- 30 Haziran 2025
- 184
- 56
- 13
- 20
- Konu Sahibi Merve1907777
AnladımGerçekten 20 yaşındaysan bir psikiyatriye git, 14-15 yaşında gibisin konularına ve yazım şekline bakılırsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnladımGerçekten 20 yaşındaysan bir psikiyatriye git, 14-15 yaşında gibisin konularına ve yazım şekline bakılırsa
Duayla güzel olabilir misiniz bilemem ama çok param olsun diye dua ederseniz estetik yaptırabilirsiniz.Şuan derdim bir şeyi tatmin etmek değil güzel olabilmek için yollar arıyorum her gün devamlı dua etsem güzel olmak için bu işe yarar mı mesela ya da bilmiyorum hiç mi çözümü
Estetik günah amaDuayla güzel olabilir misiniz bilemem ama çok param olsun diye dua ederseniz estetik yaptırabilirsiniz.
Dış görünüşten ziyade 20 yaşında düzgün yazı yazamıyorsun. Bu daha sıkıntı. Ayrıca kendine bakarsan niye çirkin olasın?Bana diyorlar bakım yap yine iyi olursun diyorlar bence bununla alakası sıfır yaratılıştan çirkinim çok hemde çözümü yok Galiba veya ilacı bunun
Cirkinsen bakım en fazla ne yapabilir kiDış görünüşten ziyade 20 yaşında düzgün yazı yazamıyorsun. Bu daha sıkıntı. Ayrıca kendine bakarsan niye çirkin olasın?
Bu ciddi bir soru mu her gün devamlı dua ederek nasıl bir güzellik elde edilebilir ki ? Duayla göz rengin burnun çenen dudağın mı değişecek gün gün ? Bence sizde anksiyete dışında da sorunlar var tedavi görüyor musunuz ? Ayrıca yukarıdaki üye haklı kendini geliştirmeyip bu kadar sığ kaldıktan sonra istediğin kadar güzel ol güzellikle çekeceğin dikkat 5 dk yazım tarzınız bile o kadar aceleci o kadar döke saça ki bu bile zarif değil güzellik sadece yüzle alakalı bir durum değil komple dolgusu botoksu toplasan 100 k etmez verirsin ortalama tipin olur ama duruş kültür imaj olmadıktan sonra hiçbir işine yaramayacakŞuan derdim bir şeyi tatmin etmek değil güzel olabilmek için yollar arıyorum her gün devamlı dua etsem güzel olmak için bu işe yarar mı mesela ya da bilmiyorum hiç mi çözümü
Ya sabır ya selamet.Estetik günah ama
Kime göre neye göre doğru?Başkaları doğruyu söylüyor neden sağlıklı bir durum değil
Dua şık bir durum yok psikolog çözer sizin durumunuzu tanımadığım insanlar bana çirkin diyecek oooo yamulturum hepsini kimseye bedenim hakkında yorum yapma hakkı vermem,önemli olan benim düşündüğümdür.Yok ben çirkinim diyorsan hiç bir etki altında kalmadan o zaman bakım yaptır tenine uygun renk seç .Kaşın gözün saçın karnaval havasında olmasın renk uyumu çok önemlidir.....Şuan derdim bir şeyi tatmin etmek değil güzel olabilmek için yollar arıyorum her gün devamlı dua etsem güzel olmak için bu işe yarar mı mesela ya da bilmiyorum hiç mi çözümü
Giyim hep aynı kıyafetleri giyiyorum kışlık şuan sadece iki Üstüm var pantolon iki tane var sadece aurayla alakası yok yüzün cirkinse ne yapsan boş güzel olamazHergün duş alın, ter kokmayın, güzel bir parfüm seçin, elleriniz tırnaklarınız dişleriniz saçınız tertemiz bakımlı olsun, giyim konusunda zevkinizi gözden geçirin, okuyun, kendinizi özgüveninizi geliştirin. Bi insanı güzel gösteren şey aurasıdır. Çirkin ama çekici gelen binlerce insan var.
Önerileri ciddiye almayacaksan milleti boşuna oyalamaGiyim hep aynı kıyafetleri giyiyorum kışlık şuan sadece iki Üstüm var pantolon iki tane var sadece aurayla alakası yok yüzün cirkinse ne yapsan boş güzel olamaz
Bakım ne işe yarıyor hiçbir işe yaramıyor çirkini güzel yapmıyor kaşlarımı almıyorum hep aynı kıyafetleri giyiyorum iki üst iki pantolon var başka bişey yokDua şık bir durum yok psikolog çözer sizin durumunuzu tanımadığım insanlar bana çirkin diyecek oooo yamulturum hepsini kimseye bedenim hakkında yorum yapma hakkı vermem,önemli olan benim düşündüğümdür.Yok ben çirkinim diyorsan hiç bir etki altında kalmadan o zaman bakım yaptır tenine uygun renk seç .Kaşın gözün saçın karnaval havasında olmasın renk uyumu çok önemlidir.....
Peki hiç yorum yapmicam o zaman zaman kaybı olmasın kimseyeÖnerileri ciddiye almayacaksan milleti boşuna oyalama
Git al o zaman? Paran yoksa çalış? Aynı şeyleri yazıp durmussun. Estetik günah ama seni de Allah yaratmış, Allah'ın yarattığına çirkin mi diyorsun sen?Bakım ne işe yarıyor hiçbir işe yaramıyor çirkini güzel yapmıyor kaşlarımı almıyorum hep aynı kıyafetleri giyiyorum iki üst iki pantolon var başka bişey yok