bana da bir bakarmısınız çok korkuyorum :(

sirenamelita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
262
2
46
İstanbul
kızlar 2 haftadır göğüslerimdeki hassasiyet tamamen bitti ve hamile kaldığım günden beri karnımın içi inanılmaz geriliyodu liflerim kopuyomuş gibi hissediyodum,sürekli gergindi karnımın içi ama 3-4 gündür o gerilmeler de yok allah korusun aklım çıkıyo bişey oldu diye sizin durumunuz nasıl? ben 12.haftamın içindeyim şu an bi cevap verirseniz çok sevinirim :(

canım benim hamileliğin her zaman ağrılı sızılı geçecek diye bi kural yok ki.telaşlanma.bazen rahatlarsın bazen sıkıntılı olur.çok paniklediysen al çantanı git dr a.ama muhtemelen bişey yoktur:34:

randevum ayın 28 inde çalıştığım içinde her istediğim zaman gidemiyorum dr a,içimi korku kapladı o gerginlik kaybolunca ağrım sızım varken kuzumun orada olduğundan ve büyüdüğünden yana kaygım olmuyodu kötü şeyler düşünmek istemiyorum zaten sinirlerim hallaç pamuğuna döndü hormonlardan dolayı olur olmaz şeylere zırlayıp duruyorum :14:

hiç kafana bile takma
göğüs hassasiyeti zaten bir süre sonra tamamen kayboluyor
herşeyin yolundadır eminim
strese girme boş yere

kızlar 2 haftadır göğüslerimdeki hassasiyet tamamen bitti ve hamile kaldığım günden beri karnımın içi inanılmaz geriliyodu liflerim kopuyomuş gibi hissediyodum,sürekli gergindi karnımın içi ama 3-4 gündür o gerilmeler de yok allah korusun aklım çıkıyo bişey oldu diye sizin durumunuz nasıl? ben 12.haftamın içindeyim şu an bi cevap verirseniz çok sevinirim :([/QUOT

benim ağrım sızım hiç olmadı göğüs hassasiyeti ilk başlarda oluyor zaten kafana takma derim ben

randevum ayın 28 inde çalıştığım içinde her istediğim zaman gidemiyorum dr a,içimi korku kapladı o gerginlik kaybolunca ağrım sızım varken kuzumun orada olduğundan ve büyüdüğünden yana kaygım olmuyodu kötü şeyler düşünmek istemiyorum zaten sinirlerim hallaç pamuğuna döndü hormonlardan dolayı olur olmaz şeylere zırlayıp duruyorum :14:

Canım seni çok iyi anlıyorum ben de aynı senin gibiyim.gözümden hiç yaş eksik olmuyor.herşeye ağlıyorum zaten hassas biriyim normalde şimdi daha beterim.ama benim geçerli sebeplerim var geçen hamileliğim kötü bitti.neyse bence canım sen boşuna kuruntu yapıyorsun.zaten ikinci timestere girmek üzeresin.hamileliğin süresince değişik evreler gecireceksin.bu da onlardan biridir bence.yine de paniğin geçmiyorsa randevunu erkene al yada doktorunu ara.

Back
X