- Konu Sahibi Tugceninannes
-
Bi avukatla görüşüp suç duyuırusunda bulunabilirsiniz. Yargıtay kişinin belirlenebilir olması durumunda hakaret suçunun oluştuğu kanaatindeKızlar öncelikle merhabalar kızım doğmadan önce ben hamileyken eşim evi terk edip gitti eşyalarımı satarak kızının yüzüne bir gün olsun bakmadı bir lira emeği yok evlenmiş daha sonra facebooktan baktım da O kadar mutlu görünüyor ki ben ilahi adalete sığındım kızlar kızımı tek başına büyüttüm ve büyütmeye devam ediyorum birgün olsun aramadı kızım nasıl iyi mi diye nafaka bile ödemiyor düşünün sizce ilahi adalet yerini bulur mu benim kızım boynu bükük kalıyor babası olan arkadaşlarının yanında görüyorum üzülüyor faceden karısıyla bana bir sürü göndermeler yapmışlar dalga geçiyorlar benimle sefil kaşar falan filan nafaka istedim diye baş harfimide yazıyorlar tabi ki tam ismimi veremiyorlar oraya mahkemeye vermeyeyim diye o kadar zor durumdayım ki bunlar benim canımı çok yakıyor allah rızası için benve kızım için dua edin psikolojik durumum iyi değil tedavi görüyorum kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin
Allah razı olsun canımSenin için de kuzun için de dua edicem.Lutfen sen yavrunun yaninda ve dirayetli dur. Onu bu vicdansızlara muhtaç etme.Umarim bu zor günleri tez zamanda atlatirsin.
Hiç üzülme Allah görüyor bizi bizden bilen Allah’tır sabret canım büyük bir sınavdayız Rabbim hiç bir kuluna kaldıramayacağı yük vermez emin ol dua edeceğim sana Onunda bi vakti zamanı var illaki birde gururlu bi kadın o sözleri yazıp paylaşım yapmaz kadının normal olmadığı burdan belli geçmişi siler laf sokmakta neymiş o onun basitliği içten söylüyorum bu tarz insanlar karşıdaki kişinin üzüntüsü ve gözyaşlarıyla besleniyorlarKızlar öncelikle merhabalar kızım doğmadan önce ben hamileyken eşim evi terk edip gitti eşyalarımı satarak kızının yüzüne bir gün olsun bakmadı bir lira emeği yok evlenmiş daha sonra facebooktan baktım da O kadar mutlu görünüyor ki ben ilahi adalete sığındım kızlar kızımı tek başına büyüttüm ve büyütmeye devam ediyorum birgün olsun aramadı kızım nasıl iyi mi diye nafaka bile ödemiyor düşünün sizce ilahi adalet yerini bulur mu benim kızım boynu bükük kalıyor babası olan arkadaşlarının yanında görüyorum üzülüyor faceden karısıyla bana bir sürü göndermeler yapmışlar dalga geçiyorlar benimle sefil kaşar falan filan nafaka istedim diye baş harfimide yazıyorlar tabi ki tam ismimi veremiyorlar oraya mahkemeye vermeyeyim diye o kadar zor durumdayım ki bunlar benim canımı çok yakıyor allah rızası için benve kızım için dua edin psikolojik durumum iyi değil tedavi görüyorum kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin
O kadar haklisin ki bütün sosyal hesaplarimikapadım sırf bakmamak için allaha havale ettim onuHiç üzülme Allah görüyor bizi bizden bilen Allah’tır sabret canım büyük bir sınavdayız Rabbim hiç bir kuluna kaldıramayacağı yük vermez emin ol dua edeceğim sana Onunda bi vakti zamanı var illaki birde gururlu bi kadın o sözleri yazıp paylaşım yapmaz kadının normal olmadığı burdan belli geçmişi siler laf sokmakta neymiş o onun basitliği içten söylüyorum bu tarz insanlar karşıdaki kişinin üzüntüsü ve gözyaşlarıyla besleniyorlar
Allah razı olsun canım çok sağ ol
Bir insanı,çocuğunun annesini bu denli acıtan biri huzur bulamaz emin olun buna.Geçici mutlu pozlarına inanmayın.Ben eşime evliyken bir sır vermiştim ailede yaşadığım bir olayla ilgili onunla bile dalga geçmişler çok ağır birşey burda yazamayacak kadar onu bile meze etmişler
Babam var allah ondan razı olsun elindengeleni yaptı yıllarca hıc demedi niye böyle niye şöyle diye maddi durumu iyi değil babamın annem ben küçükken vefat etti yarim büyüdük ama çok şükür karnımız doyuyorAllah yardımcınız olsun.
Aileniz destek mi? Yakınlarınızdan kimse var mi?
Biri size destek olsa da çok iyi bir avukat bulabilseniz keske.
Eşinizin sigortasız da olsa çalıştığını kanıtlasanız belki nafaka bağlanır.
Bağlanamasa bile üzülmeyin elbet geçer zor günler. Annemiz de bize baktı babamızdan 5 kuruş nafaka almadan. Allah ondan razı olsun. Biz de günü geldi calistik ona yaptık elimizden geleni. Nur içinde yatsın diyoruz simdi.
Siz çok güçlü bir kadınsınız, kızınız sizin yönünüzden şanslı en azından.
Rabbim sizden de razı olsun canımAllah yardımcınız olsun . Kızınızı en güzel ve doğru şekilde , maddi - manevi kimseye muhtaç olmadan yetiştirmeyi nasip etsin . Hep gittikçe güzelleşen günleriniz , yıllarınız olsun . Allah a sığının, kötü düşüncelerden uzak tutun kendinizi ki kızınıza hak ettiği gibi , istediğiniz gibi bir anne olabileseniz ki eminim çok güzel bir annesinizdirSize destek olduğu için de babanızdan Allah razı olsun .
Neden hayatin bitsin ki.buyutmussun yavrunu zor gunler gecmis.Çok haklısın allaha çok şükür babam hıc bu konuyu yüzüme vurmadı ama ben işte hayatım bitmiş gibi hissediyorum
Babam var allah ondan razı olsun elindengeleni yaptı yıllarca hıc demedi niye böyle niye şöyle diye maddi durumu iyi değil babamın annem ben küçükken vefat etti yarim büyüdük ama çok şükür karnımız doyuyor
Onlar sen böyle yapınca mutlu oluyorlar neden kapatıyorsun ki pes etme güzel güzel paylaşımlarını yap sende laf sokma ama umursama yoksay hiç olmamış birşey yaşanmamış gibi onların zoruna gider neden onlar için kapatıyorsun görünce rahatsız olmayacağın insanlar olsun hesaplarındada hayatındada 27 yaşında ikinci evliliğini yapmış biri olarak söylüyorum çok işe yarıyor benimde aynı durum oldu 2 yıl evli kaldım boşandığım gün resimler kondu laflar sokuldu ama inan söylediklerimi yaptım Allah’ım karşıma eski 8 yıllık sevgilimi tekrar çıkardı o hiç evlenmemişti çocuğumda yok zaten çok seviyordu beni halada öyle çok çabaladı evlenmek için işte nasip oldu inan o kadar mutluyum ki Allah’ıma şükürler olsun aç gelinlik resimlerine bak bidaha evlenirsem bunu giycem de çeyizliklere bak hayatın yeni başlıyor boşveeeeerO kadar haklisin ki bütün sosyal hesaplarimikapadım sırf bakmamak için allaha havale ettim onu
Inan umudum kalmadı 3 yıllık sevgilim ailesi kıyameti koparıyor diye bıraktı beni yorulmuş yapamıyormuşOnlar sen böyle yapınca mutlu oluyorlar neden kapatıyorsun ki pes etme güzel güzel paylaşımlarını yap sende laf sokma ama umursama yoksay hiç olmamış birşey yaşanmamış gibi onların zoruna gider neden onlar için kapatıyorsun görünce rahatsız olmayacağın insanlar olsun hesaplarındada hayatındada 27 yaşında ikinci evliliğini yapmış biri olarak söylüyorum çok işe yarıyor benimde aynı durum oldu 2 yıl evli kaldım boşandığım gün resimler kondu laflar sokuldu ama inan söylediklerimi yaptım Allah’ım karşıma eski 8 yıllık sevgilimi tekrar çıkardı o hiç evlenmemişti çocuğumda yok zaten çok seviyordu beni halada öyle çok çabaladı evlenmek için işte nasip oldu inan o kadar mutluyum ki Allah’ıma şükürler olsun aç gelinlik resimlerine bak bidaha evlenirsem bunu giycem de çeyizliklere bak hayatın yeni başlıyor boşveeeeer
İyi ki olmamış hayata herzaman olumlu bak demek ki Rabbim uygun görmedi ve nasip olmadı bundanda kurtuldum diye düşün canımBoşandıktan sonra birisi cıktı karşıma çok sevdik birbirimizi 3 yıllık bi beraberlik oldu ailesi istemedi beni bekledim belki olur diye ama onun da bedelini ben ödedim terk etti beni o da tuzu biberi oldu boşuna oyaladı beni yarı yolda bıraktı
Allah onların belasını verir sen merak etme.Kızlar öncelikle merhabalar kızım doğmadan önce ben hamileyken eşim evi terk edip gitti eşyalarımı satarak kızının yüzüne bir gün olsun bakmadı bir lira emeği yok evlenmiş daha sonra facebooktan baktım da O kadar mutlu görünüyor ki ben ilahi adalete sığındım kızlar kızımı tek başına büyüttüm ve büyütmeye devam ediyorum birgün olsun aramadı kızım nasıl iyi mi diye nafaka bile ödemiyor düşünün sizce ilahi adalet yerini bulur mu benim kızım boynu bükük kalıyor babası olan arkadaşlarının yanında görüyorum üzülüyor faceden karısıyla bana bir sürü göndermeler yapmışlar dalga geçiyorlar benimle sefil kaşar falan filan nafaka istedim diye baş harfimide yazıyorlar tabi ki tam ismimi veremiyorlar oraya mahkemeye vermeyeyim diye o kadar zor durumdayım ki bunlar benim canımı çok yakıyor allah rızası için benve kızım için dua edin psikolojik durumum iyi değil tedavi görüyorum kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?