Bana da Bi el atıverin kızlar!

yorumlarınız sağolun kızlar neden 5 yıl dedik borcsuz evlenmek istiyoruz evet cok uzun bi süre ama dayanılmayacak bişey yok ortada 1,5 yıldır da uzaktan görüsüoruz tatillerde o geliyor daha benim gitmem nasip olmadı maasım elimde olunca ancak gidebilirm ona güveniyorum cok sükür güvenimi sarscak bişey yapmadı su an calışıyor aklı basında ve sorumluluk sahibi:nazar: aksam gene bu meseller acıldı yanına gitmezsem sitemkar olacagından bahsetti :D:D o da haklı bende haklıyım ama 5 yıl bekleyemeyecegiz öle görünüo dedi:D:D yani kısa bi süre için de sanırım ailemin yanını secerim idare edebilecegimizi düşünüyorum ama hala daha karar vermiş değilim...:S bu arada biriniz sevgilin 5 yılda ne yapmnayı düşünüyor demiş o da evimiz hazır içini zevkimize göre dösemeyi ve şöyle fiyakalı bi araba almayı planlıyor:D daha yeni işe girdi zamanla olur inş

yorumlarınız sağolun kızlar neden 5 yıl dedik borcsuz evlenmek istiyoruz evet cok uzun bi süre ama dayanılmayacak bişey yok ortada 1,5 yıldır da uzaktan görüsüoruz tatillerde o geliyor daha benim gitmem nasip olmadı maasım elimde olunca ancak gidebilirm ona güveniyorum cok sükür güvenimi sarscak bişey yapmadı su an calışıyor aklı basında ve sorumluluk sahibi:nazar: aksam gene bu meseller acıldı yanına gitmezsem sitemkar olacagından bahsetti :D:D o da haklı bende haklıyım ama 5 yıl bekleyemeyecegiz öle görünüo dedi:D:D yani kısa bi süre için de sanırım ailemin yanını secerim idare edebilecegimizi düşünüyorum ama hala daha karar vermiş değilim...:S bu arada biriniz sevgilin 5 yılda ne yapmnayı düşünüyor demiş o da evimiz hazır içini zevkimize göre dösemeyi ve şöyle fiyakalı bi araba almayı planlıyor:D daha yeni işe girdi zamanla olur inş

Anlıyorum canım sizin tercihiniz tabi beklemeye sabrınız ,gücünüz varsa tabi ki bekleyebilirsin 5 yıl. Ama benim fikrimi sorarsan bu kadar uzatma taraftarı değilim ilişkileri. Son model bir araba, ya da süper eşyalar içinse bence hiç uzatmayın. Evet yine gücünüz yettiğince alabilirsiniz güzel eşyalar tabi belki o kadarını almak içinde beklemek durumunda olabilirsiniz bilemem tabi..

Bizimde ev 5 ay içinde bitecek. Eşyaların bi kısmını peşin, bi kısmını taksitle alıcaz. ıki odam boş bile olabilir sorun değil yeterki kavuşalım artık. Yani ben dayanma gücü olamayanlardanım.Ev aldık diye araba alamadık alamıcazda 2 yıl sanırım..Aman olmasın.. Eşyamız şimdilik fazla olmasın ama o olsun yanımda. Sonra yavaş yavaş doldururuz diğer odaları.. Hayırlısı olsun canım.

pinky haklısın canım sende ya sanırım daha fikirler cok değişecek bizim annem son zamanlarda cok hasta yattıgı yerden kalkamıo ve bu uzun bi süre böyle devam edecekmiş eger atama zamanı da böyle bişey sözkonusu olursa akımcım kusura bakmasın gidemem istanbula biraz zaman gecerr zaten dayanamaz da gelir alır:D:D napayım yani annem böyleyken bırakamam düzelmesi lazım... sanırım böyle bişey olursa zaten nalayışla davranır sağolun kızlar fikirler için yaa:)

Back
X