KESİNLİKLE DENEME BİR DAHA AŞILAMA CANIM ORAYA VERECEĞİN PARAYA TÜP BEBEĞE VER DEMEKKİ BİR YERDE EKSİK VAR O YÜZDEN TUTMUYOR.AŞILAMADA OLMA ŞANSIN DÜŞÜK BOŞA UĞRAŞMA DERİM CANIMMerhaba arkadaşlar, bir aşılama denedim negatif oldu. Doktorum ikiyi ve üçü de yapalım diyor. Yani görünürde ben de sıkıntı yok eşimde sayı sıkıntısı vardı ilaçlarla o da düzelmiş ve doktorum şu an sebepsiz infertilite diyor bizim için. Ben tüp yaptırmak istiyorum dedim ama ortada bir sebep olsa direk tüp baslardik diyor. Olmadığı için ikiyi üçü denemekte fayda var diyor. Siz de durumlar nasıldı? Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ? İki bucuk yıl oldu evliligimiz.. Sebepsiz tüp yapılamaz mı yani çok gel gitliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkür ederim canım cevabın için. Ben de öyle düşünüyorum gibi. Sizde durumlar nasıl acaba aşılama denedin mi ya da kaç kez denedinKESİNLİKLE DENEME BİR DAHA AŞILAMA CANIM ORAYA VERECEĞİN PARAYA TÜP BEBEĞE VER DEMEKKİ BİR YERDE EKSİK VAR O YÜZDEN TUTMUYOR.AŞILAMADA OLMA ŞANSIN DÜŞÜK BOŞA UĞRAŞMA DERİM CANIM
özeldemi yaptırıyorsun devlettemi ? eğer özelse doktorunu değiştir derim sonuçta parayla yapılan bişey... ama devletse bişey diyemem onlar hemen tüp bebeğe yönlendirmiyorlar ancak 3 aşılama negatif olursa öyleTeşekkür ederim canım cevabın için. Ben de öyle düşünüyorum gibi. Sizde durumlar nasıl acaba aşılama denedin mi ya da kaç kez denedin
Özel de canim. Başka bir doktora da danıştım o da aynı şeyi söyledi yani illa o üç deneme yapilacak mi ben bunu anlamıyorum.özeldemi yaptırıyorsun devlettemi ? eğer özelse doktorunu değiştir derim sonuçta parayla yapılan bişey... ama devletse bişey diyemem onlar hemen tüp bebeğe yönlendirmiyorlar ancak 3 aşılama negatif olursa öyle
Teşekkür ederim canım cevabın için. Ben de öyle düşünüyorum gibi. Sizde durumlar nasıl acaba aşılama denedin mi ya da kaç kez denedin
[/QUyok canım ben 2 hafta önce tüp bebek transferi yaptırdm,sonuçlarımı bekliyorum,aşılama için uğraşmak istemedim
özelde öyle olmaması lazım sonuçta aşılama daha risk tüp bebeğin tutma olasılığı daha fazla... en kötü ihtimal ikinciyi de dene dicem ama oda ekstra masrafÖzel de canim. Başka bir doktora da danıştım o da aynı şeyi söyledi yani illa o üç deneme yapilacak mi ben bunu anlamıyorum.
bir yılım devlette geçti hem psikolojim hemde vaktim gitti hiç gerek yok maddiyatın varsa direk özelee git derimözeldemi yaptırıyorsun devlettemi ? eğer özelse doktorunu değiştir derim sonuçta parayla yapılan bişey... ama devletse bişey diyemem onlar hemen tüp bebeğe yönlendirmiyorlar ancak 3 aşılama negatif olursa öyle
hang şehirdesin?Özel de canim. Başka bir doktora da danıştım o da aynı şeyi söyledi yani illa o üç deneme yapilacak mi ben bunu anlamıyorum.
Canım acaba rapor için mi şart koşuyorlar özelde olsa SGK anlaşmalıözelde öyle olmaması lazım sonuçta aşılama daha risk tüp bebeğin tutma olasılığı daha fazla... en kötü ihtimal ikinciyi de dene dicem ama oda ekstra masraf
Diyarbakır Memorial a gidiyorumhang şehirdesin?
Bu arada inşallah pozitif olur sonucun güzel haberlerini bekliyorumhang şehirdesin?
aynen benimde öyle ilk denemem devletti canımı çok yaktılar bir daha allah düşürmesin diyorum... şimdi özel doktor arıyorumbir yılım devlette geçti hem psikolojim hemde vaktim gitti hiç gerek yok maddiyatın varsa direk özelee git derim
olmadı değiştir doktorunu canım uğraşma aşılama ileDiyarbakır Memorial a gidiyorum
evet ya hastanenin yanından bile geçmek istemiyorum valla:)hangi şehirdesin canmaynen benimde öyle ilk denemem devletti canımı çok yaktılar bir daha allah düşürmesin diyorum... şimdi özel doktor arıyorum
11 günümde 8,49 du cuma günü tekrar yapıcamBu arada inşallah pozitif olur sonucun güzel haberlerini bekliyorum
aynen dosyaya bakmaya gitmem gerek ayaklarım gitmiyor bileevet ya hastanenin yanından bile geçmek istemiyorum valla:)hangi şehirdesin canm
bende canım kanuniyemi gittin yoksa:))aynen dosyaya bakmaya gitmem gerek ayaklarım gitmiyor bileistanbul canım sen
yok canım zeynep kamile gittim ama gitmez olaydımbende canım kanuniyemi gittin yoksa:))
:)) insann psilkolojini bozuyorlar git gel ,git gel , birşey yaptıklarıda yoktu,bana histeroskopi yaptılar rahimde yapışıklı var diye,sonra tekrar rahim filmi çektirdim tmm sorun yok açıldı dediler ama yine kalamadım hamile,özele gittim en son doktor bu durumda 10 tanede yaptırsan tutmaz dedi tam açamamışlar hala yapışıklık varmış çok şükür hallettti doktorum.yok canım zeynep kamile gittim ama gitmez olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?