Bana dedi ki..

Bölünmek istemiyosa evlenmesin hayret bişey.
Ne diyim bilemedim ki.

oğlunuz kürt pususunda şehit olsun da göreyim sizi bakalım o zaman da böyle kürt koruyuculuğu yapabilecekmisiniz??

ben çok sevdiğim dayımı kaybettim o hain pusuda asteğmendi kimse bana savunmasın o mahlukatları..

o adamın lafına gelirseniz eğer öyle ya da böyle..

çok üzüleceğim sizin adınıza...

bu kadar bencillik pes doğrusu..

ailesini o kadar sevıyorsa evlenmesın ne hacet..

ne saçmalık hey yarabbi ya..

Haddinizi bilin. Her kürt pkk'lı değildir. Ben kürt değilim ama kürt arkadaşlarım var. Hepsi de çok iyi insanlar. En azından sizin gibi terbiyesiz değiller. Mahlukat falan çok terbiyesizce.

Istanbul'da dogmuş büyümüş biri van'da yapamaz
vanlılar asla dışardan kız almaz çok töre ve adetlerine düşkündür yani burdan kalkıp oraya gitmeyin sakın derim

Teror orgutu ile kurt vatandaslari ayni kefeye atmaniz dogru degil.

Yasadiginiz aciyi tatmadim bilmiyorum Allah sabir versin dayinizin mekani cennet olsun..

her kürt pkklı olmayabilir ama her pkklı kürttür diyebiliriz.. benim dediğim basit istanbuldaki kızı vana götürmeye kalkan adam tamamen bencil ve komplocudur. böyle adamlara prim veren kızlar da en az bu adamlar kadar suçludur ben evimi neden terkediyorum sen buraya gel diyemeyen sesini yükseltemeyen bir kıza her türlü baskı uygulanır bu kadar basit.

Yaşadığınız acıyla bütün insanları aynı kefeye koyma hakkını kimse size vermez
5 parmağınız 5 i bir mi?
Başınız sağolsun Allah sabır versin...

bazen aılenın neden karsı cıktıgına bı anlam veremezsın onların senın mutlulugunu ıstemedıgını dusunursun ama hayat er yada gec kafana vurur ıste annen bu yuzden ıstemedı ama sen kasındın ıste baban bu yuzden ıstemedı ama sen cıdden kasındın der bunu bazen cok gec kalınmısken yapar kı o evre kendım ettım kendım buldum evresı tecrube ıle sabıt bazende gec kalınmamıstır -senın durumun- ama bu sefer karar asaması zor gelır konduramazsın kendıne bız sana dememısmıydık denılmesınden korkarsın yada cekınırsın aslında oyle degıl kımse senı ayıplamıycak kınamıycakda genede gonlune soz gecıremez koru korune yurursun atese umarım anlatabılmısımdır canım benım cok gec kalmıs olmaman dılegıyle...

siz şehirlisiniz yani? emin misiniz? zira bu kadar kibar ne nezaket sahibi birinin şehirli olmasına imkan yok, belki aristokrat falansınızdır siz kendinize haksızlık etmeyin

Bu adamın ne olduğu konusunda herkes hemfikir zaten ama bu şekilde kürtleri aşağılamak ırkçılığa giriyor. Anlıyorum kaybınızdan dolayı çok üzgünsünüz Allah sabır versin ama bu kürtlere hakeret etme hakkını size vermiyor.

Teröristlere ne derseniz deyin kimse size çıkıpta sus ne diyorsun demez ama siz direk kürtlere hakaret ediyorsunuz.

kocan kürt herhalde alındın sen belli ki aristokratım canım varmı bir itirazın elin kırosunu hayatıma almıyorum diye ne bu kıskançlık?

o içine oturan öküz sevgilin galiba. Bunu istemen kadar normal bişey yok böyle anlaşılacak bi durum da yok

kocan kürt herhalde alındın sen belli ki aristokratım canım varmı bir itirazın elin kırosunu hayatıma almıyorum diye ne bu kıskançlık?

yaw he he.. kocam kürt değil ama olabilirdi, zira en yakın arkadaşım, canımızdan çok sevdiğimiz doktorumuz, öğretmeniz kürt.. ayrıca size kıskanmıyoruz acıyoruz sevgili üye.. Leydilik okulunda öğrenmediniz ironiyi sanırım

Senin burda yaptığın milliyetçilik de değil.Düpedüz karacahılsin ben kürdüm ve benimde akrabalarından askerken sehit olanlar var.Böyle bir durumdadm dolayı insanların arasına nifak tohumları ekemezsin.Git kafatasçılığını başka mecralarda yap.

eğer dediğin gibi ise daha evlenmeden hatta isteme bile olmadan böyle diyen insan(ki bence Allah'ın sevgili kuluymuşsun, şimdi görmüşsün) evlendikten sonra neler neler der.. iyi düşün bence, pişman olmayasın... ki düzenini tamamen bozacaksın.. şahsen ben güya aynı memleketten biriyle evlendim, ama onla bile o kadar kültür farklılıklarımız var ki anlatamam.. özellikle kv ve kp ile annem ve babam arasında dağlar kadar fark var... bence iyi düşün tekrardan söylüyorum

Kizlar bu konuyu burada tartismasaniz. Ustelik kurt oldugunu nereden cikardiniz anlamadim ki. Ve yine ustelik onemli olan insanlik. Kimseyi otekilestirmeyin.

Arkadaşım bu konu çok çok önemli. Çok iyi düşünmelisin. Bana aynı ev düşünüyorlar gibi geldi 'Ailemle beni ayırmaya çalışıyorsun' demesinden dolayı. Bu konuda asla taviz verme hayatının hatasını yaparsın . Bu adamdan sana koca falan olmaz, önce büyüsün biraz .

bence adam haklı sonuçta onun başında bir sürü büyüğü var onlara nasıl laf anlatacak nasıl karşılanacak bu durum size istemesi yapması kolay geliyor bence sizin bölmek istediğinizi filan düşünmüyor demek istediği o böyle bir şey isterse ailesi tabiki bunu absürd bulacak ve karşı çıkacak ister istemez daha evlilik başında sıkıntılar başlamış olacak.

bu meseleler nazik meseleler böyle çözülemez küsme zamanı değil oturup konuşma zamanı tayininiz çıksın okulunuz belli olsun onun yanından bir ev tutmak istediğinizi okula gidip gelişiniz rahat olsun istersiniz filan bahaneler bulunur ne şiş yanar ne kebap biraz karşı tarafı da düşünün onuna ailesine karşı sorumluluğunu da.

Allah insanları eşit kılmışken siz ayırma haddini nereden buluyorsunuz ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…