- Konu Sahibi pc_ogretmeni
-
ailenizle görüşmekten hoşlanmıyor olabilirmi sordunuzmu ?yada aralarında bir soğukluk olabilirmi
sana değer vermediğinden değild galiba canı pek misafirlerle oturmak istememiş....
ama haklısın kırılmakta...
Ailem eşime karşı çok iyidir. Sorun olacak bir durum yok ortada.. Kendisinin bi rahatsızlığı varsa bilemiyorum. 10 günde 1 görüyor zaten. Gündüz o işteyken ben aileme gidiyorum, o konuda kısıtlamaz beni ama 10 günde bir 2-3 saat bir arada oturmak da rahatsız etmesin bi zahmet..
Ailem eşime karşı çok iyidir. Sorun olacak bir durum yok ortada.. Kendisinin bi rahatsızlığı varsa bilemiyorum. 10 günde 1 görüyor zaten. Gündüz o işteyken ben aileme gidiyorum, o konuda kısıtlamaz beni ama 10 günde bir 2-3 saat bir arada oturmak da rahatsız etmesin bi zahmet..
zaten kız ailesi her zaman iyidir .... kızımıza iyi davransın diye belkide ...bende yaşadım çünkü biliyorum...ama 8 aylık hamile bir kadın evde ailesi gelmiş adam ps oynamaya gidiyor üstelik yalan söyleyerek...açıkca sormalısınız...ailemden hoşlanmıyormusun diye...kavga etmeyin çünkü bebek zarar görür..sakince konuşun küsmekle bi yere varamazsınız...yada bunalmış olabilir hamilelik yorucu bi süreç erkekler içinde
Ben bu dertten muzdaribim açıkçası, eşim çok sıkılıyor ailemin yanında, gerçi kendi ailseninde de öyle. Hep ben büyüklerin gönlünü yapmaya çalışıyorum arada kalıyorum
Her neyse eşiniz düşüncesizlik ettiğinin farkında, bence oturup konuşmakta fayda var. Şu an hamileliğin verdiği hassasiyet de olabilir. Ona bi daha seni ailenin önünde zor durumda bırakmamasını söyle. Ve sen hamilesin ya doğum gibi bi durum olsaydı o süre zarfında, gene mi açmayacaktı telefonunu, çok yanlış yapmış
Hamileliğimde etkilenmedi ki o, hamdolsun çok sıkıntılı bi halim olmadı şimdiye kadar, hala ev işlerini kendim hallederim.
Bu konuda da dertliyim ondan ama artık nerdeyse doğurcam kafaya takmamaya çalışıyorum.
Ailemden hoşlanmaması için bir neden yok, sorup da ailemi savunma durumuna geçmek istemiyorum.
Senin ailen, benim ailem muhabbeti yüzünden annemle babamın çok kavgasına şahit oldum..
Bilmiyorum emin değilim artık.
hem saygisizlik hem yalan
affedilir gibi degil
esiniz kac yasinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?