Bana dua edin

Bi avukatla görüşüp suç duyuırusunda bulunabilirsiniz. Yargıtay kişinin belirlenebilir olması durumunda hakaret suçunun oluştuğu kanaatinde

Hiç üzülme Allah görüyor bizi bizden bilen Allah’tır sabret canım büyük bir sınavdayız Rabbim hiç bir kuluna kaldıramayacağı yük vermez emin ol dua edeceğim sana Onunda bi vakti zamanı var illaki birde gururlu bi kadın o sözleri yazıp paylaşım yapmaz kadının normal olmadığı burdan belli geçmişi siler laf sokmakta neymiş o onun basitliği içten söylüyorum bu tarz insanlar karşıdaki kişinin üzüntüsü ve gözyaşlarıyla besleniyorlar

O kadar haklisin ki bütün sosyal hesaplarimikapadım sırf bakmamak için allaha havale ettim onu

Allah razı olsun canım çok sağ ol

Allah yardımcınız olsun.
Aileniz destek mi? Yakınlarınızdan kimse var mi?
Biri size destek olsa da çok iyi bir avukat bulabilseniz keske.
Eşinizin sigortasız da olsa çalıştığını kanıtlasanız belki nafaka bağlanır.

Bağlanamasa bile üzülmeyin elbet geçer zor günler. Annemiz de bize baktı babamızdan 5 kuruş nafaka almadan. Allah ondan razı olsun. Biz de günü geldi calistik ona yaptık elimizden geleni. Nur içinde yatsın diyoruz simdi.

Siz çok güçlü bir kadınsınız, kızınız sizin yönünüzden şanslı en azından.

Ben eşime evliyken bir sır vermiştim ailede yaşadığım bir olayla ilgili onunla bile dalga geçmişler çok ağır birşey burda yazamayacak kadar onu bile meze etmişler
Bir insanı,çocuğunun annesini bu denli acıtan biri huzur bulamaz emin olun buna.Geçici mutlu pozlarına inanmayın.

Allah yardımcınız olsun . Kızınızı en güzel ve doğru şekilde , maddi - manevi kimseye muhtaç olmadan yetiştirmeyi nasip etsin . Hep gittikçe güzelleşen günleriniz , yıllarınız olsun . Allah a sığının, kötü düşüncelerden uzak tutun kendinizi ki kızınıza hak ettiği gibi , istediğiniz gibi bir anne olabileseniz ki eminim çok güzel bir annesinizdir Size destek olduğu için de babanızdan Allah razı olsun .

Mahkemece nafaka ödemesine hükmedilmişse icra ceza mahkemesine şikayet edebilirsiniz. Yakalanınca nasıl öder görürsünüz o zaman..
Dogrudan konuya girdim kusura bakmayın konu sahibi ama ne yapayım herkes hakkını bilsin arasın istiyorum. Çünkü hak verilmiyor söke söke alınıyor... Allah yar ve yardımcınız olsun. Merak etmeyin ilahi adalete sığının...

Babam var allah ondan razı olsun elindengeleni yaptı yıllarca hıc demedi niye böyle niye şöyle diye maddi durumu iyi değil babamın annem ben küçükken vefat etti yarim büyüdük ama çok şükür karnımız doyuyor

Rabbim sizden de razı olsun canım

Merak etmeyin hakkınız soruluyordur ki öyle paylaşım yapıyorlar gercekten mutlu olsalardı hala seninle ugraşmazlardi eski eşine gelince karaktersiz o insan iyikide hayatini mahvetmemişsin o pislikle sen duani Allah a hep yap inan öyle bi tecelli ediyor ki sen bile ağzın açık kalicaksin inşallah Allah boylelerini en kısa zamanda hakkını versin bol bol şükür bu hayat geçici nasıl olsa herşey bir sınav iyi geceler hep mutlu olun

Çok haklısın allaha çok şükür babam hıc bu konuyu yüzüme vurmadı ama ben işte hayatım bitmiş gibi hissediyorum
Neden hayatin bitsin ki.buyutmussun yavrunu zor gunler gecmis.
Birazda biz insanlar kendi kendimize zulum etmeyi seviyoruz heralde.
Birak ne yaparlarsa yapsinlar.cocuguna da nafaka alabiliyorsan butun yollari kullan al.

Oldu ki alamiyorsun calismiyorsan calis.keyfine bak.bu hayatin guzelliklerini gor .

Onlarin les gibi hayatlarini takip etmektan vazgec

Olsun en azından yalnız değilsiniz.
Herkes yaptığını bir şekilde çekiyor ben ona inanıyorum.
Kimi insan buna ilahi adalet der, kimi insan allahın hikmeti der, kimi insan karma der.
Ama öyle veya böyle çekiyor.
O baba müsveddesine odaklanmayın, kızınıza ve kendinize odaklanın. Kızınızın ufak tefek eksikleri için kendinizi suçlamayın.

İnşallah güzel olur bundan sonra hayatınız.

Boşandıktan sonra birisi cıktı karşıma çok sevdik birbirimizi 3 yıllık bi beraberlik oldu ailesi istemedi beni bekledim belki olur diye ama onun da bedelini ben ödedim terk etti beni o da tuzu biberi oldu boşuna oyaladı beni yarı yolda bıraktı

O kadar haklisin ki bütün sosyal hesaplarimikapadım sırf bakmamak için allaha havale ettim onu
Onlar sen böyle yapınca mutlu oluyorlar neden kapatıyorsun ki pes etme güzel güzel paylaşımlarını yap sende laf sokma ama umursama yoksay hiç olmamış birşey yaşanmamış gibi onların zoruna gider neden onlar için kapatıyorsun görünce rahatsız olmayacağın insanlar olsun hesaplarındada hayatındada 27 yaşında ikinci evliliğini yapmış biri olarak söylüyorum çok işe yarıyor benimde aynı durum oldu 2 yıl evli kaldım boşandığım gün resimler kondu laflar sokuldu ama inan söylediklerimi yaptım Allah’ım karşıma eski 8 yıllık sevgilimi tekrar çıkardı o hiç evlenmemişti çocuğumda yok zaten çok seviyordu beni halada öyle çok çabaladı evlenmek için işte nasip oldu inan o kadar mutluyum ki Allah’ıma şükürler olsun aç gelinlik resimlerine bak bidaha evlenirsem bunu giycem de çeyizliklere bak hayatın yeni başlıyor boşveeeeer

Inan umudum kalmadı 3 yıllık sevgilim ailesi kıyameti koparıyor diye bıraktı beni yorulmuş yapamıyormuş

İyi ki olmamış hayata herzaman olumlu bak demek ki Rabbim uygun görmedi ve nasip olmadı bundanda kurtuldum diye düşün canım

Allah onların belasını verir sen merak etme.

Ciğeri beş para etmez herifleri baba yapip hayatınıza musallat ediyorsunuz ya... ne desem boş.

Allah evladinizin bahtını açık etsin,yüzünü güldürsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…