- 8 Nisan 2017
- 57.189
- 304.112
- 698
Hayır temizlik ürünü aspirinBildiğimiz ilaç olan aspirin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır temizlik ürünü aspirinBildiğimiz ilaç olan aspirin mi
Kırık krem malesefKoltuk ekru veya kırık beyaz değilse çıkartır ama o kokusu![]()
Haklısın en doğrusu bu olacak galibakoltuk yikamayi cagir sen. dah fazla koltuga eziyet etme
Basta koltuğum beyaz dedin.Çamaşır suyu ve deterjan ile sildim arkadaşlar çıkarmak istediğim leke yetmezmiş gibi bir de koskocaman çamaşır suyu lekesi oluştu ne yapacağım şimdi ben![]()
Cif ultra hız her yer tavsiye ederimMerhaba hanımlar ,
Iyi pazarlar herkese ... Evde beyaz koltuklarınızı nasıl temizliyorsunuz ? Koltuğun üstünde Çay lekeleri var ne yapsam çıkar nasıl temizleyeceğim ?
Yardımlarınıza ihtiyacım var . Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden affola
Kırık krem yani tam bembeyaz değilBasta koltuğum beyaz dedin.
Nasıl krem koltuğa çamaşır suyu döktün hayret ettim.
Maalesef çamaşır suyunun bıraktığı lekeyi Hiç bir şey çıkarmıyor.
Pembe halıma damlayan 2 damla çamaşır suyu, hali yıkanmasına rağmen çıkmadı çıkmaz da.
Oradaki rengi deforme ediyor direkt.
Cifle çıkar mıCif ultra hız her yer tavsiye ederim
bununla halı silen bile var çok güzelCifle çıkar mı
Bebek çamaşır sabunu ? Bim de bulur muyumBebek camasir sabunu yani granul sabun çok iyi leke cikarir..ayriyetten hali tul perde beyaz camasirlari da sakiz gibi yapar tecrubeyle sabit
Onu de denesem mi acepbununla halı silen bile var çok güzel
Valla bilmiyorum da ben buyuk bilinen bir marketten aliyorum m...s market.bebek camasir sabunu da hani banyo sabunu var ya hc skr :) anladin sen onuBebek çamaşır sabunu ? Bim de bulur muyum
Anladım Anladım :) bakayımm bi oralaraValla bilmiyorum da ben buyuk bilinen bir marketten aliyorum m...s market.bebek camasir sabunu da hani banyo sabunu var ya hc skr :) anladin sen onu