- Konu Sahibi alastriona
-
Merhaba arkadaşlar.
Öğlen eşimin telefonunda böyle bir mesaj gördüm normalde asla telefonunu karıştırmam bugün öyle bi bakmak geldi içimden. Bi ara bu kızın ası geçmişti eski bir arkadaşım demişti çokta üstüne düşmemiştim
Tabi onun üzerinden aylar geçti. Şimdi öncesi olmayan bu mesajı gördüm ve doğal olarak beynim bi 5 dakika durdu. Hiç sorgulamadım eşimi. Ama içime de dert olmadı değil. Sizce ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 2303294
Ne kadar yakın olursa olsun hiçbir erkek arkadaşıma bu tarz bir mesaj atmadımAnladigim kadariyla kiz bir bebeklik fotosu falan koydu esin de yorum yazdi ay cok tatliymis vs. O da ozelden benim o yazmis. Ancak esinin yorumunu begenmedim sen bir adama oyle yazsan normal tepki verecekse amenna.
Bende şimdilik dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum Bir süre takip edeceğim bakalım ne olacak..Ben artık erkeklerin anlattığı hikayelere inanmıyorum, herşey kurgu ile sunuladabiliyor masum da olabilir ama sorum şu evli adam çok tatlısın ne münasebet diyor çocukluk fotosu olsa bile? Kulağını çekmek lazım o bir ikincisi de bence telefonu bi süre kurcalayın zamanla ortaya çıkacaktır masum mu değil mi ama odaklanın ona cidden ajan gb bi gözlemleyin erkekler çok güzel yalan kurgu anlatır oldu işin içinden neler çıkıyor sonra biz iyi niyetliyiz hemen inanıyoruz. Ne hemen kanın ne hemen yargılayın ama delil peşine düşün masumsa da masum olduğunu ispatlamış olursunuz kendinize kaybınız olmaz. Bu mesajla bi kere güveni zedeledi bakalım izleyelim görelim seni de ve peşine düşün
Öyle bir şey olacağını düşünmek bile istemiyorum diyelim ki bizim dediğimiz gibi oldu o zaman gözünün yaşına zaten bakmam ama bir süre takipte kalacağımSakın belli etmeyin hesap sormayın bunları delil gibi yavaş yavaş toplayın saklayın aldatmadan emin olur olmazda ihanet davası tazminatı alıp arkanıza bakmayın
Çaktırmadan takip en iyisi inşallah şüpheniz boşa çıkar Allah hiçbir kadına bunu yaşatmasınÖyle bir şey olacağını düşünmek bile istemiyorum diyelim ki bizim dediğimiz gibi oldu o zaman gözünün yaşına zaten bakmam ama bir süre takipte kalacağım
Umarım beni hayal kırıklığıNa uğratmaz. Yoksa herşey çok kötü olacakÇaktırmadan takip en iyisi inşallah şüpheniz boşa çıkar Allah hiçbir kadına bunu yaşatmasın
İçinizi ferah tutun benim başım ne zaman sıkışsa Fatiha Felak Nas Ayete l Kürsi okurum bir evlilik kolay kurulmuyor Endişenizde haklısınız tabi ki ama tedbirinde elden bırakmayınUmarım beni hayal kırıklığıNa uğratmaz. Yoksa herşey çok kötü olacak
Teşekkür ederim ilgin ve desteğin için canımİçinizi ferah tutun benim başım ne zaman sıkışsa Fatiha Felak Nas Ayete l Kürsi okurum bir evlilik kolay kurulmuyor Endişenizde haklısınız tabi ki ama tedbirinde elden bırakmayın
Ne demek bugün sana yarın bana demişler Allah hakkımızda hayırlısını versin üzme şakın kendini boşa çıkacak inşallah ben dua edicem sana.Teşekkür ederim ilgin ve desteğin için canım
Aralarındaki muhabbete daha önce hiç şahit olmadım açıkcası..Fazla samimi geldi. Bunu normal karsilayacaklar kadar şüpheli bakanlar var. Şüphede kalmak en iyisi ama aralarindaki muhabbet hep boyleyse kotu niyette de olmamak lazim. Ama bilemedim cok az bir ipucu bu.
Aynen eşim ama bilmiyorum ne düşüneceğimiÇok tatlıymışın diiyen Eşiniz herhalde fazla samimi
Yani arkadaslik iliskileriniz cevreniz nasil bilmiyorum ama esim ozel mesaj atacak tatli diye.. asla normal karsilamam☺ sanane tatliysa yani derim. Kücük poncik bir bebekten bahsetmiyoruz sonucta :) yoksa bebeklik fotosu filanmi?Aynen eşim ama bilmiyorum ne düşüneceğimi
Ya bana bebeklik fotoğrafından bahsediliyor gibi geldi ama öncesi olmadığı için de bilmiyorum güvenmek istiyorum .. Siz olsaydınız napardınız?Yani arkadaslik iliskileriniz cevreniz nasil bilmiyorum ama esim ozel mesaj atacak tatli diye.. asla normal karsilamam☺ sanane tatliysa yani derim. Kücük poncik bir bebekten bahsetmiyoruz sonucta :) yoksa bebeklik fotosu filanmi?
Canim sogukkanli olmayi tercih ederdim belirsiz durumlarda.. ama söyle birsey var ki esinizin arkadasiyla olan iletisimini aranizda ki guveni baği hisseden sensin.Altindan cok fazla birsey cikcak dusuncesinde olmadim amma velakin emin ol bunun icin.bu konuda yuz goz olmadan.. konuda netlik yok cunku.bi izle o arkadasiyla ilgili konu ac flan bakim.. gorusuyormusun diyeYa bana bebeklik fotoğrafından bahsediliyor gibi geldi ama öncesi olmadığı için de bilmiyorum güvenmek istiyorum .. Siz olsaydınız napardınız?
Sanki cocukluk fotosundan konuşuyorlar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?