Bana da yol gösterir misiniz? Çok sıkıntıdayım

cananben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
44
0
36
Diğer
Merhaba arkadaşlar, ben sitede daha çok yeniyim, ilk mesajım bu.. özel bir sektörde ön muhasebede çalışıyorum. Tabi müşterilerlede yakından ilgileniyorum. Benim sıkıntım maaşımla ilgili, 4 yıldır burada çalışıyorum. En kötü zamanlarında bile çıkmayı düşünmedim. Maaşımı düzenli alıyorum ama genelde bir hafta on gün gecikmeyle alıyorum. 600+agi alıyorum, girdim gireli daha bir kere zam aldım. Güya 6 ayda bir zamn olacaktı. Ama mali krize girdiler 3 yıldır sıkıntılar büyük, ben herşeye rağmen çıkmak istesemde, işimde bana karışan görüşen yok, istediğim zaman izin alma rahatlığı, yeme içme rahatlığı vs.. var.

Muhasebede kendini yetiştirmiş biriyim, 4 tane muhasebe programı biliyorum, bilemediklerimide hemen çözebilecek kapasitedeyim. Bir kaç tanıdığım kişi var onların maaşı 900 den aşağ değil. Benim birde çocuğum var ayrıyım eşimden, sizce artık harekete gecmenin zamanı geldimi, yoksa hiç kıpırdama daha iyi iş bulamazsınmı diyorsunuz.
:kedi:

valla canım
her iş yerinde farklı bi sorun var
birinin maaşı düşük
birinin mesaisi fazla
birinde stres çok
birinde iş arkadaşlarıyla problem var
çalışırkende başka işler bakabilirsin
aklına yatan uygun bi iş bulursan neden olmasın
ama iyi düşünmen lazım
çünkü hayatımızın çoğu işyerinde geçiyo
eğer işte huzur olmazsa ne yazıkki evdede olmuyo

Haklısın sen yine de başka işleride araştır..

Elbet vardır kafana uyan. 600 ne ya asgari maaş neredeyse..

Yani yaptığın işe o para cok az.

Bende ön muhasebe yapıyorum sabah 8 de girip akşam 6 da çıkıyorum,izin alsam 1 yada 2 saat sonra arıyorlar nerde kaldın gel diye açıkcası memnun değilim bir yandan da iş arıyorum bakalım eylülde belli olacak diğer iş basvurum,çok maaş çok iş,yeni aradığın iş te bu rahatlığı bulamayabilirsin ama diyorsan yeterki parası çok olsun mesaiye kalırım izinde istemem o zaman baska iş bul :3:

valla canım
her iş yerinde farklı bi sorun var
birinin maaşı düşük
birinin mesaisi fazla
birinde stres çok
birinde iş arkadaşlarıyla problem var
çalışırkende başka işler bakabilirsin
aklına yatan uygun bi iş bulursan neden olmasın
ama iyi düşünmen lazım
çünkü hayatımızın çoğu işyerinde geçiyo
eğer işte huzur olmazsa ne yazıkki evdede olmuyo

Doğru diyosun işin o tarafıda var, napmalı bilemedim.
İşim rahat ama , bazen çok boş kaldığımda oluyor, bazende yoğun olduğum oluyor
Yani sonucta akşama kadar burdayım
Evime çok yakın , servis var
Bir taraftan araştıyım diyorum. ama birdende bırakıp gidilmez burası
Hadi buldum çat diye gidemem,

Bende ön muhasebe yapıyorum sabah 8 de girip akşam 6 da çıkıyorum,izin alsam 1 yada 2 saat sonra arıyorlar nerde kaldın gel diye açıkcası memnun değilim bir yandan da iş arıyorum bakalım eylülde belli olacak diğer iş basvurum,çok maaş çok iş,yeni aradığın iş te bu rahatlığı bulamayabilirsin ama diyorsan yeterki parası çok olsun mesaiye kalırım izinde istemem o zaman baska iş bul :3:

Sen ne kadar alıyosun arkadaşım. merak ettim özel değilsebilmiyorumkismile

Merhaba arkadaşlar, ben sitede daha çok yeniyim, ilk mesajım bu.. özel bir sektörde ön muhasebede çalışıyorum. Tabi müşterilerlede yakından ilgileniyorum. Benim sıkıntım maaşımla ilgili, 4 yıldır burada çalışıyorum. En kötü zamanlarında bile çıkmayı düşünmedim. Maaşımı düzenli alıyorum ama genelde bir hafta on gün gecikmeyle alıyorum. 600+agi alıyorum, girdim gireli daha bir kere zam aldım. Güya 6 ayda bir zamn olacaktı. Ama mali krize girdiler 3 yıldır sıkıntılar büyük, ben herşeye rağmen çıkmak istesemde, işimde bana karışan görüşen yok, istediğim zaman izin alma rahatlığı, yeme içme rahatlığı vs.. var.

Muhasebede kendini yetiştirmiş biriyim, 4 tane muhasebe programı biliyorum, bilemediklerimide hemen çözebilecek kapasitedeyim. Bir kaç tanıdığım kişi var onların maaşı 900 den aşağ değil. Benim birde çocuğum var ayrıyım eşimden, sizce artık harekete gecmenin zamanı geldimi, yoksa hiç kıpırdama daha iyi iş bulamazsınmı diyorsunuz.
:kedi:

çok bilmekten ziyade, onlara yetecek kadarını bilmesi çalışanın onlar için daha önemlidir.
senin yerini dolduracak birini bulmaları onlar için çok problem değilse, seni ellerinde tutmak için çok çaba sarfetmeyebilirler, zaten mali krizdeler diyosun

diğer koşulların iyiyse, çok acele etme çıkmak için derim

ama daha yetenekliyim daha iyi maaşı hak ediyorum diyosan bi taraftanda kulağın delik olsun başka işlere karşı

işyerinde huzurda çok önemli başka yerde 800 alırsın ama huzurun olmayabilir, bu huzursuzlukta özel yaşımına da sirayet eder haliyle

sen iş bak genede
bi zararı olmaz
içinde sıkıntı olmamış olur
bakarsın çok güzel bi iş denk gelir
bakarsın şu an çalıştığın işin ne kadar iyi olduğunu görürsün
iş aramanda bi problem olmaz
en azından önünü görmüş olursun

çok bilmekten ziyade, onlara yetecek kadarını bilmesi çalışanın onlar için daha önemlidir.
senin yerini dolduracak birini bulmaları onlar için çok problem değilse, seni ellerinde tutmak için çok çaba sarfetmeyebilirler, zaten mali krizdeler diyosun

diğer koşulların iyiyse, çok acele etme çıkmak için derim

ama daha yetenekliyim daha iyi maaşı hak ediyorum diyosan bi taraftanda kulağın delik olsun başka işlere karşı

işyerinde huzurda çok önemli başka yerde 800 alırsın ama huzurun olmayabilir, bu huzursuzlukta özel yaşımına da sirayet eder haliyle

Haklısın, çokta huzurlu sayılmam aslında, hep erkek çalışıyor burda, sanayiciler sitesinde hiçte bayan yok böyle çalışan, aslında rahatsız oluyorum. Burda bir ben varım kötü oluyorum. Ara sıra çok bunalıyorum, boğuluyor gibi oluyorum, ama çıkarsam başka işte ne kadar huzurum olur bilemiyorum.

Haklısın, çokta huzurlu sayılmam aslında, hep erkek çalışıyor burda, sanayiciler sitesinde hiçte bayan yok böyle çalışan, aslında rahatsız oluyorum. Burda bir ben varım kötü oluyorum. Ara sıra çok bunalıyorum, boğuluyor gibi oluyorum, ama çıkarsam başka işte ne kadar huzurum olur bilemiyorum.

cnm bendede aynı sorun var tek bayan benım gündüz kımse olmuyo pek oda sıkıntı ama cokluk olsa oda dert yanı ınsanlarda biraz memnunsz sanırım ama maasın düşük cnm bıde yıldır yükselmesi lazımdı yanı bende bi şirkette muhasebeye bakyorumm benımde sıkıntılar var ama sektöre göre maasım ii dıyorum takmayım dıyorum işime bakıyım dıyorum sana gelınce bence el altından iş ara baktın sartlari ii biyer buldun atlarsın yaniiboshayallersmile

Bende muhasebede çalışıyorum sonuçda bekar olduğum için çok Şükür bekar kız için fena para almıyorum. İstediğim zaman izinimi kullanıyorum istediğim zaman yemeğe çikabiliyorum. 3 gun önce yeni iş teklif ettiler maaşı burdan yüksek ama ben istemedim çünki ben hemde aynı zamanda üniversite öyrencisiyim (2-ci diplomamı alcam ) imtahanlarim oluyor dersim oluyor izin veriyorlar. E yeni işde parası fazla ama izin yok ben okumak istediğim için işimi deyişdirmeyi düşünmüyorum. Bence sen az araşdır başka işlerde nasıl izin felan sonra değiş. Hakkında hayırlısı canım.

Sen ne kadar alıyosun arkadaşım. merak ettim özel değilsebilmiyorumkismile

Benimde asgari ücret kk da bir arkadaşım var oda yıllardır aynı yerde çalışıyormuş hala onunda asgari ücret imiş,benim burda diğer muhasebeci arkadaşım 4 yıl asgari ücrete çalışmış
ama bu aydan itibaren bin tl alacaka.s
ben de 9 aydır buradayım yok öyle hiçbir yerde 6 ayda bir maaş :umursamaz:
çünkü bu işi bilen çok

bence şirket yetkilileriyle otur bi konuş,maaşım yetmiyor bana de..3 yıldır zam alamadım de..sorumluluklarım var ve yetiştiremiyorum diye açık açık konuş,ama ayrılma..madem rahatsın..konuş eğer değişmezlerse o zaman iş aramaya bak...

Ay biran ben mi yazdım bunu oldum,al benden de o kadar akannehir

Benim çevremde tanıdığım bir kaç arkadaş var bunlaradnı senin konumunda çalışıyorlar.Maaşları 900 ile 1000 arası ama onlar senelik izin kullanıyorlar..Yılda bir ay..
Sen patronunla açık açık konuştunmu? zam meselesini canım..
maaşının sana yetmediğini söylesen yapmazmı yine acaba
Yapmazsada başka iş araştır..tecrübeli olduğun için iş bulmakta zorlanmazsın gibime geliyor..
yeni bulduğun işte şartları öğrenip ondan sonra bu işini bıraksan iyi olur..

Back
X