim agir abi misali esim hem bebek yuzlu hem cocuk gibi, benim icin erkek demek esmer ama ciddi koyu denli esmerdir!! esim açik kumral... ve ilk gordugumde hic ilgimi cekmemisti yani hiiiiic elektrik almamistim ama zamanla onunla beraber yasadikca zevkim mi degisti bilmem suanda kenan imirzalioglunu koy yanina gene esimi seçerim farkli bizey bu esini o yuzden anliyorum ama kendini cirkin hissetme cunku bizde de ayni polemik oldu ben de esime senden hic elektrik almamistim hiç tipim degilsin demistim ama inan bana zaman egistiriyor ve bu durumlar oyle ilk anda alinan elektrik kdr kisa surmuyor...

yontulmamış odunn işte
yüzüne gözüne bulaştırıyor

hayret ya böyleleri de varmış,daha ne görcez acaba.eşine seslenicem şimdi konu sahibesi sen üstüne alınma olur mu? Sen çok mu yakışıklısın lan!!! belki karının da oldu senden önce beğendiği erkekler,sen onlarla boy ölçüşebilir misin peki!!!! laf söylemeden önce bu konu nereye varır diye düşün bi,karşında kenar mahallenin kıytırık kızı yok karın var karın !!! sözlerine dikkat etmek zorundasın,patavatsız.
Edit;çok sinirlendim.kusura bakmayın,konu sahibesi son derece haklı.

bısı dersede aman be tatlım kuruntu edıosn ben guzel deılım sen demıstın hatrlamıomusn bana bakıp napsınlar der lafını gedıgıne otrtursın

bide deseki güzelliğine bakmıyolarki açıklığına bakıyolar
işte o zaman çatlarım ortadan

huysuz ve tatlı kadınsın canım ondandır

herkes onu el üstünde tuttmuş, sen yere vuruyorsun ondan kıymetlisin

yani aklıma başka bi yorum gelmedi,alınma lütfen

Oooo! Eşine odun mu diyorsun? Ondan sana iltifat etmiyor ,anlaşıldı. :)

peki eşine söylediğin zaman hoşuna gitmişmiydi?

ağzına sağlıkkkk içime su serpildi valla
aynen öle dicem ona

evet iki kelime bir araya getirip de söleyemiyorlar. sonra da ben ne dedimki,ben bişi demedim sen sorun çıkarıyorsun diyorlar.örneğin benim olayda sana şort yakışmıyor deyince ben direkt kendimde kusur aradım deli oldum beğenmiyosa niye benimle çıktı ilk zamanlarda peşimden koşuyordu gözlerini alamıyordu diye. ama söylemek istediği şey bayanlarda şortu yakıştırmıyormuş. sana yakışmıyor deyince resmen spesifik olarak sana yakışmıyor sende bi kusur var gibi algılanıyodu. sonra kendisi de bunu kabul etti. ama bak tekrar sölüyorum şimdi senin neye sinirlendiğini asla anlayamıyor :))) hele böle eski sevgiliyle bağdaştırmayı falan akıl potansiyeli yetmiyor :))) biz çok içli hassas olduğumuz herşeyi böyle detayına kadar ayrıntılandırıp birbiriyle bağdaştırıyoruz ama onların mekanizmaları bunu algılayamaz :))

ama sana adam direk cirkin dememiski sen kendin uretmissin bunu,
o iltifat etmis yani en basta degil ama simdi cok seviyorum demis kisaca,
seni seviyor yani :) gecmisteki kizi falan gundeme getirmenin alemi yok,
bos bosuna huzurunu bozma esinle

bide deseki güzelliğine bakmıyolarki açıklığına bakıyolar
işte o zaman çatlarım ortadan
anam haklısın bıde o geyık var
cıplaklıgına bakıolar
tamamda herkes sın actgı bu kadar guzelmı
ay uyuz oldum he
kendı kendımı sınırlendırebılıorm ben
suan tam olarak bu oldu
gelsın ewe kocamı dovucem

huysuz ve tatlı kadınsın canım ondandır

herkes onu el üstünde tuttmuş, sen yere vuruyorsun ondan kıymetlisin

yani aklıma başka bi yorum gelmedi,alınma lütfen

dedim ona zaten
sana özel muamele yapmıyorum ben herkesi yerden yere vuruyorum
ama doğru diyosun onu herkes el üstünde tuttu
ama ona bakarsan benimde ondan önce çıktığım çocuk fotomodellik yapıyordu

dedim ona zaten
sana özel muamele yapmıyorum ben herkesi yerden yere vuruyorum
ama doğru diyosun onu herkes el üstünde tuttu
ama ona bakarsan benimde ondan önce çıktığım çocuk fotomodellik yapıyordu
onada
onlar senı kullanmıs
der
bnmde model sewgılım vardı aynı cevabı duydum da

sanki bütün bayanlada yakışıyoda bi tek sana yakışmıyormuş gibi
aynı benim durum gibi olmuş işte

hani kız benden güzel olsa neyse derdim ki allah için güzel kız ama yemin ederim benden güzel değil
çok kısa boylu ve kiloluydu, eşimin göbek deliğine geliyodu, bakımsız ve erkek gibi hareketleri vardı, erkeksi bi kızdı yani

ama sana adam direk cirkin dememiski sen kendin uretmissin bunu,
o iltifat etmis yani en basta degil ama simdi cok seviyorum demis kisaca,
seni seviyor yani :) gecmisteki kizi falan gundeme getirmenin alemi yok,
bos bosuna huzurunu bozma esinle

ama ben bu tür iltifatları kabul etmiyorum
ya dam gibi iltifat edeceksin yada susacaksın

esin seni cok seviyor bu yorumlarindanda belli ama iltifat edim derken eline yüzüne bulastirmis tahminim

bunun öcünü almalisin intikam yemegi soguk yenir kinskanclik damarina bas anca öyle rahatlarsin,ne sekilde olur sen daha iyi bilirsin

bende kendi kendime sinirlenirim
ve hafızam çok iyi olduğu için seneler önce söylediği şeyler durup dururken aklıma geliyo daha çok sinirleniyorum

Ne var bunda Allah aşkına? Olabilir ilk görüşte sizden etkilenmemiş olabilir ki sizi sevmese güzel bulmasa evlenmezdi. Ben de eşimle ilk tanıştığımda hiç etkilenmemiştim, bilir de kendisi. Tanıdıkça aşık oldum, sevdim ve o, benim için dünyanın en yakışıklı en çekici erkeği. Eşiniz size çirkinsin dememiş, sizden etkilenmemiş olması çirkin olduğunuzu göstermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…