Bana evli olduğunu söylemedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi buse__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ASlında bazı erkekler gerçekten çok karaktersiz oluyor aldatma durumuda zaten karakter kişilik meselesi evli yuvasına bağlı kişikli biri aldatmaz.Mesala ben evli doktoruma aşık oldum onu belli ettim hareketlerimle oda bunu anladı en sonunda bana benim bebeğim oldu dedi yani ben evliyim bebeğim var bana ilgin varsa benden vazgeç demek istedi doktor bebeğim oldu demekle her erkek bak bunu yapmaz ama zaten anlamıştım o tarzda karısını aldatacak bir tip değil çok ibar iyi aile eğitimi almış yanı sonuç olarak bu kişilik meselesi birlikte olduğun insanı iyi tanıycan araştıracan

bugün eşini seninle aldatmaya çalışan yarın seni de bir başkasıyla aldatır
ne bekliyosun ki evli adam sonuçta çocuğu bile varmış baksana
Allah ıslah etsin böylelerini

bence cok iyi yapmissin, cok olgun davranmissin....iiyiki bu isin icine daha fazla girmedin..onunla zaman gecirdikce ayrilamaz olucaktin iyice ama simdi yolun basindasin ve zararin basindan dönmek kardir...erkekmi yok canim bosver....kötüniyetliymis...

yüzük takmadıgına göre aranıo kendısı demek ki...

hiiiiççç kafana takma cnm en iisini yapmişsin unutacaksın inş

ayyy sinir oluyorum böle adamlara ya
canım sen en iisini yaptın için rahat olsun unutma yuva yıkanın yuvası olmaz
erkek mileti işte ya baksana kurs için bile şehir dışına çıktığı zaman birisini bulmaya meraklı
sakın kanma ve unut yerimseniben

arkadaş sen doğrusunu yapmışın
sakın sonradan kafanı bulandırma
zaten dengesiz olduğu karısına yaptıklarından belli
evli olduğunu bile gizliyosa düşün artık..
ya bu arada arkadaşın konusunu taciz etmiş gibi olmıyım da 10 yıllık evliyim eşim hiç yüzüğünü takmadı
abimin düğününde o kadar yalvarmama rağmen o gün bile takmadı
ben de sinirle camdan fırlattım
gitti buldu sora
ama gene takmadı
hatta bi kaçyıl sonra inattan ben de takmadım ama sokakta bana bakan erkekler rahatsız edince beni tekrar takmaya başladım
bunları niye yazdım bilmiyorum
sanırım içimde ukte kalmış benim debilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…