Bana destek olur musunuz? :(

Amin çok çok sağolun daha da iyi hissettim sayenizde

İnşallah canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Anladigim kadariyla maddi sikintidasiniz. Terapisti karsilamaniz zor olur. İstanbulda belediye kadinlar ve cocuklara ucretsiz terapist destegi veriyor. İliniz icin de bu durumu arastirabilirsiniz. İnsallah hayal ettiginiz her sey gerceklesir.

Terapist derdine deva olmaz. Maddi durumun da anlasilan pek iyi degil. Insan kendi kendinin doktoru pisikologu oluyor malesef . Sorumsuz bir baba çocuğu ancak buhrana sürükler. Sağlam temeller uzerine kurulmayan evliliklerde saglikli bireyler yetismiyor. Saglikli zeki bir birey olsaniz bile uzun yillar yasadiginiz vurdumduymazlik, sorumsuzluk ve sozde caresizlik sizin de hayat cesaretinizi kiriyor. Kendini bulmaniz 30 lu yaşlarınızi bulabiliyor. Size tavsiyem o yokmuş gibi yaşayın. Annenize ve kardesinize yardım etmek istiyorsanız önce kendinize yardım edin . Derslerinize odaklanin. Kendi ayaklarınızı üstünde durmaya başlayınca bu günlere gülüp geçersiniz. Hayatta her şeyin ilacı zaman ve sabır . Siz elinizden geleni yapın gerisini tevekkül edin.

Yas ilerledikce, sen anneni degil, annen seni yasatmasi gerektigini , sana iyi bir hayat kurmasi gerektigini anlayacaksin. Simdi kendini kurtarici ve anneni zavalli bir kurban olarak görüyorsun.

Surda yazdigin iki satirda bu durumun böyle olmadigini, ben bile anladim.

Umarim üniversite sinavini kazanip, iyi bir meslegin olur.

Anneler çocuklarını can simidi gibi gormekten ne zaman vazgececekler, işte o zaman güçlü ve casur kadın olmayı hak edecekler.

Anladım sanırım, teşekkür ederim

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…