• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana dert oldu :(

Merhaba hanımlar ,

Iyi pazarlar herkese ... Evde beyaz koltuklarınızı nasıl temizliyorsunuz ? Koltuğun üstünde Çay lekeleri var ne yapsam çıkar nasıl temizleyeceğim ?

Yardımlarınıza ihtiyacım var . Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden affola
Koltukta hic denemedim ama halida bulasik parlaticisi cok ise yariyo leke falan kalmiyor.istersen koltukta dene

Cagir bi yikamaci onlar 5 dk da hallediyo
Ne ugrascan hart hart koltuk mu silinir ya :110:

Aspirin tavsiye ederim deterjan bim de bulabilirsin evde ki lekelerde kullanıyorum halı-koltuk aklına ne gelirse.
Kırık krem koltuklar aslında tam beyazda değil şimdi çamaşır suyu ile sildim bu seferde çamaşır suyu lekesi oldu :(

Koltuklarim acik gri.
Bende yazin sildim.
Beyaz kalip sabun, kircöz ve fairy
Suya kircöz doktum ve fairy bulasik detj. Silecegim lifide kalip sabunlar silmeden ayrica kopurttum mis gibi oldular.

Soylede bisi var ama
Koltuklarim tay tuyu denen kir tutmayan dosemeden.
Ayrica lekeler falan yoktu.
Senelik silme temizlik olayi yani.

Çamaşır suyu ve deterjan ile sildim arkadaşlar çıkarmak istediğim leke yetmezmiş gibi bir de koskocaman çamaşır suyu lekesi oluştu ne yapacağım şimdi ben :(

Çamaşır suyu ve deterjan ile sildim arkadaşlar çıkarmak istediğim leke yetmezmiş gibi bir de koskocaman çamaşır suyu lekesi oluştu ne yapacağım şimdi ben :KK43: [/QUOTE
Aa yazık oldu ya,benimde koltuklarım beyaz kizim meyva suyu dokmustu üstüne yetmezmiş gibi beyaz haliyada inanirmisin bilmiyorum.eltimle tam 1.5 saate anca cikardik

Evet leke yaptı o lekeyi de çıkarabilir miyim çamaşır suyu lekesini
Çıkmaz diye biliyorum
Halı koltuk silerken asla çamaşır suyu kullanmıyorum sulandırıp başka deterjanla karıştırılması da dahil
Arap sabunu beyaz sabun kullanıyorum eğer inatçı ise leke ozaman halı koltuk için leke spreyi var onu sıkıyorum

Loc, aspirin sprey, sodamatik bunlar en güzel leke çıkarıcılar..

Back
X