Bana dedi ki..

Fedra sakın ha kanayım deme,bir büyüğün olarak söylüyorum sana bunu
İlerde çok pişman olursun ilişkişne devam edersen,ataerkil aile bunlar,adetlerinden törelerinden asla vaz geçmezler ..

Bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Bu adamla sakın ama sakın evlenme. Bu kadar insan sana evlenme diyorsa bir bildiği vardır.

Bukadarinada PESS !
Sen bizi bölmek istiyosunda ne demek hayret bisey
Senin yerinde olsam asla ama asla Van'a gitmezdim
Daha simdiden belli neler yasiyacagin , iki kere dusun bence
Boyle bir dusuncesi olan Adamla fazla surmez...

Kişi önce kendi değerini bilecek
Sen şimdiden kendinden vazgeçmiş Fedra
Senin şehrin, yaşanmışların, çocukluğunun geçtiği yerler, arkadaşların, ailen arka planda kalmış

Adam 2 sokak öteye tamam derse kıyamam da barışırım diyosun
Sana böyle bişey söylemesi bile çok küstahça
Van'a geldin utanmadan aynı sokağa gel diyo, oldu olacak aynı ev de derler yakında

Aşk ta bir yere kadar
Ben hiç aşkından ölen görmedim
Dört dörtlük uymasa da azcık mantığın ucundan geçse bari, geçmiyo işte
Henüz herşey için vazgeçmen mümkün ?

Özellikle ben söylüyorum,farklı kültürlerdeki ailelerle anlaşmak cidden zordur..
Tuttuğu partiye kadar,yediği yemeğe kadar farklıdır ..
Heleki doğu batı karşılaştırmasıişin içine girince çıkılmaz bir hale gelir..

bEN ŞUAN AĞLIYORSAM ONUN BANA VERDİĞİ CEVABA AĞLIYORUM
BİTECEKMİŞ DİE ZERRE KALBİM ACIMIYOR
BEKLENTİM VAR ÇÜNKÜ. BEN NASIL DAVRANDIYSAM ODA ÖYLE DAVRANMALIYDI
ÜZÜLÜYOSAM BU HAYAL KIRIKLIĞIMIN RUHUMDA YARATTIĞI DEPREM YÜZÜNDEN.
KABULLENEMİYORUM. HAZMEDEMİYORUM. HIRSIMI ALAMIYORUM.
LÜTFEN BENİ YARGILAMAYIN. BEN ÇOK ZOR BÜYÜTTÜM BU SEVGİYİ.
ÇOK ÇABALADIM ODA AYNI.

Bİ TERCİH NOKTASINDA OLDUĞUMU BİLİYORUM ONDAN BURADA VE SİZİNLEYİM ÇÜNKÜ BEN ŞUAN

NEYE KARAR VERİP NASIL Bİ YOL İZLEYECEĞİMİ BİLMİYORUM

canım böyle bir mevzuyu konuşmak için istemeden 2 ay öncesini mi buldunuz? 6 yıldır birbirinizi hiç mi tanımamışsınız? Sana sen beni ailemden uzaklaştırmaya çalışıyorsun demek için seni hiç tanımamış olması gerek bence. Sen bunca yıldır bu adamın bu kadar anneci olduğunu görememişsin demek. Evlilik sadece aşk değil. Böyle bir insanla bir ömün çıkabilirsin ama evlenmek iki aile, iki kültür arasında olan bir şey. çok yıpranırsın ve günün sonunda aşkın evliliği yürüten tek şey olmadığını görürsün.Ve hatta sadece aşk bir evliliği sürdürmek için yetmez.

Yol belli
Şu sözden bu kadar kırıldıysan, oraya gittikten sonra neler duyacağını bi düşün
Kırılma bi yana dursun hayattan soğursun gibi geliyor bana
Her güne keşke ile başlamak istemiyorsan ayrıl sadaka ver kurtul

elin doğulularını kürtlerini buluyorsunuz gül gibi gençliğinize yazık ediyorsunuz koca türkiyede türk adammı kalmadı be kızım ne işin var aşiretçilerle falan gitsin kendi anası gibi pusup oturan bir kız bulsun alsın karı diye senin gözyaşlarına yazık... kültür farkı değil bu düpedüz komplo.

Son düzenleyen: Moderatör:

böyle şeyler yoktuki son zamanlarda ortaya çıktı. Hep herşey istediğimiz gibi olacak diyen adam gitti yerine böle bi insan geldi. şimdi hangisi gerçek o onu anlamaya çalışıorum. Bunca zaman anlamadınmı deme ben bildiğim doğrulardan şaştım artık

Öncelikle ağlama olurmu,seni kşmse yargılamıyor burda,amacımız doğru yolu sana göstermek sadece..
Sevginede saygı duyuyorum,ama bu işin sonunu sen nasıl görüyorsun,kendini o ailenin içindeki konumunu nasıl değerlendiriyorsun onu hiç düşünüp tarttınmı.
Gördüğüm kadarı le çok aklı başında genç bir kızımızsın,acı duyup içinde bunu yaşaman normal ..

Tarziniz hic hos degil. Elin dogulu kurtude ne demek? Bir insan insanligi ile elestirilebilir. İrki ile asla ! Zaten sizin ki elestiriden cok asaglama olmus.

doğulu oranın kültüründen olduğunu anladığın an yol verecektin hata etmişsin ben öyle yapıyorum mesela elin kürtüyle uğraşamam gitsin kendi köyünden bir kız bulsun benim gibi şehirli kızla ne işi var haspamın...

Tarziniz hic hos degil. Elin dogulu kurtude ne demek? Bir insan insanligi ile elestirilebilir. İrki ile asla ! Zaten sizin ki elestiriden cok asaglama olmus.

bu ülkeye en çok zararı kürtler vermiyormu hanımefendi neden aşağılamayacakmışım ??
istemiyorum ülkemde kürt falan suçmu bunu söylemek?
ırkçılıksa da ırkçıyım.

Ayıp olmadımı bu mesajınız,burada eşleri kürt olan bir çok arkadaşımız var..

Sakamisiniz siz?

bu ülkeye en çok zararı kürtler vermiyormu hanımefendi neden aşağılamayacakmışım ??
ırkçılıksa da ırkçıyım.

Sehirli olmakla insan olunmayacagini gosterdiginiz icin size tesekkur ederim

ırkçılıksa da ırkçıyım.

Arkadaş ırkçılık yapacaksan git te başka sitelerde yap,burası propaganda yapılacak yer değil!

ırkçılıksa da ırkçıyım.

Bu kadarına pes doğrusu....
Sizin yaptığınız ırkçılığa bile girmiyor seviyeniz daha kötü....
Aşağılama hakkını size kim veriyor..
Hangi sıfatınız sizi onlardan diger milletlerden daha üstün kılıyor?
Açın haberlere bakın...
Kim nereye ne kadar zarar veriyor bir görün...
Bu millete en çok kötülük sizin gibilerden geliyor üzgünüm...

ırkçılıksa da ırkçıyım.

Bu kadarına pes doğrusu....
Sizin yaptığınız ırkçılığa bile girmiyor seviyeniz daha kötü....
Aşağılama hakkını size kim veriyor..
Hangi sıfatınız sizi onlardan diger milletlerden daha üstün kılıyor?
Açın haberlere bakın...
Kim nereye ne kadar zarar veriyor bir görün...
Bu millete en çok kötülük sizin gibilerden geliyor üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…