Bana da dert oldu.

Konuyu durduk yere açarsam şüphelenmez mi acaba ? Ya ne olursa olsun böyle bir mesajla karşılaşmak hiç iyi hissettirmedi bana ..

Ya bahsi geçmişti daha önce ama tanışmışlığım yok. Eşimin de dediigine göre de eski bir arkadaşmış

Konuyu durduk yere açarsam şüphelenmez mi acaba ? Ya ne olursa olsun böyle bir mesajla karşılaşmak hiç iyi hissettirmedi bana ..
Kim olsa iyi hissetmez inan ki. Dedigim gibi benim icin asla hoş bi durum degil.. ama bu benim cizgim o yuzden kimseye birseye diyemem.
Durduk yere degil isabetli sekilde açin.bu kizi taniyorsunuz sanirjm? Ya da hicmi tanimiyorsunuz?

Canım bence eşin bir yerde kadının çocukluk fotosunu falan görmüş sonra yorum yapmış kadın da burdan cevap yazmış "benim o" diye. Bence eşine hiç söyleme durumu takip et. Kadının sayfasına falan bi gir bak fotosunda eşinin yorumu var mı mesaj tarihiyle yakın bir zamanda attığı foto olabilir.

Kim olsa iyi hissetmez inan ki. Dedigim gibi benim icin asla hoş bi durum degil.. ama bu benim cizgim o yuzden kimseye birseye diyemem.
Durduk yere degil isabetli sekilde açin.bu kizi taniyorsunuz sanirjm? Ya da hicmi tanimiyorsunuz?
Benim tanışmışlığım yok ama daha önce bahsi geçmişti sadece

Şimdi sürekli eşimin telefonunu kurcalayan bir insan değişim çaktırmadan bakmam lazım oda fırsat bulursam

Benim tanışmışlığım yok ama daha önce bahsi geçmişti sadece
Bak bi arkadas cevresinden uydur ac konulari.. bulursun bi yolunu kadinlar akillidir yalan mi soyluyor doğrumu agzindan emin olmak icin en azindan.. yada sosyal medyan varsa giremedigini soyle onun hesabindan aratacagini soyle? Telas edicekmi? Instigrammi bu. Hangi hesapsa yani.

İnstagramdAan konuşmuşlar. Rehberine baktım rehberde de kayıtlıydı adı soyadıyla
İnstagram fotolarını incele bi o zaman. Bence bu durumu eşine asla söyleme ve kadını instagramdan önce engelle sonra engeli kaldır arkadaşlıkları düşmüş olur. Kadın eşini otomatik olarak takipten çıkmış olur ve eşin de onu takipten çıkmış olur. Hem de sessiz sedasız kimse anlamaz. Tatlı yazması hiç hoş değil. Büyük bi durum yok gibi ama hoş da değil.

Reactions: H M
Şimdi sürekli eşimin telefonunu kurcalayan bir insan değişim çaktırmadan bakmam lazım oda fırsat bulursam
Telefonumun şarjı bitti annemi aramam lazım telefonunu verir misin de al anneni ara konuşarak diğer odaya geç ve hemen konuşmayı bitirip incele ve engeli bas ve hemen geri kaldır takipler düşer . Eğer engeli geri kaldırmazsan eşin anlar

Aynen silsin.. kimse eşi icin bilmem kac yabanciyi tercih etmez zaten? Engellesin hatta? Sonra eşi farkederse boşlugu zaten normal degil kesinlikle. Bidaha firsatini bulur bakarsin yine eklemişse yazşmissa haberin olur.ama cok afedersin salağa yatarak yapin ki akilli kim ciksin ortaya:)

Of ben de kafaya takardım, söylesen telefonumuzu karıştırıyorsun, söylemesen içine dert tarih de yeni daha. Yapabilirsen çaktırma biraz takipte kal, sosyal medyadan beğenileri falan takip et. Göze batacak birşeyler bulduğunda da açık açık konuş. Şu an geçiştirebilir , hatta belki de gerçekten birşey olmayabilir.

Bence hiç uğraşmasın neye yorum yapılmış öğrensin önce sonra da hiç bi şey olmasa bile engel yapıp kaldırsın. Potansiyel bi tehlike var çünkü . Eşiyle de asla bu konuya girmemeli adam tabiki bir şey yok diyecek daha çok engelleme de yapamadan sap gibi kalır. Bir de konuşursa eğer ve arkadaşlık düşmüş olursa eşi kesin sen yaptın der.

Zınk diye muhabbete öyle girilmez. Muhabbetin kesinlikle bir evveliyatı var. Başka bir yerden konuşuyor olabilirler. Nasıl bir fotoğraf bu tatlı bulunan, bilmiyorsunuz sanırım. Bunu niye özel mesajla konuşuyorlar ya da durduk yere kadın gelip, "benim o" niye yazsın ki kısımları biraz abuk açıkçası.

Ben engellesin demedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…