Ben durumumu çok erken öğrendim çok erken başladım yardımcı tedavilere. Şöyle söyleyeyim 1.5yıla 3 kez klomen kullanımı,2 rahim filmi 3 kez aşılama,1histeroskopi,2 tüp bebek süreci.. çok zordu kabul etmem lazım en çok da yıpratıcıydı.. Psikolojimi çok etkiledi. Yıkımlarımı çok derin yaşadım kimseyle paylaşamadım çünkü kimseye anlatamadım sürecimi,yaşadıklarımı. Ekimde tüp bebek denedik sanıyodum ki tüp bebek kesin olan bişey hemen olacak. Olmadı.. En büyük yıkımım da o sefer de oldu. Sonra çok iyi anladım nasip olduğunu. Nasipte yoksa olmayacak evet ama; kader de gayrete aşık be kardeşim. Sonuna kadar deneyeceğim dedim Rabbim nasip edecekse sonuna kadar uğraşacağım. Böylelikle besmeleyle başladım 2.tüp bebek denemesine. Besmeleyle başladım dilimde dualarla devam ediyor, çok şükür pozitifi gördüm. Diyeceğim şu olacak arkadaşım nasipte varsa olacak ama imtihanımız bu demek ki gayret edeceğiz
En iyi kararı eşinle sen verirsin,duamda sen de olacaksın Rabbim benim kucağıma sağlıkla almayı, sana da tez zamanda hayırlı haberler nasip etsin