Bana dedi ki..

FEDRA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
99
3
38
35
İstanbul
6 yıldır birlikte olduğum güç bela işleri yoluna sokup aielemi ikna ettiğim, ocak sonu bi aksilik çıkmazsa istemeye gelecek olan eş adayım,,

ben ailenden uzakta oturmak istiyorum diyince, sen bizi bölmek istiyosun ama buna izin vermicem dedi :s

ben taaa istanbuldan vana gitmeyi kabul ediyorum o bikaç sokak öteye gitmenin bölünme olduğunu düşünüyor..

ölesim var içime sanki bi öküz oturdu o kadar yanii

o bulundugun yere neden gelmiyor?

aaaaa
eş adayınız cok film izliyo heralde,yada entrikalarla dolu bi aile yaşantısı olmuş.
daha evlenmeden ipleri elime alayımda eş adayım beni ailemde koparamasın dıye kendini savunmaya geçmiş.
cok yersiz bi laf,yargısız infaz..
bırı benım ıcın turkıyenın bı ucundan öbur ucuna gelecek, bende bkaç sokak ötesi için böyle ithamda bulunacam
nası bi fedakarlık yaptıgınızın farkında deıl heralde, kıymetli ailesini yemez kimse korkmasın

Hakikatten bu kadarına pes yani. Senin gittiğin yer zaten baya bir fedakarlık gerektiren bir yer. O ise iyi niyeti suiistimal etmiş.. çok mu verici davrandın da bu ona aykırı geliyor bu sefer?

bence üzülmeyip sevinin,Allah size bazı durumların gecelekte nasıl olacağını göstermiş,bundan ders alın..sanırım ailenizin de endişeleri bu yöndeydi??

Doğu kültürü ağırdır genelde de iç içe bir yaşam biçimi, sözleriyle kendini de belli etmiş zaten eş adayınız..
Siz memleket değiştiriyorsunuz, o 2 sokak öteye gidemiyor..
Tekrar düşünün..

İsabet olmuş
Böyle demesinde bile var bi hayır
Sonra keşke gelmeseydim etmeseydim diyeceğine adım kadar eminim ben çünkü

Hayır bi de bu adam için değil Van'a gitmek, markete bile gidilmez
Otursun annesinin dizinin dibinde aman 1 karış öteye gitmesin

hakikatten bu kadarına pes yani. Senin gittiğin yer zaten baya bir fedakarlık gerektiren bir yer. O ise iyi niyeti suiistimal etmiş.. çok mu verici davrandın da bu ona aykırı geliyor bu sefer?

verici değil sadece şartlara göre davrandım. Ben zaten farklı bi kültürüm dibdibe ailenle olursak sorun yaşarız diyorum, mutlaka ters düşeceğimiz şeyler olacak bunu yaşamayalım diorum. Oda bana senin niyetin belli sen bizi bölmek istiyosun die cevap veriyo

sorun tam da bu işte.evlenince yeni bir aile kurmuyor bu adamlar..kendi aşiretlerine ailelerine gelin getiriyorlar sadece...gerçekten tekrar düşünün lütfen,hem bazen ailelerimiz bizim göremediklerimizi baştan görüyorlar..kültür farkı çok ama çok önemli...sevgi aşk bir yere kadar..

Son düzenleme:
Bu çocuktan kurtulmak için ne yapmalıyım

telefonlarımı kapatıryoum olmuyo, çivi çiviyi söker diorum başka birini düşünmeye çalışıyorum içim almıyo

yalnız kaldığımda o kadar emeği boşa mı verdin bunca göz yaşını boşamı döktün diorum yumuşatıyorum kendimi

ya napcam ben ya

şu an ayrıldınız mı onu anlamadım..eğer istediğin buysa,karşına alıp konuşacaksın,böyleyse ben ayrılıyorum devam edemem evlenemem diceksin.bitti gitti..sonrası da acın neyse çekicek ve unutacaksın..bu kadar..

Ben sizi fazla verici buldum
Hatta af edersiniz ama deli cesareti bana göre
Ben kalkıp Van'a gitmeyi bile düşünemezdim

Öte yandan hiç esenek olmayan olamayacak biri var karşında
Sen Van'a gelirim iki sokak ötede oturabiliriz diyosun, o sana bizi ayırıyosun diyo
Tabi canım tek başına koca şehri bölersin sen zaten, tek amacın da nifak. Bu yüzden evleniyosun zaten
Akla gel

Kişi kendinden bilir işi derler buna
Arkadaşım ne olursa olsun evlenme bu adamla

Sen bölme canım çıkar;bildiğin bu adamı hayatından çıkar

şuan neyiz bende bilmiyorum, bu benim son kararım ve bu konuda asla taviz vermem dedim.
Ayrılık sebebimiz olur dedim.
Tamam sinirlenmek istemiyorum dedi.
Beni bi daha arayacaksan bu konuda benimle hem fikir olmuş şekilde ara yoksa arama dedim.
Dün den beri sesi soluğu çıkmıyo.

Ama biliyorum en fazla 2 gün sonra yalvarmaya başlayacak bende kıyamıcam

şu beynimi söküp atmak istiyorum o artık hayatımdan gitsin istiyorum :2::2:

şu kızların evlendi diye kilometrelerce uzağa gitme enayilikleri canımı çok sıkıyor erkek niye gitmiyor kuzum madem yuva kurulacaksa??

baksana adam 2 öteye gitmeyi bile zul görmüş sen halen ağlıyorsun bile bile lades dersin evlenirsen sonra gelsin şiddet aldatma kaynana baskısı...

Daha öncede söylemiştim sana,farklı 2 kültürün yaşamları diye..
Şimdidien sana gerçek yüzünü göstermiş bile..
Bölmek ne demek,şu kullandığı kelime bile ne kadar ailesine düşkün olduğunun bir kanıtı değilmi..
Eğer bu evliliğe evet dersen inan seni zor günler bekliyor olacaktır..
Bırak ta o öküz onun böğrüne otursun..
Eş değil sanki ailesine köle alıyor bu adam..

Bana böyle diyen eş adayına,öylemi vah vah tamam ben ailenle seni bölmeyeyim,sen anacığınla koyun koyuna yat,ben kişiliği oturmuş eş isterim, Evliliğimizin 6.ayında seni aile bağımlılığın yüzünden boşanmak istemiyorum.Allah yolunu açık etsin der ve kendi yolumu çizerim.Kaybettiğim 6 yıl,kaybedeceğim bir ömür kadar gözüme görünmez.Ne mutlu size ki,evlenmeden göstermiş yüzünü,aksi taktirde buraya ailesini bana tercih etti diyen onlarca kadından biri olabilirdiniz.

Ömrüne yazık
Sende 9 aylık değil misin
Sende ana kuzusu değil misin
Millet iki sokak öteye gidemem diyo
Sen kalkıp Van'a gelirim diyosun

Yok ya
O bulunmaz hint kumaşı mı
Sana böyle bi tepki verebilmesi bile çok şaşırtıcı
Fazla yüz bulmuş, kendini vazgeçilmez sanıyo

Lütfen düşün, çok iyi düşün
Ömrünün baharındasın, kimse için kendinden bu kadar taviz verme
İki sokak öteye tamam derse, gidecek misin yani
İnanamıyorum cidden

Onun ki aile de senin ki ne ? Anne babana da çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…