Bana da yardımcı olunn :(:(:(

ew_perisi

Affeyle Ya Rab!!!
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
259
1
96
Karabük
yaklaşık 3 yıl önce internetten biriyle tanıştım. o zaman 16 yaşındaydım daha sağlıklı karar verebilecek yaşta değildim ve veremedim de 5-6 ay msn de konuştuktan sonraa yavaş yavaş karşımdaki insanı sevmeye başladım oda beni sevdiğini söylüyordu her saat her dakika onunla konuşmak istiyordum. Neyse bikaç ay sonra yanıma geldi görüştük tabi ben bu arada olanları herkesten sakladım. Çok geçmeden annem öğrendi çok uğraştı bitirmem için ama bitirmedim annemde yasak koymanın bana daha çok hata yaptıracağını düşündü ve konuştuğum kişiyle tanışmak istedi ve tanıştıdaa. Tanıştıktan sonra yine bitirmem için ısrar etti benim için daha çok erken olduğunu söyledi. Bu arada bende liseyi bitirdim üni. kazanamadım ve o yıl tekrar dersaneye başladım. Ama derslerle pek alakam yoktu sürekli evlilik hayalleri kuruyordum sevdiğim insana çok güveniyordum. O bana pek değer vermiyordu bununda farkındaydım ama o benim için çok değerliydi onu gözümde büyütmüştüm deliler gibi aşık olmuştum. Benimle sadece boş zamanlarını değerlendiriyor gibiydi ben kocaelideydim o kayseride okuyordu. Yanıma aylarcaa gelmiyordu sürekli bahaneler buluyordu. Neyse iyi kötü o yılda öyle bitmişti ben yine üni. kazanamamıştım. Ailem okumamı çok istiyordu ısrarla beni yine dersaneye gönderme kararı aldılar ve tekrar dersaneye başladım. Yine bana karşı ilgisiz çok soğuk davranıyordu ama ben direniyorr sürekli onun üstüne düşüyordum beni bırakmaması için elimden gelen her şeyi yapıyordum. Seviyordum hiç bir kötü yanını göremiyordum annem her seferinde beni uyarıyordu ama annemi tersliyor çoğu kez kavga ediyordum. Bir gün dersaneden geldim ve hemen msn girdim baktım biri eklemiş beni, kabul ettim konuşmaya başladık kız bana sevgilisinden bahsediyordu ama sevgilisinden bahsederken de bana resmen sevdiğim insanı anlatıyordu. Meğer o kız benim sevdiğim her şeyden üstün tuttuğum sevgilimin 3.5 yıllık kız arkadaşıymış kızın dediğine göre benimle tanışıncaa onu 2.plana atmış ben aralarına girmişim daha neler neler... tabi ben kıza inanmadım hemen kızın anlattıklarını dönüp ona anlattım. Yalanladıı ben seni seviyorum dedii sen benim evleneceğim insansın dedii bendee seviyorum yaa inandım ona öylece bu konuyu kapattım. Aradan bi kaç gün geçti bana mail gelmiş maili bi açtım o kızla sarmaş dolaş bir sürü fotograf hayatım karardı dünyayla olan bağlantım kesildi. Günlerce kendime gelemedim ne yemek yedim ne su içtim bi ölü gibi dolaştım ama onu içimden söküp atmayı başardım. Kendimi derslerime verdim. şu an çok şükür üni kazandım. Ama sorunum şu kii o hala beni arıyor msj atıyor mail yolluyor ısrarlaa beni bırakmadığını beni hala çok sevdiğini söylüyor. Hata yaptığını ama beni çok sevdiğini benimle evlenmek istediğini söylüyor. Benimde aklım karışıyor ona karşı sevgi kalmadı içimde ama neden bilmem onun her yalvarışında benim içimden bişeyler kopup gidiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum çünkü aynı zamanda da 2aylık yeni bi birlikteliğim var. Napıcam bilemiyorum yaniii mafoldumben bana çok acı çektirdi ama ben onun kadar katı olamıyorum mafoldumben diğer taraftanda bana gerçekten değer veren beni seven yeni erkek arkadaşımı kırmaktan üzmekten korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ne güzel uni de kazanmissin bosver salla gitsin sana zarardan baska bisey vermemis bu adam hala onu düsünüyorsun ona kiyamiyorsun öylemi herseyden önemlisi bu adam seni aldatti!!!
budami seni kendine getirmek icin yeterli bir sebep degil

arkadaşım hatanın eşiğinden dönmüşsün,1daha aynı hatayı yapma kendini derslerine ver,yaşın küçük daha ne kısmetler gelir gider...

seni haketmemiş boşver canım.kafanı karıştırmasınada izin verme okulunu oku

bi hata yapmışsın bikere aynı hatayı bidaha yapma!üniv kazanmışsın o artık aklına bile gelmeyecek..bide onun sana msj çekmesine mail atmasın aramasına olanak sağlayıp sağlamamak senin elinde olan bişey ve kes artık onla iletişim halinde olmayı inan senin için iyi olmazzz lmaz: kaydirigubbakcemile

birakin gecmis gecmiste kalsin. aklinizdan atmayi hatta baska biriyle olmayi basarmissiniz. geriye dönerseniz emin olun yine ayni seyleri yasarsiniz.. evlenseniz bile aldatir sizi. biriyle beraberken gözü disarda olan adam tehlikelidir.

kendinize ne güzel yön cizmissiniz. devam edin. arkaniza da hic bakmayin. bu son yalvarmalari da ciddiye almayin. unutun gitsin ...

aslında kendimee geldim ama iştee bazen karışıyor işler mafoldumben geceleri rüyama giriyor sabah bi kalkıyorum o gün moralim sıfır:bbo: üzülmemek elimde değil. Galiba ben çok çok çok SAFımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hikayen tahmin ettiğim gibi sonlanmadı ve buna çok sevindim
ne güzel kurtulmuşsun annenleri tekrar üzmeye hakkın yok bence sana çok hoşgörülü davranmışlar
bak burda derdini açan bi arkdaş vardı 1 sene kalmış babasına bile söleyemiyordu babası kesin kararla okula göndermem demiş
ama senin ailen ısrarla seni derhaneye göndermiş bu zamanda kimin ailesi böle yapıyor paralarını dershanelere saçmışlar hepsi senin için

o şahsın seni tekrardan üzmesine izin verme sakın

zararın neresinden dönersen kardır.bence seninle dalga geçiyor sakın kanma.üniversiteyi okumadan sakın evlenmeyi düşünme sonra kafanı duvardan duvara vurursun ama fayda etmez.örnek ben(

hayatını yeniden mahwetmesine izin wermelmaz:

istediği zaman seni ikna etmeye kandırmaya alışmış, busefer olmazzzz:umursamaz:

önüne bak cnm, üniwersite yılları öle güzelki öle özelki böle geçmişinde kalarak mahwetme, tadını çıkar...

yeni bi msn adresi al, yeni bi hat al, bölece ondan haber almamış olursn we kafanda meşgul olmaz..yerimseniben

sakın ama sakın tlf bile çıkma yaptığın işlerin birincisi hata ikincisi suç olur allahın sevgili kuluymuşsun bak yakanı kurtarmışsın ondan ama beyninide bir an önce kurtar canım eğitim hayatında başarılar

o zaman 16 yaşındaydım daha sağlıklı karar verebilecek yaşta değildim ve veremedim de
halende sağlıklı kararlar verebilecek yaşlarda değilsin canım.yaşadığın ikilem ve kararsızlık bunu gösteriyor..dikkatli davran sakın boş insanlara en değerli yıllarını heba etme...

iyi ,kos git evlen onunla

basin göge ersin erkenden evlenipte

hem nasilsa yalvariyor bidaha yapmicam diye,hemen inan olur mu

cocukta dogur, okula gidip napicaksin ki zaten ,koca zor bulunur dimi ama

sonra otur kocani bekle,hatta pcne keylogger kur,ne halt yiyo kontrol et

takip et seni baska hatunlarla aldatiyo mu diye

bence sen onu hırs yapmışsın kendine..yıllarca onla evlilik hayali kurup başka kıza kaptırmanın acısını yaşamışsın ve şimdi kazanan tarafın sen olmasını istiyosun..ama malesef kazandığın şey bi ödül değil,pişmanlık olur...seni aldatmış,güvenini yıkmış...şuan senle olan insanın kıymetini bil ve yeni bi sayfa aç kendine..

sevmek kolaydır sevilmek zordur enkazın üstüne güzel bi gökdelen kuramazsın canım unutma exten next olmaz demeden de geçemiycem

arkadaşım o kişiyi ardına bırakıp yeni bir ilişkiye başlaman bile güzel bi adım.
unutmak hatta ona hayır diyebilmek,onu yalvarırken görmek ve reddetmek çok zor ve içini acıtabilir.
sen ilk adımı atmışsın.en önemlisi de bunu başarabilmek bence.
kolay bişey değil severken aldandığını anlamak ve bununla başa çıkmak.
umarım o kişiden tamamen uzaklaşırsın ve yeni birlikteliğinle mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…