bana dul mu desinler?

ABD deki kadinlar da annelerinin karnından özguvenli dogmuyorlar ama kendilerini öyle yetistiriyorkar ki öyle oluyorlar
Hakkımız yok diyorsunuz ama HaK verilmez alinir
Bizim kadinlar cabalamiyor
hep kolayı seçiyor o yüzden de hep böyle kalacaklar

Öyleyse o vakit bu vakit

Paylaşıver abla bizimle şu verilerini, nasıl kk genelinde ikinci evliliklerini yapanlar mutlular mı

Sen aklından sildin mi peki şu yurtdışındaki çocuğu
Verilerimi tamamlamadim ki henuz .Yeni basladim
Yurtdisindaki adami tamamen unutamadim daha.Yangini gecti sukur tabi ama..Gecen gun ruyamda evlendigimizi gordum.Nasil da mutluydum o an..Yine gecen de ruyamda karisi bana"o unuttu seni"diyordu...

Verilerimi tamamlamadim ki henuz .Yeni basladim
Yurtdisindaki adami tamamen unutamadim daha.Yangini gecti sukur tabi ama..Gecen gun ruyamda evlendigimizi gordum.Nasil da mutluydum o an..Yine gecen de ruyamda karisi bana"o unuttu seni"diyordu...
Amaan bence de unut, yani evlendiğini düşün onunla mutlu olur muydun sence? Huysuz ilgisiz agresif bencil beklentilerini karşılamıyor daha gider bu. Sen (amiyane tabirimi bağışla lütfen) alternatifsizlikten keşke diyorsun, uzun zaman önce boşandığından unutmuşsundur belki ama ben yeni boşandığım için mıh gibi aklımda, iyi bir yalnızlık huzursuz evlilikten beş kere daha iyidir. İki kere yazacaktım ama yok hakkaten beş kere.

Kendine reva gördüyse duk kalmasin.
Tarlatansiz gelinlik giyene bile dul benzetmesi yapan bir toplumdayiz gario gureba düşünceler..
3 çocuk yapmis bir de oldyresiye dayak yedigi adamdan.
büyük konusmak istemem kesinlikle ancak oara icin el ne der icin ayni yataga girmek ne diye..
icim acıyor üzülüyor. Kadinlarin kendi kendine yaotigini baska kimse yaomiuor gercekten. Erkek milleti degil bize vektiren.. kadinlar ve bakis acilari..

Kadinin kadini ezdigi bir dunyada yasarken ne bekliyorsun ki?

Erkekler degil. Sanki ölüm yada ayrilik kendi başına gelmeyecekmis gibi, kadinin, kadin arkasinda DUL diye konusuyor zaten. Erkeklerin ezmesine firsat vermiyorlar.

Bakin 1 ay icinde bizim.mahallede 2 tane amca dul kaldi. 1 ay sureyle 2 tane tertemiz teyzemizi kaybettik. Cokta uzgunuz.
Ne yapalim. Adamlara kotu gozlemi bakalim dul dul dul diye?

Insanlar yapmasalar şu kotulugu birbirine ne kaybederler ki anlamiyorum. Bulacagi cok sey var halbukim. Insan olacagiz heo beraber. Kaybettigimiz insanligimizi bulacagiz ama nafile...

ALLAH cumle cemilin yar ve yardimcisi olsun.

Var boyle kadinlar.
Benim bi tanidigimda vsr 50 60 yaslarinda.
Kocasi aldatiyor.biliyor.bosan diyonce ben nafaka ile gecinemem okadar cile cektim sefasini o mu sursun.disarda ne hali varsa yapsin diyor.

Herkesin kendi fikri cok takmamak lazim.
Onlarin hayati da masrafsiz paradan ve sifatlardan geciyor

Aman boşanmasın.En azından yasal olarak tek eşi olabileceğine göre bir şerefsiz eksik oluyor "piyasa"dan. Düşünün ki o kadın boşansa herhangi bir kadın bu adamı normal insan zannedip evlenebilir.Ne güzel şimdi en fazla sevgili olacak kadar ilerler sonra herifin dayak yiyen karısı-çocukları olduğunu görür kendini yakmadan kurtulur.İnşallah o evdeki gariban çocuklar kendilerini yetiştirir de "dulfobik" analarının ve yaratık babalarının fikirleri gelecek nesillere aktarılmaz.

Gurursuz demelerindense DUL demeleri binkat iyidir.. Aldırmayın!

bırakın o kadın sabahlara kadar ölmek için dua etsin. Bu memlekette dul olmadan da tek başına kaldınız mı yandınız. İnsanlar yamyam gibi.Ne kadar koparırlarsa canınızdan o kadar kar gözüyle bakıyorlar. Laflar sözler hiç ama hiç bitmiyor. milletin ne dediğini önemseyerek enbesil gibi hayat sürmektense, kurban olsun onlar başı her daim dik dul-yalnız ama hep güçlü kadınlara...

iyi demissin. boylelerine mustehak

Var bu model kadınlar, işlerine geliyor dul desinler falan hikaye
Hayatla yüzleşmek, çabalamak, çalışmak zorlarına gidiyor
Bir de cefasını ben çektim, sefasını başka kadınlar mı sürsün mantığı var
Elalem baz alınacaksa boynuzlu demelerinden iyidir dul demeleri kanımca
Aldatan ya da döven adamın bir lokma ekmeğine tenezzül etmem, sürünürüm yine etmem, insanın sahibi Allah'tır, rızık ondandır, koruma ondandır, kocada kimdir ya bu sadece tembellik başka bir şey değil ,bu görüşlerimden doğuda töre saçmalığı adı altında eziyet gören kadınları tenzih ederim tabi onların can havli var, tutunacak yeri yok çocuğunun
Güçlü kadınların olduğu bir aileden geliyorum, rahmetli annem 4 kızıyla mesleği olmadan boşandı babamdan keza aldatma falan yoktu. Bizim ailede kötü kocaya boyun eğen kadın horlanır, elaleme halt yemek düşer, biz bildiğimizi yaparız. Eş hayat arkadaşıdır, benimle hayatı bölüşmüyorsa, beni mutlu etmiyorsa devam etmenin bir anlamı yoktur bence

Ne mutlu. artık kimse teyzeye dul diyemeyecek...

nu zihniyetteki kadına bi gram acımam valla. beter olsun diyesim geldi. bilinçsizce yaptığı o 3 çocuğa yazık.

kimse kusura bakmasın
bu tarz insanlar bu muameleyi fazlası ile hak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…