- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.916
- 798
Bölünmek istemiyosa evlenmesin hayret bişey.6 yıldır birlikte olduğum güç bela işleri yoluna sokup aielemi ikna ettiğim, ocak sonu bi aksilik çıkmazsa istemeye gelecek olan eş adayım,,
ben ailenden uzakta oturmak istiyorum diyince, sen bizi bölmek istiyosun ama buna izin vermicem dedi :s
ben taaa istanbuldan vana gitmeyi kabul ediyorum o bikaç sokak öteye gitmenin bölünme olduğunu düşünüyor..
ölesim variçime sanki bi öküz oturdu o kadar yanii
oğlunuz kürt pususunda şehit olsun da göreyim sizi bakalım o zaman da böyle kürt koruyuculuğu yapabilecekmisiniz??
ben çok sevdiğim dayımı kaybettim o hain pusuda asteğmendi kimse bana savunmasın o mahlukatları..
oğlunuz kürt pususunda şehit olsun da göreyim sizi bakalım o zaman da böyle kürt koruyuculuğu yapabilecekmisiniz??
ben çok sevdiğim dayımı kaybettim o hain pusuda asteğmendi kimse bana savunmasın o mahlukatları..
doğulu oranın kültüründen olduğunu anladığın an yol verecektin hata etmişsin ben öyle yapıyorum mesela elin kürtüyle uğraşamam gitsin kendi köyünden bir kız bulsun benim gibi şehirli kızla ne işi var haspamın...
her kürt pkklı olmayabilir ama her pkklı kürttür diyebiliriz.. benim dediğim basit istanbuldaki kızı vana götürmeye kalkan adam tamamen bencil ve komplocudur. böyle adamlara prim veren kızlar da en az bu adamlar kadar suçludur ben evimi neden terkediyorum sen buraya gel diyemeyen sesini yükseltemeyen bir kıza her türlü baskı uygulanır bu kadar basit.
kocan kürt herhalde alındın sen belli ki aristokratım canım varmı bir itirazın elin kırosunu hayatıma almıyorum diye ne bu kıskançlık?
böyle şeyler yoktuki son zamanlarda ortaya çıktı. Hep herşey istediğimiz gibi olacak diyen adam gitti yerine böle bi insan geldi. şimdi hangisi gerçek o onu anlamaya çalışıorum. Bunca zaman anlamadınmı deme ben bildiğim doğrulardan şaştım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?