Bana Destek Olup Moral Verseniz :)

Hayatını güzelleştireceksen Azmi’nle eşin ve çoçuğunun desteğiyle olumlu bakarak yaparsın pozitif ol

şu kpssyi takinti yapma diyenleri sakin dinleme.malesef sartlar ortada tek care var oda memur olmak.okulumda ucretli ogretmenlik diye baslayip bi ay sonra islerine son vere bi suru ogretmen var.yani bu zamanda memurluk disindaki her meslek kalici degil ve az parayla canina okuyorlar.ne yapin edin ve tekrar calisin

Anladım kreş araştırması yaparsınız her şeyi planlarsınız güzel olur her şey

Bu kadar takmam eşimin işiylede alakalı sanırım. Şu Bi gerçekki özel sektörde saati düzgün haftasonu olan bir iş çok az. Yeni mezunken bir sene iş aradım elle tutulur hiç bişi bulamadım.Sonra kpss dedim zaten. Daha yeni mezun ve gençken tercih edilmedim şimdi işim çok daha zor diye düşünüyorum.
Benim uzun saatler çalışma lüksüm yok. Çünkü çocuğu emanet edicek kimsem yok. Eşim belki günlerce izinsiz çalışıp eve sadece yatmaya gelebiliyor.

kazanıpta, atanamayanlar bile var...bence bu hayali bırakın ya işe girin yada iş yeri açın kendinize...

kpss yi yine deneyin ama özel sektöre de bu kadar ön yargılı olmayın,
2004 den beri özel sektördeyim, sabah 8 akşam 5 çalışıyorum, haftasonu, resmi tatiller vs evdeyim, iznimi de raporumu da istediğim gibi kullanıyorum, maaşım da ortalama bir memurunki kadar, kafam atarsa ayrılır başka yerde aynı işi de bulurum. ay niye memur değilim diye düşünmedim hiç.

Yas sarti olmasaydi polislik dicektim esinizde referans olurdu bankaya yada hastanelere basvuru yapsanz ekmek aslanin agzinda esimde emniyette universite bitti evlendik hicbi zaman calismm taraftari olmadi halbuki 5yil emek verdim bolumumu bitireblmk icin ankara mezunuyum ilk etapta ozelle basladim cok calistimm baktkm gecem gunduzum yok parasi batsin dedim zaten esim cok yogun hic goremez olmstuk kpss kursa gittim biryil ole bir calistimki dersten kafayi yiyecktim esim eve geliyodu kitaplari atiyodu artik baslarm isine sagligindn onemlimi diye 90kusur aldim kamukurumunda calisiyorum cok yogunuz illaki ama meslegimi seviyorum umarim sizede nasip olur istdayiz dogudan geldik ben cok rahattim doguda simdi ise ben tayin istesem esim gelemiyo o nibette olunca bn evde bn nobette olunca o evde canimiz sagolsun secimden oturude acayip bi yogunlar istda adliye giren cok oldu gecen sene tanidiklarimdan

Olumsuz yorumlara takılmadan gerçekten ne istediğinizi bilerek inanın ve çalışmaya başlayın. İç sesinizi dinleyin. Size az önce bahsettiğim hikaye için ekran görüntüsünü özelden attım :)

Evet özel sektörde bu tarz çalışma şartı olan yerler olduğunu biliyorum. Böyle çalışan örnekleri biliyorum. Ama ben genel şanssız biriyim sanırım çünkü buna inandım gerçekten. Bana bu tarz düzgün yerler çalıştığım dönemlerdede denk gelmedi. Ve sanırım bu durum beni zamanla yılgınlığa itip pes etmemi sağladı. Kpssye girip atamayı 0. 5 puanla kaçırınca sanki er geç olucak diye düşündüm. Ve kpssye saplandım..

Maşallah size. Böyle atananları görünce çok mutlu oluyorum.. Sizin bölüm neydi bide hangi yıl kaç yaşında atandınız??

var tabi olmaz mı, biz bizim şirkette bu şartlarda çalışan yaklaşık 350 kişiyiz mesela, ki çok büyük çok hacimli bir şirket değiliz, eski işyerim bir telekomunikasyon firmasıydı sabah 07:45 - akşam 16:45 çalışırdık, özel sağlık sigortası, yemek, yol vs orda da vardı burda da var. binlerce insan çalışıyor bu şirketlerde, kpss ye harcadığnız eforu yabancı dil, sertifikasyon gibi süreçlere harcasanız şimdiye yönetici kadrosunda olurdunuz.

Evet sanırım en acısıda bu. Aynen bu eforu Bi yerde tutunmak için harcasaydım şuan yükselmiştim belkide. Ama Pelin hanım şuda bir gerçek eşim polis olunca sanırım tayin aldırma hakkımı falan hesap ederek memuriyet düşündüm. Çünkü biz her an tayin olabiliyoruz malum. Eşimin iş durumuda düşünce yapımı etkiledi sanırım

Maşallah size. Böyle atananları görünce çok mutlu oluyorum.. Sizin bölüm neydi bide hangi yıl kaç yaşında atandınız??
Makina muhendisiydim 2016da 25 yasinda atandim karakuvvetlerinde calisiyorm astsubay olarak darisi sizin basiniza ins

Gençmişsiniz. Ne güzel. Maşallah size. Darısı bana inşallah amin
Cok tsekkur ederim benimde zorlandigim zamanlar oldu sinav yazili sozlu mulakat aylarca kursa gittim ama basari tesaduf degil birazda caba sarfedip calismk gerekiyo hem herkes devlet memuru olacak diyede bi kaide yok arkdsm istda bi sirkette calisiyo aylik geliri 10binn yeterki umidimizi kaybetmeyelim

Hem aldiginz puanlar ole cokta dusuk degiller 2020 iyi bi hazirlnip acikta cok kurumlarda ins olur biyer olmzsada dunyanin sonu degil esimle uni kazandigimzda tanistik ozamanlar esimde akademiden mezun komser yardmcisydi kv beni ilk duydugunda yok ogrencimi bekleyecksn yok calisan birsuru kiz var ben bulucamm gibi seylerde cok bulundu yok benim oglm komser sen uni okuyosn halbuki ankaranin en gozde uni mezunuyum gel zamn git zmn neyin ne olacagi belli olmz yemin torenim oldu kizim affet zamaninda cok hakkina girdim diye agladi neyin ne zamn olacagi hic belli olmz milletin dedigini annen babanda olsa takilma takmada

Teşekkür ederim. Sanırım annem babamda etkiledi beni. Moralim bozuldu. Haklılar ama verdiğim çabayıda biliyorlar. İYİ niyetlede söylenmiş olsa insan üzülüyor

Şartlarınız tutuyorsa sizde polislik sınavına girin bu yıl 2500 bayan polis alacaklar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…