Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesela kaç yaşınızda kendinizi hazır hissedeceksiniz, bir tahmininiz var mı?herkese selam.
aslında benimki biraz dertten ziyade kafa karışıklığı.bana da bir yorum yapın kızlar.
daha öncede buna benzer konular açmıştım fakat hala çözemedim ve konuşabileceğim kimsem yok kafam karıştıkça karıştı.konuya gireyim en iyisi..
3 yıllık evliyim.hamile kalmak istiyorum ama bazı günler bu düşünce,annelik duygusu tavan yapıyor bazende hiç istemiyorum.eşim,ailesi,benim ailem dünden razı hamile kalmama ama ben çok kararsızım.korkuyor muyum yoksa rahata alıştığım için mi onuda bilmiyorum.bu kararı nasıl vereceğim onuda bilmiyorum.buradaki yazıları yorumları okuyunca tamam diyorum karar verdim ama düşünüp kendimi hayal edince korkuyorum.
bu hisleri yaşayanlar,ikilemde kalanlar var mı?ne yapayım,kime ne sorayım çok karışığım..
Canim ben ilk evlendigimde pek dusunmuyodum sonra tiroit ameliyati oldum atom tedavisi gordum etkileri gecsin diye bekledim falan anca dusunmeye vaktim oldu simdide o kadar zaman gecince korkmaya basladimAblamın çocuğu oldu yakın zamanda onun sıkıntısını gördükçe vazgeçiyorum ben de çok rahatına düşkün bir insanım ama bir eksiklik oluyor evde bi zaman sonra kendi istetiyo bebek kendi belirliyor sanki gelme zamanını ve oluyor benimde zamanı yaklaşıyor gibi..
Eninde sonunda yapıcaksın diyenler rahat rahat gezemiycek uyuyamıycak eninde olacağına sonunda olması daha iyi olur bence
Üç yıllık evliymişsiniz ben bir yılı bitirdim kadınlar habire sorup duruyor bir yıl daha yapmasam kısır ilan ederler malesef insanların çenesi durmuyor bu konuda
ben de nerdeyse 4 yıllık evliyimherkese selam.
aslında benimki biraz dertten ziyade kafa karışıklığı.bana da bir yorum yapın kızlar.
daha öncede buna benzer konular açmıştım fakat hala çözemedim ve konuşabileceğim kimsem yok kafam karıştıkça karıştı.konuya gireyim en iyisi..
3 yıllık evliyim.hamile kalmak istiyorum ama bazı günler bu düşünce,annelik duygusu tavan yapıyor bazende hiç istemiyorum.eşim,ailesi,benim ailem dünden razı hamile kalmama ama ben çok kararsızım.korkuyor muyum yoksa rahata alıştığım için mi onuda bilmiyorum.bu kararı nasıl vereceğim onuda bilmiyorum.buradaki yazıları yorumları okuyunca tamam diyorum karar verdim ama düşünüp kendimi hayal edince korkuyorum.
bu hisleri yaşayanlar,ikilemde kalanlar var mı?ne yapayım,kime ne sorayım çok karışığım..
Ammaannn yap gitsinherkese selam.
canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla en kısa zamanda kalbindekini versin inşallah.dediğim gibi sürekli bir şeyler çıktı tiroit ameliyatı,atom tedavisi,tekrar atom tedavisi,cilt hastalıkları,borçlar,vs. vs.Böyle konu açanlara ısrarla aynı şeyleri yazıyorum yazmaya da devam edicem. Ben de istemedim korktum.üç sene korunduk. Sonra istedim iki aylık hamileyken kalbi durdu.şimdide dış gebelik yasadim.yani zamanı lütfen iyi değerlendirin.smdi mecburen 6ay daha beklicem yeni bebek çalışmaları için.istediğiniz anda kalamama ,kalsanız bile problem yaşama durumlarinida hesaba katın lütfen.ben ilk gebeligimde onun sadece kalp atışını duyduğumda bile ,niye okadar bekledim diye bin pişman oldum ki kucağıma alsaydım neler olurdu acaba.rabbim isteyen herkese sağlıklı ve ömürlü bebekler nasip eylesin.tabi banada inşallah.lütfen hiç düşünmeyin mükemmel bir duygu.
demi ya fazla düşünmemek mi gerek dediğin gibiAmmaannn yap gitsin
yok benim sadece regl günlerimde gelmiyo o hisben de nerdeyse 4 yıllık evliyim
o his bi kaç kere geldi bana ama regl günlerimde o da şu şekilde oluyor hamilelik fikri güzel geliyor
ama sonrasını düşününce içim sıkılıyor
bakmak istemiyorum çocuk
baksam iyi de bakarım ama sorumluluğunu almak istemiyorum. bilemedim benzer durumda mıyız ki
Düşünme bencede ben hiç düşünmedimdemi ya fazla düşünmemek mi gerek dediğin gibi![]()
Düşünme bencede ben hiç düşünmedim
Evet cnm zor ama inan çok güzellermaşallah papatya gelini Allah analı babalı büyütsün inşallah 3 tane mi
Allah sanada nasip etsin cnm laf aramızda bendende mıncıklamadan duramıyorum diğerleri büyüdü kucağa sığmıyo artık:))papatya gelini sana imrendim gerçekten hele o kundaktaki ufaklığı mıncıklayasım geldi![]()