Bana da dert oldu.

Erkekler anlamıyor. İlk neden telefonumu kurcaladın diyecek üste çıkacak. Sonra kıskançsın art niyetlisin diyecek kadının moralini bozacak. Bir de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş olacak kadın. O kadının konusu geçince daha çok düşünecek adam o kadını. Ateş harlanacak. Biz hatunlar bu konuda çok sakin ve akıllı düşünmeliyiz.

Ya cocukluk fotosuna dahi olsa cok tatlıymıssın demek ne munasebet bir erkek için. Konu sahibi de biraz kafam karıstı havasında adam acık seçik dışarı meyletmiş. Kocayı kaybetmemek ıcın bu kadar polyannacılık oynamayın yahu.

Ay vallahiAy vallahi bu çok mantıklı teşekkür ederim desteğini için bunu deneyeceğim

Mesajlarn öncesi silinmiş ben de bilmiyorum ama tahminimce çocukluk fotoğrafından konuşuyorlar herhalde eşim bu storilere atılan bir fotoğrafa mı dedi acaba bilmiyorum ki

Mesajlarn öncesi silinmiş ben de bilmiyorum ama tahminimce çocukluk fotoğrafından konuşuyorlar herhalde eşim bu storilere atılan bir fotoğrafa mı dedi acaba bilmiyorum ki
Ama neticede böyle bir mesajı atabilmek için aralarında belli bir samimiyet olması gerekiyor.
Çocukluk fotoğrafına tatlı denmesi bence problem değil. Ama sizin haberiniz olmayan, samimi bir arkadaşlığı olması sorun. Bir de mesajların öncesinin silindiğini nasıl anladınız? Anlaşılıyor mu instagramda ya da sadece sizin tahmininiz mi? Gerçekten silindiyse, masumane bir arkadaşlık olamaz bu.

Hiçte öyle kaybetmeme ya da kaybetmek gibi bir korkum yok şayet benim düşündüğüm ya da bizlerin düşündüğü gibiyse emin ol sonlandırırım her şeyi ilk defa böyle bir şey gördüğüm için nasıl davranacağımı bilmiyorum varsa bir fikrin söyleyebilirsin

Ben kenDim dedim silmiştir diye ama bilmiyorum ki sildi mi yoksa başka bir şeymi var çözemedim işte ama ben kendimi öyle tahmin ettim sizce nasıldır

Olay tam olarak şöyle bence; Muhtemelen kadın çocukluk/bebeklik fotoğrafını attı instagrama ve anket falan yaptı belki “bu kim” diye. Eşinizde ankete bilerek kadın değilde diğer şıkkı işaretledi. Kadında ‘benim o’ dedi eşinizde o cevabı verdi. Tabi bahane mi? Değil. Her türlü hır çıkarırdım.

Ama biliyordum diyor sizce tam olarak oylemidir

Ben kenDim dedim silmiştir diye ama bilmiyorum ki sildi mi yoksa başka bir şeymi var çözemedim işte ama ben kendimi öyle tahmin ettim sizce nasıldır
Silmemişse bile başka yerden konuşuyorlardır. Hemen en kötüyü düşünmeye de gerek yok ama. Ortada haddini aşmış bir samimiyet olabilir ama niyet aldatmaya meyil olmayabilir. Gözlemlemekten başka yapılacak bir şey yok bence.

Eşinin instagramında seninle fotoğrafları var mı ya da profil resminde?

ayrıca hesabın yoksa bakacak ve tabi anlaşılmamak adına benim sahte hesabım var ama sahte olduğu anlaşılmıyor mesaj at bana kullanıcı adını ben merak ettiklerine bakayım belki içini rahatlatacak ya da netleştirecek bir şey yakalarız

flörtleşmiş sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…