Merhaba arkadaşlar, ben sitede daha çok yeniyim, ilk mesajım bu.. özel bir sektörde ön muhasebede çalışıyorum. Tabi müşterilerlede yakından ilgileniyorum. Benim sıkıntım maaşımla ilgili, 4 yıldır burada çalışıyorum. En kötü zamanlarında bile çıkmayı düşünmedim. Maaşımı düzenli alıyorum ama genelde bir hafta on gün gecikmeyle alıyorum. 600+agi alıyorum, girdim gireli daha bir kere zam aldım. Güya 6 ayda bir zamn olacaktı. Ama mali krize girdiler 3 yıldır sıkıntılar büyük, ben herşeye rağmen çıkmak istesemde, işimde bana karışan görüşen yok, istediğim zaman izin alma rahatlığı, yeme içme rahatlığı vs.. var.
Muhasebede kendini yetiştirmiş biriyim, 4 tane muhasebe programı biliyorum, bilemediklerimide hemen çözebilecek kapasitedeyim. Bir kaç tanıdığım kişi var onların maaşı 900 den aşağ değil. Benim birde çocuğum var ayrıyım eşimden, sizce artık harekete gecmenin zamanı geldimi, yoksa hiç kıpırdama daha iyi iş bulamazsınmı diyorsunuz. :kedi:
Muhasebede kendini yetiştirmiş biriyim, 4 tane muhasebe programı biliyorum, bilemediklerimide hemen çözebilecek kapasitedeyim. Bir kaç tanıdığım kişi var onların maaşı 900 den aşağ değil. Benim birde çocuğum var ayrıyım eşimden, sizce artık harekete gecmenin zamanı geldimi, yoksa hiç kıpırdama daha iyi iş bulamazsınmı diyorsunuz. :kedi: