Bana da bi yardım ediversenizz gözünüzün yağını yiyimm :(((

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
kızlar benim bi sevgilim var dün 3.ayımızdı ben de süpriz için çalştğı yere gittim işte iş arkadaşları beni ayrı bi sinir etti yok bu geçen haftaki kız mı yok geçen getirdğn bu değildi vs vs gibi laflarla deli oldum tabi bu d a iş ortamı olduğu için biraz samimiyetsiz durdu daha sonra bundan önceki görüşmemizde bi kızla mesajlaştığını gördüm kız buna resmen asılıyordu uyardım bir kere o da bana söz verdi bir daha mesajlaşmayacgna dair bende tamam dedim kısa bir tartışma sonrası barıştık dün ki olayda şöyle oldu iş arkadaşları gitti bende telefonuna bakmak istedim sonra vermedi beni çok zorladı falan sonra telefonu aldım okudum mesajları bi kızla olan mesajlarını gördm kız iş için yardım istemiş bu da yardım ederim falan diye konuşmuşlar kız buna melek gibisin yazmış bu da sende çok tatlısın canım yazmış deli oldumm resmennn çok kötü ağladım sinirimden verdiği sözleri tutmadı beni hiçe saydı diye aslında cok kıskanc birisi değilmdir ama bana verdiği sözü tutmadıı ayrıca ben o kadar dikkat ederken sonra bi bar a gittik alkol aldım hafif sarhoş oldum sonra telefonuna mesaj geldi ve bilin kimdenn geçen konuşmyacagım diye söz verdiği kız nasıl oldun iyileştin mi yazmış resmen deliye döndümm çok kararsızım ne yapmam lazım tamam mı demeliyim devam mı hiçbir şey bilemiyorum resmen beynim dondu çok mu abartıyorum ya da büyütüyorum ?? ama onu seviyorum dün benim için pervane oldu bu olaydan sonra ama bişeyleri yapıpta beni kırdıktan sonra önemi kalmıyor ben ne yapmalıyımmm:((((

Daha 3 aylık birliktelikte kızlarla mesajlaşmalar, arkadaşlarının çirkin muhabbetleri... İlerideki halini düşünemiyorum bu çocuğun. İyi düşün...

bugün ona 2. sansı verirsen yarın seni ciddi ciddi aldatacaktır.
Bunu göze alıyormusun?
Ne de olsa affetti bidaha yaparım diyecek erkeğin elinin kiri güzelim..

Daha 3 aylık birliktelikte kızlarla mesajlaşmalar, arkadaşlarının çirkin muhabbetleri... İlerideki halini düşünemiyorum bu çocuğun. İyi düşün...

bu arada 3 yazmışım çok pardon 1 ay yazacaktım yanlış olmuş ama doğru söylüyosunnuz dün aksam eve geldim bana kendini boşa üzüyorsun bitanem aşkm sadece seni seviyorm ve istiyorum bunu bil yeter sen benm herşeyimsn canım sevgilimsn seni çok ama çok seviyorm hayatmn anlamsn iyi uykular kalbimn sahibi sadece sensin ve sen olacaksn sadece her zaman yazmş

ama ayrılamıyorum ki o da sıkıntı :(( beni sevdiğini hissediyorum evet ama böyle yapınca da çok üzülüyorum acaba son bir şans dha versem mi diye düşünüyorum

Yeni bir ilişkinin şansa ihtiyacı mı olur?
Zaten başlangıç evresi şanstır, devamında harcanan emek ve atlatılan badireler adına toleranslar gösterilir.
Sevgilisi olan bir adam bir hanıma 'sen de çok tatlısın canım' diyecek, bu hayatındaki kadına bir hakarettir...
Ne gerek var bunlara, daha da aranızda bağ oluşmadan bitirmeniz hayrınıza olur.

canim bu anlattiklarindan sonra o yazdigi mesaj bile cok samimiyetsiz gozuktu bana kusura bakma anlayisina siginarak soyluyorum bunu.. resmen gozu disarda bi yandan da seni de elinde tutmak istiyor:45:

canim bu anlattiklarindan sonra o yazdigi mesaj bile cok samimiyetsiz gozuktu bana kusura bakma anlayisina siginarak soyluyorum bunu.. resmen gozu disarda bi yandan da seni de elinde tutmak istiyor:45:

evet bunu konuştuk eğer gözün doymamış bi insansan bana yanaşma dedim ben yol yakınken giderim dedim o da saçmlama iş arkdşlrm sana takılıyor ben öyle bir karaktersizlik yapmam dedi eğer ona takıldıysan dedi bidaha asla böyle bi durumla karşılaşmayacksın falan dedi inanın ne yapmam gerekiyor bilmiyorum :((

bence gerçekten seven bi insan bu şekilde davranmaz aynı şeyleri sen yap bakalım bu kadar hoşgörülü olabilecekmi. sadece işine geldiği gibi davranıyor. tabi son karar senin

Ben olsam o hafif sarhoş kafayla kızı arardım.Hiç tarzım değil ama yapardım herhalde.
Gerçi 1 aylık biri içinde değmez yani.Kızın da bir suçu yok.Arayıp ne diyeceksin
Neden ayrılamıyorsun?

Son düzenleme:
ayrilik sebebi.
ben deliye dönerdim affetsem bile aklima gelir dururdu
ayrilmalisin bugün msjlasan yarin neler yapar bence..

Canım bence direk ayrıl.1 aylık ilişkide bunları yapıyorsa ilerde bunun kat ve katını yapacak.Şimdi bu kadar yıpranıyorsan ilerde bunun 3 katı yıprancaksın. Dahada bağlanmadan ayrıl derim.Yanlış anlama seni sevdiğini sanmıyorum seven adam bu şekilde davranmaz sen 2 kızın mesajını okumuşsun daha kim bilir kaç kız vardır.

seviyorsundur eminim ama geç olmadan ayrıl tatlım.bu kafadaki erkekten yar olmaz sana.daha şimdiden böyle çok canını acıtır senin söyleyim.yaptıklarından sonra seni seviyorum sadece flan hikaye geldi banada.seni seviyo olsa bile ki oda muamma böyle biadamla ileri düşünülemez gözünün önünde aldatır sesini çıkaramazsın eger şimdi affedip devam edersen.yazık etme kendine.

konunu tamammını okumadım ama emin ol iş yerinde olan olaylardan sonra ayrılırdım.ben anlmıyorum bu kadar sabretmek niye yeni biri için?ortalıkta erkek mi kalmadı.eminim ondan ayrılsan önüne farklı ne kısmetler çıkacak sana değer veren yapmayın böyle.kendinize saygınızı yitirmeyin.bizler çok daha iyilerine layığız...

Güven vermiyor gözü dışarda onunla bununla takılma derdinde karaktersiz erkek müsveddelerinden biri karşındaki uğraşmaya değmez arkadaşım gerçekten seni sevecek , değerini bilecek, karakterli ve ahlaklı bir insan bul kendine derim ben de.

Son düzenleme:
Back
X