- 31 Temmuz 2019
- 64
- 85
- 3
- 33
- Konu Sahibi Tugceninannes
-
Ciğerinin beş paraetmez olduğunu göremedim üzgünümCiğeri beş para etmez herifleri baba yapip hayatınıza musallat ediyorsunuz ya... ne desem boş.
Allah evladinizin bahtını açık etsin,yüzünü güldürsün insallah
Karisi da dalga geçiyor canım demiyor ki senin bir evladın var nafakayı öde ödemesin diye sigortalı işinden bile çıkmış düşün video da önce allah sonra sen başka kimsem yok diye zirvaliyor
O zaman sevmemiş hepsi bu seven adam mücadele eder benim eşimin aileside tepki gösterdi ama eşim hiç vazgeçmedi bende çok dedim olmaz diye olacak dedi başka bişey demedi. Tabi lise bitince ailesi istemeye gelecekti okuycam diye istemedim ve ayrılıp barışıyordum o zamanda vazgeçmiyordu sonra bi duydularki evlendim yıkılmıştı resmen eşim şuan o kadar üzülüyorum ki sanıyordum her erkek seviyor ilgileniyor ama öyle değilmiş işte ilk evliliğimi yapmasaydım şimdiki eşimin belki kıymetini hiç bilmeyecektim emin ol bunlarda geçecek ve karşına çok daha iyileri ve küçük güzel atışmalar yaşadığın biri çıkacak karşına bak ben inanıyorumInan umudum kalmadı 3 yıllık sevgilim ailesi kıyameti koparıyor diye bıraktı beni yorulmuş yapamıyormuş
Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah canım benim eşine helal olsun gerçekten adam gibi adammış herkesin harcıdeğil olacak demek rabbim yüzünüzü güldürsünO zaman sevmemiş hepsi bu seven adam mücadele eder benim eşimin aileside tepki gösterdi ama eşim hiç vazgeçmedi bende çok dedim olmaz diye olacak dedi başka bişey demedi. Tabi lise bitince ailesi istemeye gelecekti okuycam diye istemedim ve ayrılıp barışıyordum o zamanda vazgeçmiyordu sonra bi duydularki evlendim yıkılmıştı resmen eşim şuan o kadar üzülüyorum ki sanıyordum her erkek seviyor ilgileniyor ama öyle değilmiş işte ilk evliliğimi yapmasaydım şimdiki eşimin belki kıymetini hiç bilmeyecektim emin ol bunlarda geçecek ve karşına çok daha iyileri ve küçük güzel atışmalar yaşadığın biri çıkacak karşına bak ben inanıyorum
Inşallah canım inşallah rabbime sığındımInsallah bu adamin ömrü evladına muhtaç halde sonlanır.
Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah canım benim eşine helal olsun gerçekten adam gibi adammış herkesin harcıdeğil olacak demek rabbim yüzünüzü güldürsün
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmesin be canım inşallah bize de helallik için gelirlerLütfen üzülme ilahi adalete inananlardanım çünkü er yada geç tecelli ediyor sana çok yakın arkadaşımın yaşadığı bir şeyi anlatayım kıssadan hisse olarak: Arkadaşımın kocası Evliyken başka bir kız kaçırdı hemen boşandılar 2 yaşındaydı çocuğu adi kocası çocuğunu ne aradı ne sordu aynı hikaye sosyal ağdan bir sürü körlükler yaptılar çocuğu için evlatlıktan red davası bile açtı ...Aradan dört yıl geçti o kadını başka bir adamla bastı o adi birde o kadın :arkadaşımın eski eşi hakkında detaylı tam bilemiyorum ama adam illegal işlere karışmış şikayetçi oldu birde bana tecavüz etti diye şikayette bulunmuş tam 25 yıl ceza aldı cezaevinde yatıyor şuan arkadaşıma da ne olur hakkını helal et beni affet diye helallik istiyor kimsesi kalmadı !Hiç unutmuyorum arkadaşım içi yanarak ağlardı sadece ilahi adaleti bekliyorum diye (bu arada bende ilahi adalet bekleyenlerdenim )
Hayır canım malesef çalışamıyorum çünkü kızıma bakacak kimsem yok anaokulu da yarim gün oluyorliseye açıktan devam ediyorum ama yarıda kalmıştı belki güzel olurdiye devam ediyorum birşeyleri başarmaya ihtiyacım var çünkü bu hayatta her şeyim yarim kaldı kızımı çok seviyorum allah her zaman mutlu etsin kızımı bana da sağlık versin ki ona yardim edeyim her konudaKalbinde bu kadar kötülük olan insanlar er geç birbirine düşüyor. Kendi ilişkilerini yaşamak yerine sizinle alakalı muhabbetler döndürüp akıllarınca kendilerini tatmin ediyorlar. Bir bir biri ötekine daha beterini yapar merak etmeyin.
Benim arkadaşım da babasız büyümüş babası üstelik iş adamı. Bir kere arayıp sormamış. Arkadaşımın psikolojisi gayet iyi çünkü arkasında kapı gibi annesi var. 5 6 yıl önce annesini evlendirdi çok mutlular şimdi.
Kreş her yerde aynıdır inanın bana. Siz çocuğunuzla evde düzgün ilgilenin de özel kreşmiş, değilmiş hiçbir önemi yok.
Erkek arkadaşınız da çocuğunuza babalık yapabilecek çapta biri değilmiş. İlk zorlukta pes etmiş. Sizin güçlü olmaya ve güçlü insanlarla tanışmaya ihtiyacınız var.
Çalışıyor musunuz?
Kendime söz verdim artık bakmayacağımGuzelım bende yasadım 2 aylık bebegım le Baska bir kadın ıcın terk edildim. Oglum suanda 9.5 yasında hıc gormedı, nafaka almadım ailemin durumu ıyıydı ama ben hep kendi ayaklarımın uzerınde durdum. Evlıyım 8 senedır hemen hemen merak etme Allah cok buyuk senin kızında benim oglum da daima ıyı olacaklar buna cok inanıyorum, cok sanslı olacaklar. Maddi olarak cok bısey sunamayabılırsın olsun oldugu kadar, ilahi adalet demıssın benim eski esim 3 sene once sheraton da dugun yaptı benimde bunları gormemı sagladı ki bizde hıc ıletısım yok, hıc olmadıda.ılahı adalet ne dersen ben oglumun her anına sahit oldum, uzuldu teselli ettim, hasta oldu basında bekledim, canı yandı ıcım sızladı, sevindi mutluluktan havalara uctum, basari sagladı gurur duydum yuzumu suanda kadar hıc yere egmedı hıc beni mahcup etmedi evladım,o ne yasadı ne gordu ne hissetti ben sukur ki butun kotuluklere ragmen insanım hissedebiliyorum. Bakma inan ki bakma, ardına degıl onune bak
Aylık 400 lira bağladı canım ödemiyorNeden nafaka ödemiyor?mahkeme nafaka bağlamadı mı çocuk için?
Güzel yürekli kadın teşekkür ederim iyi dileklerin içinNe kadar güçlü bir kadınsın.
Ve ne kadar da mükemmel bir annesin.
Onlar acınacak haldeler.
Sen senin olana sahip çıkmış,
Hayatını yönlendiriyorsun.
Onların elinde ne var?
Koca bir hiç.!
Öylesine bir hayat.
Hayattan beklediğin ne varsa senin olsun.
Onların da allah belasını versin. Yani ne diyeyim ki başka.
Vardır bunda da bir hayır.
O adamla çocuğunu büyütmek zorunda kalsaydın.
Belki çok daha kötü olacaktı.
Evladın sağlıklı,sen öyle.
Herşey olur.
En iyi şartlar da büyümüyor herkes.
Ama çok iyi bir annesi var evladının.
Su akıyor işte böyle.
Elbet yolunu bulur.
Mahkemeye ver hapis yatsın.Aylık 400 lira bağladı canım ödemiyor
Bi avukat var o halletmişti nafaka işini eylül ekim gibi mahkemeye vereceğiz dediMahkemeye ver hapis yatsın.
Aylık 400 lira bağladı canım ödemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?