bana çok yüklendi ve artık patladım...

Şok ola ola okudum, yahu neden ayrılmıyorsunuz?
Allah aşkına yapmayin bunu kendinize...
İşte bana anlattığı kaynana hikayesine inandım. Epey sonra durumu öğrendim...ev ile alakalı ise ben yeni girdi, toparlanamadı zannettim ama aslında evi tiksinç. Bundan ayrılmam lazım hem annem babam görseler kızım sen aklını mı yitirdin bu neyin nesi öyle derler...

Ve sen bununla hala berabermisin sasirdim yol ver gitsin arkana bile bakma

Sen gerçekten aklını kaçırmışsın, böyle bir manyakla niye uğraşıyorsun?

Ayol bu adam ac kalsa sizi kesip yer, durdugunuz kabahat hem bencil hem iğrenç pislik öğkk. Saçına ayakkabı boyası sürmek nedir ya vizyonsuz kart zampara. Topuklarinizi poponuza vura vura kaçın, üst üste şikayetler ederken iyi, siz rest çekince "üstüne çok geldim galiba özur dilerim" bu aklının başına gelmesinin bu kadar kısa sürmesi, bu surenin de sizin rest çektiğiniz ana denk gelmesi ilginç değil mi sizce de?

Sadece ama sadece bu pasakliligi bile ayrılma sebebi. Midem kalktı sabah sabah

Kaç kurtar kendini bu adamdan ne köy olur ne kasaba

Ah be canim adam seni kullanıyor ya sakın ailenle filan tanıştırma evi leşe dönmüş kişisel temizlikten bir haber adami başına ömür boyu bela mi edeceksin....
Silkelen kendine gel gözünü seveyim sen değerli bir kadınsın bunu sakın unutma...

Öggggg saçlarınin yağdan kokuyormu. Cidden nasil dayandim simdiye kadar.en cok buna takıldım pis kokudan nefret ederim. Ayriyetten kendine yazik etme yol yakinken dön

Başkalarıyla tanışıp konuşmaya başladım bile. O benim için bitmiştir. Hayatım boyunca hem kendi hem etrafı pislik ve çöp içinde olan biriyle hayatımı geçiremem. Artık yapamıyorum demiştim umarım artık aramaz beni.

Demi adam daha ne yapsın uzaklaşmam için

Ben acaip duygusal boşluğa düşmüştüm o anıma denk geldi. Ben kafamda bitirdim bu olayı ve artık arayacağını zannetmiyorum. Artık yapamıyorum yeter dedim. Umarım bidaha arayıp rahatsız etmez.

ay inşallah kararinizdan donmezsiniz. ola ki yine geldi dusunmeyi birakip agziniza geleni sayin ki geri donusu olmasin :)

Ne çekiyorsun söylemişssinde zaten sal ipini gitsin okurken bunaldım ayrılmak için bisürü bahanen birikmiş ne duruyorsun

Bazen insan gerçekten kendine en büyük kötülüğü yapıyor bu yazdıklarınızı başkası icin okuyormuş gibi okuyun
Emin’im sizde göreceksiniz ne gerek var bu insani hayatınıza almanıza

Evet İğrenç. Bu kokarcanın beğenmemesi beni dün çıldırttı resmen ya. Hem kendi beceremiyo yapamıyo hem de benim hatasız bir şekilde yaptığım şey beğenilmiyor
Valla canım bak daha önce basından evlilik geçmiş galiba ama bu sefer lütfen bu adamdan uzak dur basını yakma vur tekmeyi yaa sen ne kadar düzgün konusan bir hanfendisin bunu düsün ve yol. Ver

Her şey bir yana "resmi nikah istiyor musun?" dediğinde, kapının önüne koymalıydınız. Bu nasıl bir soru? Nasıl bir zihniyeti var ki böyle saçma bir soru sorabiliyor? Anlattığınız kadarıyla, kişisel hijyeninden bile yoksun ve çıkarcı bir adam. Lütfen yapmayın bunu kendinize ve kurtulun.

Valla canım bak daha önce basından evlilik geçmiş galiba ama bu sefer lütfen bu adamdan uzak dur basını yakma vur tekmeyi yaa sen ne kadar düzgün konusan bir hanfendisin bunu düsün ve yol. Ver
Canım ya, sağol...normalde gayet sakinim, efendiyim ama işte fazla mütevazi olmak iyi değil çok alçakgönüllü olmamak lazım. Evet bir evlilik geçti başımdan anakuzusuydu ayrıldım kaynana akraba evime karışıp teftişe geliyorlardı her gün. Kaçtım arkama bakmadan...

'Aslında her gün irtibattayız ama nasıl desem sanki beni kaybetmemek icin yapıyor sanki özlediğinden degil de hani kalsın belki lazim olur gibisinden yada bana öyle geliyor.' böyle hissediyorsanız böyledir. Çok irdelemenize gerek bile yok. Kullandırmayın kendinizi. Kendi kıymetinizi bilin.lütfen.

Aynen daral geldi bana da okurken ne ihtiyacınız var ki bu insana. Aşk desen aşk değil arkadaş desen arkadaş değil. Her haliyle sorunlu bir tip karşınızdaki yani neden onunla görüşmek istiyorsunuz hâlâ. Oğlunuz varmış ona ilgi gösterin bu adama gösterdiğiniz ilgiyi çünkü bu adam suistimal ediyor iyi niyetinizi. Çok istiyorsa kendisine bir tercuman tutsun. Ama yok cimri demiştiniz değil mi hmmm yeterince açık sanırım anlatmak istediğim, dünyada ki tek erkek bu değil inanın sizi anlayacak biri çıkar karşınıza siz kendinizi toparlayın oğlunuzla mutlu olun

Cok iyi yapmissin kendine saygi budur iste. Hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…