bana da yardım edin

astalavista12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
269
80
118
Arkadaslar merhaba boyun 1.78 kilom 74. Ama göbeğim var. Ve eşim bu göbeği isyemiyor. Sürekli zayıflamamı istiyor. Ama öyle diyetisyene verecek param yok. Bem nasıl zayiflayabilirim. 42 bedenim eşim 38 olmamı istiyor.

Arkadaslar merhaba boyun 1.78 kilom 74. Ama göbeğim var. Ve eşim bu göbeği isyemiyor. Sürekli zayıflamamı istiyor. Ama öyle diyetisyene verecek param yok. Bem nasıl zayiflayabilirim. 42 bedenim eşim 38 olmamı istiyor.

öncelikle kendin için bişeyler yapmanı öneririm çünkü önemli olan sağlık. benim boyum 1.64 daha önceden 50 kiloydum bu beni rahatsız ediyodu kemiklerim filan batıyodu 55 kilo alsam yeterli diyodum bi kilo aldım 60 kilo oldum bu çok bi 5 kilo veriyim dedim 47 kiloya kadar düştüm. inan şuanda o kadar iğrenç duruyo ki vücudum anlatamam :50: yüzden bi sorun yok gayet normal fakat gövdem göğüs kafesimdeki kemikler çıkık dışarıdan görünüyo üstüm çıplakken aynaya baksam bütün kaburgamı göğüs kafesinde ki kemikleri görüp sayabiliyorum :50:
sana tavsiyem ekmeği azalt hatta bi öğünde 2 dilim ekmekten fazla yeme. hamur işlerinden tatlılardan uzak dur canın çok isterse küçük bi dilim yiyebilirsin :34: göbek içinde mekik çek hatta değişik mekik çekme yöntemleri var karın kaslarını çok güzel çalıştırıyo. yatıyosun dizlerini karnına çekiyosun dizlerini hiç indirmeden normal şekilde mekik çekiyosun. bide sırt üstü yat pedal çeviriyomuş gibi hareket yap. öyle diyetti rejimdi kendini sıkma sabah 3-4 zeytin bi kibrit kutusu peynir diyolar ya o şekilde resmen aç kalıyosun. sen yine kahvaltını normal yap peynir zeytin domates haşlanmış yumurta filan :56: ama dediğim gibi ekmeği 2 dilimden fazla yeme bide kendini psikolojikman çok yemiş gibi düşünürsen zaten zamanla fazla yememeye başlıyosun. ben bu şekilde yaparak 2 buçuk 3 aya yakın zamanda 12-13 kilo verdim :34: hatta 5 kilo veriyim dedim fazlasını vermişim şimdi almaya çalışıyorum :1: inan psikolojikman kendini çok yemiş gibi düşündüğün zaman vücut belli bi süre sonra otomatikman buna alışıyo ve her yemek yiyişinde bi bakıyosun eskisi kadar yiyemiyosun :34:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim cvp yazdığın için. ben zaten ekmek yemiyorum sadece kahvaltıda yiyorum. ama abur cubur cips kola jelibon böyle şeylere dayanamıyorum. çok kilolu olmadığım içinde çabucak kilo veremiyorum elma sirkesine başladım abur cuburuda kestim bugünden itibaren bakalım zayıflıcak mıyım?

Benimde göbüşüm vardı plates yaparak erittim spor ve diyet uygulayarak eritebilirsin cnm bide bol bol su iç.

Back
X