Bana da dert oldu.

Ay üstüme tik getirdi bu herifler
Niye böyle kımıl kımıllar ya
Bi rahat durmuyorlar, paranoyak edecekler hepimizi

Sakın belli etmeyin hesap sormayın bunları delil gibi yavaş yavaş toplayın saklayın aldatmadan emin olur olmazda ihanet davası tazminatı alıp arkanıza bakmayın

Anladigim kadariyla kiz bir bebeklik fotosu falan koydu esin de yorum yazdi ay cok tatliymis vs. O da ozelden benim o yazmis. Ancak esinin yorumunu begenmedim sen bir adama oyle yazsan normal tepki verecekse amenna.
Ne kadar yakın olursa olsun hiçbir erkek arkadaşıma bu tarz bir mesaj atmadım

Bende şimdilik dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum Bir süre takip edeceğim bakalım ne olacak..

Sakın belli etmeyin hesap sormayın bunları delil gibi yavaş yavaş toplayın saklayın aldatmadan emin olur olmazda ihanet davası tazminatı alıp arkanıza bakmayın
Öyle bir şey olacağını düşünmek bile istemiyorum diyelim ki bizim dediğimiz gibi oldu o zaman gözünün yaşına zaten bakmam ama bir süre takipte kalacağım

Öyle bir şey olacağını düşünmek bile istemiyorum diyelim ki bizim dediğimiz gibi oldu o zaman gözünün yaşına zaten bakmam ama bir süre takipte kalacağım
Çaktırmadan takip en iyisi inşallah şüpheniz boşa çıkar Allah hiçbir kadına bunu yaşatmasın

Umarım beni hayal kırıklığıNa uğratmaz. Yoksa herşey çok kötü olacak
İçinizi ferah tutun benim başım ne zaman sıkışsa Fatiha Felak Nas Ayete l Kürsi okurum bir evlilik kolay kurulmuyor Endişenizde haklısınız tabi ki ama tedbirinde elden bırakmayın

İçinizi ferah tutun benim başım ne zaman sıkışsa Fatiha Felak Nas Ayete l Kürsi okurum bir evlilik kolay kurulmuyor Endişenizde haklısınız tabi ki ama tedbirinde elden bırakmayın
Teşekkür ederim ilgin ve desteğin için canım

Fazla samimi geldi. Bunu normal karsilayacaklar kadar şüpheli bakanlar var. Şüphede kalmak en iyisi ama aralarindaki muhabbet hep boyleyse kotu niyette de olmamak lazim. Ama bilemedim cok az bir ipucu bu.

Fazla samimi geldi. Bunu normal karsilayacaklar kadar şüpheli bakanlar var. Şüphede kalmak en iyisi ama aralarindaki muhabbet hep boyleyse kotu niyette de olmamak lazim. Ama bilemedim cok az bir ipucu bu.
Aralarındaki muhabbete daha önce hiç şahit olmadım açıkcası..

Aynen eşim ama bilmiyorum ne düşüneceğimi
Yani arkadaslik iliskileriniz cevreniz nasil bilmiyorum ama esim ozel mesaj atacak tatli diye.. asla normal karsilamam☺ sanane tatliysa yani derim. Kücük poncik bir bebekten bahsetmiyoruz sonucta :) yoksa bebeklik fotosu filanmi?

Yani arkadaslik iliskileriniz cevreniz nasil bilmiyorum ama esim ozel mesaj atacak tatli diye.. asla normal karsilamam☺ sanane tatliysa yani derim. Kücük poncik bir bebekten bahsetmiyoruz sonucta :) yoksa bebeklik fotosu filanmi?
Ya bana bebeklik fotoğrafından bahsediliyor gibi geldi ama öncesi olmadığı için de bilmiyorum güvenmek istiyorum .. Siz olsaydınız napardınız?

Ya bana bebeklik fotoğrafından bahsediliyor gibi geldi ama öncesi olmadığı için de bilmiyorum güvenmek istiyorum .. Siz olsaydınız napardınız?
Canim sogukkanli olmayi tercih ederdim belirsiz durumlarda.. ama söyle birsey var ki esinizin arkadasiyla olan iletisimini aranizda ki guveni baği hisseden sensin.Altindan cok fazla birsey cikcak dusuncesinde olmadim amma velakin emin ol bunun icin.bu konuda yuz goz olmadan.. konuda netlik yok cunku.bi izle o arkadasiyla ilgili konu ac flan bakim.. gorusuyormusun diye
Benim hosuma gitmezdi bu durum.

Yangına körükle gitmek istemem ama hiç hoşlanmadım. Bebeklik fotoğrafı diyelim ki kızınn beğendi amenna ama çok tatlıymışsın demek biraz aşırı kaçıyor. Siz bilmediğinize göre yakın bir arkadaşlığı da yok anlaşılan. Takip edin ne diyelim. Evde karılarına eline sağlık diyemeyenler sosyal medyada pamuk prens kesiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…