Bana destek olur musunuz? :(

namutenahi_

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
98
63
18
Selamlar güzel kk kadınları

Sıcağı sıcağına yazıyorum.

Ben 20 yaşındayım bi kız kardeşim var o da 16 yaşında. Allaha şükür annem babam sağlar birlikte yaşamaktayız.
Şimdi konu şu babamın hayırsızlığı; belki diyeceksiniz bize ne babandan amma velakin bir şey yazarken kafam az da olsa rahatlıyor. Uzun uzadıya anlatıcam ben okuyan okumayan herkese çok teşekkür ediyorum.

Annem babamla ikinci evliliğini gerçekleştirmiş, babam ise ilk evliliğini annemle. Babam yetim ve öksüz, yetim ve öksüz kalınca da sokak ortamıyla çok içli dışlı olmuş madde kullanmış kötü ortamlara karışmış felan. Annem ise ilk evliliğinde psikopat bir dayakciyla evlenmiş 3 ay evli kalip ayrılmış. Babamla görücü usulü tanisiyorlar içten içe beğeniyor birde üzülüyor haline destek oluruz birbirimizin yaralarını sarariz gibisinden ama aksine annemin kapanan yaralarını da sökmüş teker teker..
Babam aşırı sorumsuz ve çalışmayi eve para getirmeyi bilmeyen, kızlarıyla karısıyla oturup konuşmayan çok afedersiniz öküz biri
Evliliğinden bu yana toplamda 25 e yakın iş değiştirdi bırakır çalışır öyle yani (20 yıllık evliler)
Evimize icra bile geldi bu yaptıklarından. Yıllarca madde kullandı evime ilkokul müdürüm geldi babamın olayı bir ara duyuldu polislik oldu bize yardım için. Küçüklüğümden beri psikolojim cok fena durumda hep baba sevgisini diğer erkeklerden bekledim böyle bir erkek gözümün içine baksa şefkatle dolardı içim Babam mesela annemi aldattı da bunu alanen anneme anlatmis, annem yine susmuş bazen anneme de kızıyorum bıraksaydın ya diye ama kıyamıyorum hep susmuş laf söz olur diye 47 yaşında ama çökük vaziyette benim canım anam..
Annem annem diye demiyorum melek gibi bir insan 2.evliligim kızlarım var diye diye yıllarını gençliğini güzelliğini bize feda etmiş kurban olurum onun her şeyine inanın ki...

Babam maddi manevi bize hiç destek olmadı vari yoğu arkadaşları oldu onlar ne derse doğruydu. Mesela tir şoförü kendisi, arkadaşı tir al demiş anneme sordu annemin rızası yoktu çünkü güvenemiyordu ödemez diye ama sormadan almış ve odeyemedi çünkü borcuna sadık değil. Az evvel de hesap yaptık işte aldığı maaş 5050 TL idi borçlar vs den bize yemeye kalan para şaka değil 400 TL kızlar. Annem şuan çalışıyor onun parasına bile el koydu kadın ne kendine ne bize bir şey alamadı o kadar üzgün ki onunla konuştuk az evvel bende içim dolu doluyken buraya yazayım dedim.

2 ay sonra üniversite sınavım var elimden geldiğince çalışıyorum dershaneye gidiyorum. Ama kafamda hep bunlar dönüyor insan ister istemez etkileniyor inanın ki..
Rabbim den tek dileğim çok güzel bir üniversiteyi kazanıp annemi kurtarmak onu yaşatmak, bizim için susup feda ettiği yillari güle güle ona yaşatmak, gezdirmek inşallah.

Kendimi yalnız hissediyorum işte böyle
Terapi almayı da çok istiyorum sizden iki ricam var ben Bursa da yaşıyorum
1.si bana terapist önerebilir misiniz
2.si bu tarz ailevi durumlar yaşayanlar nasıl toparladı neler yaşadı?

Hepinizi tanımasam da seviyorum Rabbim şuan da ne sıkıntınız derdiniz varsa alıp uçursun, güzellikler versin hayatınıza.. AMİN..

Canım benim umuyorum çok başarılı olup annene çok güzel bir hayat yasatirsin. Bazen bazı şeyler ne yaparsan yap değişmez . Erkekler bazı şeyleri kaybedince anlar . Kadınlar ise alışkanlıklardan dolayı erkekleri bırakamaz vefalidirlar . Sen psikolojini bozma bu hayata inat geleceğini kurtarmak için herşeyi yap sınırlarını zorla . Bı psikologa git destek al için rahatlar inan

Çok çok sağolun gitmeyi düşünüyorum gerçekten, iyi geceler

Sırf annem var diye böyle bir şey düşünmüyorum. Senin de kendince çok geçerli bir nedenin vardı herhalde. Ama ne diyeyim ki geri kalan ömrümüz güzel olur inşallah canım elden bir şey gelmiyor bazen
Ben bayagi annemi sucluyordum nitekim haal affedemiyorum. Senin gibi insanlara saygim var. Ben mahbolmus ve kayip hissediyordum.

Kuzum Rabbim gönlüne göre versin. Ben de Bursa'dayım. İyi bir terapist biliyorum ama anlattıklarına göre seni maddi açıdan çok zorlar. O konuda yardımcı olamayacağım İnşaallah iyi bir terapist bulabilirsin. İnşaallah istediğin bir bölüm varsa onu kazanır; kendini de, anneni de, kardeşini de kurtarırsın.

Sağol varol, belki devlette bulabilirsem giderim madem yahut üniversiteyi inşallah kazanırsam o vakitler ayarlarım belki

Sağol varol, belki devlette bulabilirsem giderim madem yahut üniversiteyi inşallah kazanırsam o vakitler ayarlarım belki
Yine bir soruştururum etrafta eşe dosta hem iyi hem de uygun fiyatlı veya devlette iyi bir psikolog var mı diye.

Guzel kardesim cok uzuldum durumuna.. Allah babana akil fikir ve merhamet versin.. insaallah diledigin yeri kazanir ve cok iyi bir mevkiye gelip annecigini pasalar gibi yasatirsin..

Ne güzel kalpli bir evlatsın. Dilerim hep güzellikler çıksın karşına, istediğin gibi bir geleceğin olsun. Baban bu yaştan sonra değişmez, ancak elden ayaktan düşünce aklına gelecek evlatları olduğu. Bu kafadaki insanlar genelde böyle, işleri düşünce baba olduklarını hatırlarlar. Baba konusunda şanssızsın ama annen ve kardeşin senin şansın. Onlara sıkı sıkı sarıl. Benim de zor zamanlarım oldu. Ailem hayatta olmadığı için benim sorunlarım akraba kaynaklıydı. Üniversiteyi kazandım, burs buldum, iş buldum, sülaleye resti çektim. Çok fena şeyler de yaşattılar bu arada ama neticede şuan istediğim hayatı yaşıyorum, onların bana dayattığı hayatı değil. O yüzden sen de istediğin her şeyi yapabilirsin, hem kendin için hem annen için, yeter ki sıkı çalışmayı bırakma.

ne güzel bir genç kız yetiştirmiş annen baba demiyecem duruma bakılırsa ondan hayır olmamış olmazda artık sen sınavına hazırlan gülüm iyi çalış mesleğini eline al ve anneni kurtar o adamdan birde nacizhane fikrim bu konuları annenle konuşurken gül geç sadece sarıl ona seni çok seviyorum de ve kapatin çünkü kadıncağız konuştukça dahada üzülmesin Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim anneni sizi ve bu durumda olanlari korusun kolllasin Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…