6 yıldır birlikte olduğum güç bela işleri yoluna sokup aielemi ikna ettiğim, ocak sonu bi aksilik çıkmazsa istemeye gelecek olan eş adayım,,
ben ailenden uzakta oturmak istiyorum diyince, sen bizi bölmek istiyosun ama buna izin vermicem dedi :s
ben taaa istanbuldan vana gitmeyi kabul ediyorum o bikaç sokak öteye gitmenin bölünme olduğunu düşünüyor..
ölesim variçime sanki bi öküz oturdu o kadar yanii
hakikatten bu kadarına pes yani. Senin gittiğin yer zaten baya bir fedakarlık gerektiren bir yer. O ise iyi niyeti suiistimal etmiş.. çok mu verici davrandın da bu ona aykırı geliyor bu sefer?
verici değil sadece şartlara göre davrandım. Ben zaten farklı bi kültürüm dibdibe ailenle olursak sorun yaşarız diyorum, mutlaka ters düşeceğimiz şeyler olacak bunu yaşamayalım diorum. Oda bana senin niyetin belli sen bizi bölmek istiyosun die cevap veriyo
Bu çocuktan kurtulmak için ne yapmalıyım
telefonlarımı kapatıryoum olmuyo, çivi çiviyi söker diorum başka birini düşünmeye çalışıyorum içim almıyo
yalnız kaldığımda o kadar emeği boşa mı verdin bunca göz yaşını boşamı döktün diorum yumuşatıyorum kendimi
ya napcam ben ya
6 yıldır birlikte olduğum güç bela işleri yoluna sokup aielemi ikna ettiğim, ocak sonu bi aksilik çıkmazsa istemeye gelecek olan eş adayım,,
ben ailenden uzakta oturmak istiyorum diyince, sen bizi bölmek istiyosun ama buna izin vermicem dedi :s
ben taaa istanbuldan vana gitmeyi kabul ediyorum o bikaç sokak öteye gitmenin bölünme olduğunu düşünüyor..
şuan neyiz bende bilmiyorum, bu benim son kararım ve bu konuda asla taviz vermem dedim.
Ayrılık sebebimiz olur dedim.
Tamam sinirlenmek istemiyorum dedi.
Beni bi daha arayacaksan bu konuda benimle hem fikir olmuş şekilde ara yoksa arama dedim.
Dün den beri sesi soluğu çıkmıyo.
Ama biliyorum en fazla 2 gün sonra yalvarmaya başlayacak bende kıyamıcam
şu beynimi söküp atmak istiyorum o artık hayatımdan gitsin istiyorum:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?