- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Bir senelik bir beraberliğimiz var ve uzun lafin kısası o o kadar bencil biri ki hep bana diyen biri. 3 saatlik bir mesafe ve hep benim gelmemi bekliyor. Bikeresinde bana bir saatlik yakınlıkta bi yere ablasını ziyarete gelmişti ve bana ugramadigi icin kirildigimdan dolayı bile bana söylemediğini bırakmadı. Hiçbir faydası dokunmadı, bana vaadlerde bulunup yerine bile getirmedi. Kendimi kullanilmis hissediyorum, bana islerini bile yaptırdı aptalım ben boşluktaydım. Para bile istedi ama geri ödedi az bi rakamda degildi. Allah kahretsin ki yeni ayrildigim döneme denk geldi ve tüm çabalarıma rağmen hayatıma girdi tam da boşlukta oldugum bir zamanda. Onun icin istediğini yapabilirdim öyle bir baglanmistim ki duygusal boşluktan dolayı. Ama rahata erisince cocuklarini bahane ederek coguzaman bana vakit ayırmadı. Ne zaman isi sınavı vs varsa beni daha sık aramaya başladı. Aslında her gün irtibattayız ama nasıl desem sanki beni kaybetmemek icin yapıyor sanki özlediğinden degil de hani kalsın belki lazim olur gibisinden yada bana öyle geliyor. Ögretmenlik sınavın kaybetmiş ve mahkemeyle yeniden sınava girme hakki kazandı. Simdi sürekli bana yükleniyor. Ski haftadır hastayım, raporluyum calismiyorum ve biliyor. Öyle basım ağrıyor ki anlatamam bugün zaten iğneli bir tedavi gördüm epey sancim var. Ona söyledim ama yine de sürekli isleriyle alakalı beni arayıp durdu. Sürekli onun ALmanca olan yazilerini düzelttim ve bugün de yine öyle bir şey istedi ama ne konsantre olabiliyorum ne bir sey. Yine de düzelttim ve gönderdim, epey de ugrastim. Oglum annemde bu aralar hasta oldugumdan dolayı. Özenerek düzelttiğim seyleri sürekli eleştirdi. Gecenki düzelttiğinde bilmem kim okudu o da hatalar buldu dedi. Sende bastan ona gönder o zaman dedim. Bugünki icin ise düzelttiğim onca yerler icin "ben onu zaten düzeltmiştim" dedi ve icerikli bir şey sordu ki ben matematikçi degilim, sadece dil olarak Almancasi düzgün mü diye kontrol edebilirim. O senin bileceğin bir kisim benim matematikçi olmadigimi biliyorsun dedim. Dir dir dir konuşuyor neymiş arkadaşına da yollayabilirmismis sanki sana ne gerek var gibisinden ki benim de basım kazan gibi zaten. Artik patladım. Sakinlesemedim (telefondayız). Ona dedim ki: "Sana bir şey söyleyeyim mi. Ben hayatımda senin kadar bencil ve halden anlamaz birini görmedim. Hasta oldugumu biliyorsun, bugün doktordan geldigimi biliyorsun. Yazık degil mi diye hic mi düşünmüyorsun? Benim kendime hayrım yok Allahaskina sırf seni kırmamak icin hayır demedim isini gördüm ya hala eleştiriyorsun yaptigimize beğenmiyorsun sanki gerekmiyormuş gibi yapıyorsun. Artik çok yoruldum inan ben dayanamıyorum bunca yüke iyice sınıra geldim artık yapamıyorum " dedim. "Galiba seni üstüne çok fazla geldim sakin olur musun. Neymiş ben keyif kaciriyormusum" dedi. "Ben yatıyorum iyi geceler" diyip kapattım. Gerçekten iyice bunalttı beni, vampir gibi emiyor sanki beni hatta telefonda sinir olup yarasa emojisi bile koydum isminin yanına. SIzce bundan ayrılmalı miyim? Özür dilerse af mi etmeliyim. Ayraca beni bi diler rahatsız eden şey de çok pasaklı olması. Saclarinin yağları kokuyor evi de pislik icinde. Bilmiyorum ailemle tanistirmak iyi bir fikir degil sanırım...
Yani benim icin resmen hicbir sey yapmadi. Her seyi benden bekliyor. Dedim zaten artik yoruldum bu ne yaAman aman uzak durun, sizi kesinlikle haketmiyor anlattıklarınıza bakılırsa.
Yani benim icin resmen hicbir sey yapmadi. Her seyi benden bekliyor. Dedim zaten artik yoruldum bu ne ya
Valla bn sandim ki sacinin arkasina yetisememisdir iyi sampuanlamamis. insanlik hali diye dusundum. Bi baktim hep boyle koku var yagli. Sonra itiraf etti sacini hiccc sampuanlamazmis neymis sampuan sagliksizmis. Bide ilk bulusmamizda ayakkabi boyasi surmus sacina beyazlari kapansin diye (bnden 12 yas buyuk). Obur bulusmada bi baktim saclar bembeyaz. Bazen ben de kndime hayret ediyorum hatta suç komple bende ne isim var bunun gibisiyle.Öggggg saçlarınin yağdan kokuyormu. Cidden nasil dayandim simdiye kadar.en cok buna takıldım pis kokudan nefret ederim. Ayriyetten kendine yazik etme yol yakinken dön
Insallah..aynen bununla ayni evde oldugumu dusunuyorum da bazen ay aman Allahim buncs vakit harcamam bile hata neyin boslugunu yasamissam artik israrla girdi hayatima. Egoist merhametsiz zaten actim agzimi yumdum gözümü agzima geleni söyledim oh be dünya varmis.Hastayken bile kendi işlerini düşünüp birşey bekliyorsa bu dediğiniz gibi gerçekten bencil ve merhametsiz. Üstelik bir de pasaklı. Aynı evde olduğunuzu düşünün bir de. Ne gerek var. Elbet daha iyileri çıkar karşınıza ☺
Insallah..aynen bununla ayni evde oldugumu dusunuyorum da bazen ay aman Allahim buncs vakit harcamam bile hata neyin boslugunu yasamissam artik israrla girdi hayatima. Egoist merhametsiz zaten actim agzimi yumdum gözümü agzima geleni söyledim oh be dünya varmis.
Ayyy inanmıyorum buna benzer bitanede arkadasimin kocasj var adam sacini boyamis yasininda kucuk soylemis onin yasina gore. Sonradan 40 yaslarina yakin olduğunu ogrenmis. Zaten hemen nisan yapti 1 ay sonra dugun suan 2 yillik evliler adam resmi nikah yapmıyor sebebide cocuk olmadan yapmicakmis benim arkadasta hala onunla bunlara ragmen. Kiza diorumki bak cocuk olmadan kac kurtar kendinj ama dinlemiyor. Bunu neden anlattim bilmiyorum ama sevgilim o arkadaşımın kocasini hatirlatti. Bunlar resmen dolandirici. Valla bak onune daha niceleri çıkar. Kendini seviyosan bununla devam etmeValla bn sandim ki sacinin arkasina yetisememisdir iyi sampuanlamamis. insanlik hali diye dusundum. Bi baktim hep boyle koku var yagli. Sonra itiraf etti sacini hiccc sampuanlamazmis neymis sampuan sagliksizmis. Bide ilk bulusmamizda ayakkabi boyasi surmus sacina beyazlari kapansin diye (bnden 12 yas buyuk). Obur bulusmada bi baktim saclar bembeyaz. Bazen ben de kndime hayret ediyorum hatta suç komple bende ne isim var bunun gibisiyle.
Bu arada Ayrıldınız mı yoksa kavgalı mısınız?
Ayyy inanmıyorum buna benzer bitanede arkadasimin kocasj var adam sacini boyamis yasininda kucuk soylemis onin yasina gore. Sonradan 40 yaslarina yakin olduğunu ogrenmis. Zaten hemen nisan yapti 1 ay sonra dugun suan 2 yillik evliler adam resmi nikah yapmıyor sebebide cocuk olmadan yapmicakmis benim arkadasta hala onunla bunlara ragmen. Kiza diorumki bak cocuk olmadan kac kurtar kendinj ama dinlemiyor. Bunu neden anlattim bilmiyorum ama sevgilim o arkadaşımın kocasini hatirlatti. Bunlar resmen dolandirici. Valla bak onune daha niceleri çıkar. Kendini seviyosan bununla devam etme
Kavgaliyiz suan...aslinda ayrilmak en dogrusu bu durumda ama nedense haksizlik yapmayim vs diye sacma sapan bir dusunce icerisindeyim
Bak senin sansin var hala kendini belli etmis bu ruh hastasi boylelerin niyeti hic iyi degil gozunu aç.kendini suclama yine diorum bak cok pisman olursun. Baska erkekmi kalmadi sanki kendine bunu layik gorme yolun basindasin dahaInanilmaz yaaa...bu da resmi nikaha karsi. Sen resmi nikah istiyor musun dedi bende nikahsiz ben kimseyle ayni evde durmam dedim. Beni ikna etmeys ugrasiyor buna inanilmaz ya. 45 yasinda. Resmen aynisi. Acaip yalanci karsidakini aptal yerine koyuyor bir de agzi acaip laf yapiyor. Soklardayim. Bununla birlikte durulmaz bile ama dedigim gibi aptalca bi bosluguma denk geldi.
Tesbitin dogru...disim sert gorunur oysa ki yufka yurekli, merhametli bir insanim. O ise tam tersi guleryuzlu yumsak gorunur ama ici sertmis meger...Ben sizi çok merhametli gördüm hem de böyle bir merhametsize karşı ☺ Haddim değil belki ama, İnanın kendinize yaptığınız haksızlık bu. Ben olsam ayrılırdım; tabi anlattığınız kadarı ile değerlendirdiğim kadarıyla. Hakkınızda hayırlısı olsun, bu arada geçmiş olsun çok ☺
Bak senin sansin var hala kendini belli etmis bu ruh hastasi boylelerin niyeti hic iyi degil gozunu aç.kendini suclama yine diorum bak cok pisman olursun. Baska erkekmi kalmadi sanki kendine bunu layik gorme yolun basindasin daha
Suzme ser. Fsiz ya böyleleri allahindan bulsun. Herkeze mavi boncuk dağıtıyor.elle tutulur hicbiyani yokKendini belli etti...yazismalarini okudum ben bilgisayarinda gizlice.. bir kadin arkadasina anlatmis iste bir beraberligim var diye. Bana ciddimyis gibi yapmasina ragmen o kadin ilerie dönük bir iliskimimdiye spruncs „bilmem bakslim ne olacak, anladim ki yakindan olmasi lazim,is“ yazmis. Birde baska kadinlara slm yazip profil.erini incelemis. Aslinda bunlari gordukten beri guvenim sifir sirf öylesine devam ediyor aslinda benim kafamda bitti...
Onun sacinin yagsinin kokusundan kimse yaklasmaz anca benim gibi boslukta olan aptallar kanar. Tam srfsz. Bazen dusunuyorum eski esi kurtulmus bu pislikten diye.Suzme ser. Fsiz ya böyleleri allahindan bulsun. Herkeze mavi boncuk dağıtıyor.elle tutulur hicbiyani yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?