• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana da bir yorum yapın lütfen

Aynen yaşım 33 2 3 sene evvel düşünüyorum sonra yaşam tarzımdan dolayı istemedim evlilikte çok zor çünkü

canım benım bende sen gıbıydım ya yapamazsam ya kısıtlanırsam ya mutsuz olursamm ya psikolojım kaldırmazsa dye dye hamıleymişim meğer o kadar güzel bir duygu ki anlatılmaz yaşanır dediğim duygulardan,herşey yolundaysa bence olmalı canım bebişşş:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

herkese selam.
aslında benimki biraz dertten ziyade kafa karışıklığı.bana da bir yorum yapın kızlar.
daha öncede buna benzer konular açmıştım fakat hala çözemedim ve konuşabileceğim kimsem yok kafam karıştıkça karıştı.konuya gireyim en iyisi..
3 yıllık evliyim.hamile kalmak istiyorum ama bazı günler bu düşünce,annelik duygusu tavan yapıyor bazende hiç istemiyorum.eşim,ailesi,benim ailem dünden razı hamile kalmama ama ben çok kararsızım.korkuyor muyum yoksa rahata alıştığım için mi onuda bilmiyorum.bu kararı nasıl vereceğim onuda bilmiyorum.buradaki yazıları yorumları okuyunca tamam diyorum karar verdim ama düşünüp kendimi hayal edince korkuyorum.
bu hisleri yaşayanlar,ikilemde kalanlar var mı?ne yapayım,kime ne sorayım çok karışığım..
mesela kaç yaşınızda kendinizi hazır hissedeceksiniz, bir tahmininiz var mı?
bilmiyorum, çalışıyor musunuz, size başka bir şubede başka bir görev vereceklerini söyleseler tereddüt etmekle beraber yapamam ben diye geri mi çevirirsiniz, yoksa o işin de üstesinden geleceğinize dair kendinize güven tazeleyip işi üstlenir misiniz?
annelik önceden öğrenilmeyen bir şey. hamilelikle beraber yaşayarak öğreniliyor, her an heyecan, korku, endişe, mutluluk bir arada. bir de hormonların etkisi var ki aman aman. ama hepsi ayrı güzel. insan hamileliği özler mi ya diyorsun, 9 ay geçmek bilmiyor ama o günler bile özleniyor. bulantıdan yemek yiyememek, ağırlıktan oturduğun yerden kalkamamak bile özleniyor. çünkü annelik bambaşka bir duygu, yaşayış hali.
bebek doğunca yaşanan hisleri hiçbir kelime anlatamaz.
annelerimiz hep der ya: anne olunca anlarsın.
ben de size öyle diyorum: ancak hamile kalınca ve anne olunca anlayacaksınız.

Açıkçası kimse tam anlamıyla hazır hissedemez bu konuda.
Ama hamile kaldığında insan ister istemez fikre adapte oluyor, doğuma yakın- şu anki durumum- artık tamamım diyor.
Bu sürece girmeden maddi olarak hazır olmak da maneviyatı arttırmıyor değil.
Bunun sebebi insanın bebeğine her şeyin en güzel, en iyi, en kalite şeyleri alma isteği.

Ablamın çocuğu oldu yakın zamanda onun sıkıntısını gördükçe vazgeçiyorum ben de çok rahatına düşkün bir insanım ama bir eksiklik oluyor evde bi zaman sonra kendi istetiyo bebek kendi belirliyor sanki gelme zamanını ve oluyor benimde zamanı yaklaşıyor gibi..
Eninde sonunda yapıcaksın diyenler rahat rahat gezemiycek uyuyamıycak eninde olacağına sonunda olması daha iyi olur bence
Üç yıllık evliymişsiniz ben bir yılı bitirdim kadınlar habire sorup duruyor bir yıl daha yapmasam kısır ilan ederler malesef insanların çenesi durmuyor bu konuda
Canim ben ilk evlendigimde pek dusunmuyodum sonra tiroit ameliyati oldum atom tedavisi gordum etkileri gecsin diye bekledim falan anca dusunmeye vaktim oldu simdide o kadar zaman gecince korkmaya basladim

Cnm bende senin gibiyim, zaman zaman korkuyorum, zaman zaman istiyorum.. Oluruna biraktim artik, hayirlisi ne ise o olsun..

herkese selam.
aslında benimki biraz dertten ziyade kafa karışıklığı.bana da bir yorum yapın kızlar.
daha öncede buna benzer konular açmıştım fakat hala çözemedim ve konuşabileceğim kimsem yok kafam karıştıkça karıştı.konuya gireyim en iyisi..
3 yıllık evliyim.hamile kalmak istiyorum ama bazı günler bu düşünce,annelik duygusu tavan yapıyor bazende hiç istemiyorum.eşim,ailesi,benim ailem dünden razı hamile kalmama ama ben çok kararsızım.korkuyor muyum yoksa rahata alıştığım için mi onuda bilmiyorum.bu kararı nasıl vereceğim onuda bilmiyorum.buradaki yazıları yorumları okuyunca tamam diyorum karar verdim ama düşünüp kendimi hayal edince korkuyorum.
bu hisleri yaşayanlar,ikilemde kalanlar var mı?ne yapayım,kime ne sorayım çok karışığım..
ben de nerdeyse 4 yıllık evliyim
o his bi kaç kere geldi bana ama regl günlerimde o da şu şekilde oluyor hamilelik fikri güzel geliyor
ama sonrasını düşününce içim sıkılıyor
bakmak istemiyorum çocuk
baksam iyi de bakarım ama sorumluluğunu almak istemiyorum. bilemedim benzer durumda mıyız ki

Böyle konu açanlara ısrarla aynı şeyleri yazıyorum yazmaya da devam edicem. Ben de istemedim korktum.üç sene korunduk. Sonra istedim iki aylık hamileyken kalbi durdu.şimdide dış gebelik yasadim.yani zamanı lütfen iyi değerlendirin.smdi mecburen 6ay daha beklicem yeni bebek çalışmaları için.istediğiniz anda kalamama ,kalsanız bile problem yaşama durumlarinida hesaba katın lütfen.ben ilk gebeligimde onun sadece kalp atışını duyduğumda bile ,niye okadar bekledim diye bin pişman oldum ki kucağıma alsaydım neler olurdu acaba.rabbim isteyen herkese sağlıklı ve ömürlü bebekler nasip eylesin.tabi banada inşallah.lütfen hiç düşünmeyin mükemmel bir duygu.

herkese selam.
Ammaannn yap gitsin

Böyle konu açanlara ısrarla aynı şeyleri yazıyorum yazmaya da devam edicem. Ben de istemedim korktum.üç sene korunduk. Sonra istedim iki aylık hamileyken kalbi durdu.şimdide dış gebelik yasadim.yani zamanı lütfen iyi değerlendirin.smdi mecburen 6ay daha beklicem yeni bebek çalışmaları için.istediğiniz anda kalamama ,kalsanız bile problem yaşama durumlarinida hesaba katın lütfen.ben ilk gebeligimde onun sadece kalp atışını duyduğumda bile ,niye okadar bekledim diye bin pişman oldum ki kucağıma alsaydım neler olurdu acaba.rabbim isteyen herkese sağlıklı ve ömürlü bebekler nasip eylesin.tabi banada inşallah.lütfen hiç düşünmeyin mükemmel bir duygu.
canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla en kısa zamanda kalbindekini versin inşallah.dediğim gibi sürekli bir şeyler çıktı tiroit ameliyatı,atom tedavisi,tekrar atom tedavisi,cilt hastalıkları,borçlar,vs. vs.
şimdi biraz düzeliyor gibi her şey ama şimdide korkuyor gibiyim belkide bu sorunlar yüzündendir bilemiyorum.

ben de nerdeyse 4 yıllık evliyim
o his bi kaç kere geldi bana ama regl günlerimde o da şu şekilde oluyor hamilelik fikri güzel geliyor
ama sonrasını düşününce içim sıkılıyor
bakmak istemiyorum çocuk
baksam iyi de bakarım ama sorumluluğunu almak istemiyorum. bilemedim benzer durumda mıyız ki
yok benim sadece regl günlerimde gelmiyo o his:KK48:

Illaki bir gün sizin de bebisiniz olacak biraz da bebişinizi düşünün bnce

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 35
maşallah papatya gelini Allah analı babalı büyütsün inşallah 3 tane mi

papatya gelini sana imrendim gerçekten hele o kundaktaki ufaklığı mıncıklayasım geldi:KK33:

papatya gelini sana imrendim gerçekten hele o kundaktaki ufaklığı mıncıklayasım geldi:KK33:
Allah sanada nasip etsin cnm laf aramızda bendende mıncıklamadan duramıyorum diğerleri büyüdü kucağa sığmıyo artık:))

Back
X