- 28 Ağustos 2019
- 2.083
- 2.151
- 133
- Konu Sahibi alastriona
-
Ben dedimama ilgilenmiyorsa farketmez diye dedim kiz onu engelledi sanar
Aynı fikirdeyim potansiyel tehlike var çünkü.Aslında sosyal medya yetmemiş telefondan devam edilmiş , ama ben iyi niyetli olayım. İlişki vardır demiyorum bi etkileşim olması büyük olasılık
Aynen olaydan bu anlaşılıyor ama tatlı demesi biraz fazla gibi sankiYa benim aklıma da şey gibi geldi kız küçüklük fotoğrafını paylaşmış eşinizde tatlıymışsın demiş
Bende rahatsız olurdum:) minik halinden bahsettiği için yanlış görmemiştir belki ya da söylenecek bişey bulamayıp onu söylemiştir. Bilemedim. Umarım yanlış bi durum yokturAynen olaydan bu anlaşılıyor ama tatlı demesi biraz fazla gibi sanki
İnstagram fotolarını incele bi o zaman. Bence bu durumu eşine asla söyleme ve kadını instagramdan önce engelle sonra engeli kaldır arkadaşlıkları düşmüş olur. Kadın eşini otomatik olarak takipten çıkmış olur ve eşin de onu takipten çıkmış olur. Hem de sessiz sedasız kimse anlamaz. Tatlı yazması hiç hoş değil. Büyük bi durum yok gibi ama hoş da değil.
Ay vallahiAy vallahi bu çok mantıklı teşekkür ederim desteğini için bunu deneyeceğim |
Mesajlarn öncesi silinmiş ben de bilmiyorum ama tahminimce çocukluk fotoğrafından konuşuyorlar herhalde eşim bu storilere atılan bir fotoğrafa mı dedi acaba bilmiyorum kiZınk diye muhabbete öyle girilmez. Muhabbetin kesinlikle bir evveliyatı var. Başka bir yerden konuşuyor olabilirler. Nasıl bir fotoğraf bu tatlı bulunan, bilmiyorsunuz sanırım. Bunu niye özel mesajla konuşuyorlar ya da durduk yere kadın gelip, "benim o" niye yazsın ki kısımları biraz abuk açıkçası.
Ama neticede böyle bir mesajı atabilmek için aralarında belli bir samimiyet olması gerekiyor.Mesajlarn öncesi silinmiş ben de bilmiyorum ama tahminimce çocukluk fotoğrafından konuşuyorlar herhalde eşim bu storilere atılan bir fotoğrafa mı dedi acaba bilmiyorum ki
Hiçte öyle kaybetmeme ya da kaybetmek gibi bir korkum yok şayet benim düşündüğüm ya da bizlerin düşündüğü gibiyse emin ol sonlandırırım her şeyi ilk defa böyle bir şey gördüğüm için nasıl davranacağımı bilmiyorum varsa bir fikrin söyleyebilirsinYa cocukluk fotosuna dahi olsa cok tatlıymıssın demek ne munasebet bir erkek için. Konu sahibi de biraz kafam karıstı havasında adam acık seçik dışarı meyletmiş. Kocayı kaybetmemek ıcın bu kadar polyannacılık oynamayın yahu.
Ben kenDim dedim silmiştir diye ama bilmiyorum ki sildi mi yoksa başka bir şeymi var çözemedim işte ama ben kendimi öyle tahmin ettim sizce nasıldırAma neticede böyle bir mesajı atabilmek için aralarında belli bir samimiyet olması gerekiyor.
Çocukluk fotoğrafına tatlı denmesi bence problem değil. Ama sizin haberiniz olmayan, samimi bir arkadaşlığı olması sorun. Bir de mesajların öncesinin silindiğini nasıl anladınız? Anlaşılıyor mu instagramda ya da sadece sizin tahmininiz mi? Gerçekten silindiyse, masumane bir arkadaşlık olamaz bu.
Ama biliyordum diyorOlay tam olarak şöyle bence; Muhtemelen kadın çocukluk/bebeklik fotoğrafını attı instagrama ve anket falan yaptı belki “bu kim” diye. Eşinizde ankete bilerek kadın değilde diğer şıkkı işaretledi. Kadında ‘benim o’ dedi eşinizde o cevabı verdi. Tabi bahane mi? Değil. Her türlü hır çıkarırdım.
Yani aslında ‘evet biliyodum ama geyiğine cevap verdim’ gibi bence.. Bilemedim.Ama biliyordum diyorsizce tam olarak oylemidir
Silmemişse bile başka yerden konuşuyorlardır. Hemen en kötüyü düşünmeye de gerek yok ama. Ortada haddini aşmış bir samimiyet olabilir ama niyet aldatmaya meyil olmayabilir. Gözlemlemekten başka yapılacak bir şey yok bence.Ben kenDim dedim silmiştir diye ama bilmiyorum ki sildi mi yoksa başka bir şeymi var çözemedim işte ama ben kendimi öyle tahmin ettim sizce nasıldır
flörtleşmiş sankiMerhaba arkadaşlar.
Öğlen eşimin telefonunda böyle bir mesaj gördüm normalde asla telefonunu karıştırmam bugün öyle bi bakmak geldi içimden. Bi ara bu kızın ası geçmişti eski bir arkadaşım demişti çokta üstüne düşmemiştim
Tabi onun üzerinden aylar geçti. Şimdi öncesi olmayan bu mesajı gördüm ve doğal olarak beynim bi 5 dakika durdu. Hiç sorgulamadım eşimi. Ama içime de dert olmadı değil. Sizce ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 2303294
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?