Bana evli olduğunu söylemedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi buse__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sızın arkadasınız degılım !
yapılan yorumlara bakdım olayı nasıl anlamak ıstedıysenız oyle cevaplamıssınız ..
kendınızı ısrarla bukadar karalamıssanız buda sızın tercıhınız ama hıc bı mesajda sıze onur kırıcı bı cevap verılmemısdır
!

Forumu açan arkadaşın çok üstüne gelindi, kimse namussuz demedi tamam, ama üstüne gelindi yazısının orası burası alınıp niye öyle yaptın niye böyle dedin? gibi detaylara takınıldı hep, çünkü 15 günde bu hale geldiği için inandırıcı bulmadı kimse ama yazdıkları gerçek de olabilir, o da hassas bir durumda olduğu için aşırı tepki verdi, sonuca bakıp yorum yapan çok az kimse vardı sonuç olarak evli olduğunu öğrendiği biri ile ilişkisini bitirmiş ve doğruyu yapmış olayın verdiği şokla şaşkınlıkla yanlış davranmış olabilir yanlış şeyler de yazmış olabilir, tanımıyoruz arkadaşımız değil diye gelip buraya derdini yazan kimsenin açıklarını yakalayıp bu kadar üstüne gidilmesini anlamıyorum ben, bu arkadaş evli biri ile ilişkim var bitiremiyorum deseydi o zaman en sert eleştirenlerden biri de ben olurdum haklı olarak, çok hassas bir durumdaydı moral çöküntüsü içinde gelip konu açtı, ama üzerine gelindi, hataya da meyilli durumdaydı, ama bize ne arkadaşımız değil tanıdığımız değil ne hali varsa görsün, bu olay kurgu olabilir gerçek de olmayabilir ama biz bunu bilemeyiz ki

onu reddetmekle en iisini yapmışsın arkadaşım...
Sana hemen unut sil at diyemem, o aklına gelince kendini başka işlere ver, hatta resimleri sil ki onu unutması kolay olsun...
O büyük bür hata yapmış zaten eşine bunu yapan yarın öbürgün beraber olduğu kişiyede yapar...
Senin şuan yapman gereken tek şey unutmaya çalışmak...

aferim diyorum ve seni kutluyorum..

eğerki onla çıksaydın ucuz kızlardan farkın kalmayacaktı..

bizim burdada kursa gidiyorlar memurlar ankaraya.. orda yapmadıklarını bırakmıyorlarmış..

sen onlara uymamışsın.. helal olsun hayatım.

Şimdi ben başka bir taraftan bakıcam olaya....
15 günlük bir kursa gittiniz.. ilk günden bu adam size bakmaya başladı, ilk 2-3 gün yüz vermediniz ama 3-4 gün sonra beraber gezmeye yürüyüşe falan çıkmaya başladınız.. Koluna girdniz falan....
Birkere hiçbir kadın daha 3-5gün önce tanıdığı farklı bir şehirden gelen hiç tanımadığı bir adamın koluna nasıl girer benim aklım hayalim almıyor... (herkes brbirinin koluna giriyordu demişsiniz ki buna kesinlikle inanmıyorum, bence burada kendi davranışınızı savunmak için öyle demişsiniz bennde ergenlik döneminde yanlış bişey yapıp da annemden azar işitince ama herkes yapıyor derdim....) Herkesin birbirinin koluna giresi ki doğruysa gene sizi de aynı şeyi yapmak zorunda bırakmaz.. Aklı başında mantıklı bir insan 3-5 gündür tanıdığı bir adamn koluna girmez....
Adam evli çıkmasaydı bekar olsaydı siz bu ilişkye devam edicektiniz....
Ama gene yanlış...
Adam hırlı mıhırsız mı sapıkmı manyakmı belli değil... Nasıl olur da 3-5 gündür tanıdığın birine aşık olabiliyorsun anlayamıyorum....Evet hoşlanırsın ama aşık olmazsın....
Adamn evli olduğunu öğrendikten sonra yol vermeni çok doğru buldum, aferin ahlaklıca ve insanca olanı yapmışsın...
Ama evli olduğunu öğrenmeden önceki davranışların hoş değil bence...
Sen sen ol bundansonra ister evli ister bekar olsun 3-5 gündür tanıdığın birinin koluna falan girmeye kalkma.. ıkili ilişkileri bu kadar hızlı yaşayıp tüketme....

hayatimm ayrildim degil hala birlikteyimm,evli gibiyizz,esini hic dusunmuyorum bilee diyecektinnsen tam tersini yapinca..haliylee ekşınlik bir durum olmadi...bugun koluna girenin ertesi gun baska seylerde yapmasi gerekiyordu..sen yapamayinca haliyle saskinlik oldu...

evli olmadığını bilmeden hoşlanmışsın belli ona yapacak bir şey yok ama bundan sonrası önemli bu adam gene peşine düşerse sağlam durabilecek misin belki gene karşılaşacaksınız yeni bir seminerde o zaman ne yapacaksın

insanların kafam karışık demene bu kadar tepki vermesinin sebebi o bir arkadaş doğru söylemiş adam gerçek bir avcı seni gene kandırmaya kalkabilir o yüzden silip atmalısın kafandan o nedenle bu kadar sert yorumlar geldi bence hemen alınma bence de telefonunu değiştirmen iyi olur bir şekilde de bu adamın gerçek yüzünü kabul edip kafandan silip atmaya çalışacaksın böyle bir adam için hissettiğin duygulara yazık bence daha iyilere layıksın

bir de arkadaşlar hoşlandığınız bir insanla flört etmeye başlayınca koluna girebilirsiniz yani ben eşimle flört ettiğim dönemde ikinci günden felan elini tutmuşum bir insanın elini tutup koluna girmek bu kadar kötü bişi değil - tabi ki eli tutulan adamın bekar olması şart o ayrı-
benim anladığım bunlar bakışmış bir süre sonra konuşmuş sonra da çay içmeye gitmişler eğer adam bekar olsaydı muhtemelen o ilişki devam ederdi zaten genelde böyle olmaz mı bu işler hayır benim sadece üç flrötüm oldu fazla tecrübeli değilim eşimle de altı yıldır beraberim ama bu kadar değişmemiştir flört denen hadise sanırım

bir de 15 günde ne hoşlanması demişsiniz de ben de eşime 3 günde deli divane tutulmuştum ki ben gayet mantıklı bir insan sanırdım kendimi öyle kolay aşık olacağım hiç aklıma gelmezdi

buradaki sıkıntı arkadaşın halen üzülmesi onu da bir süre sonra bırakır zaten şu an kafası karışık olduğu için böyle yazdığını düşündüm aslında

o belli zatenn..simdii istedigini alamadi hirs yapti..alsaydi ne arar ne sorardi..isin orada kalacagini kendi de itiraf etmis ama kulagina gidecegini hic hesap etmemis..eger en kucuk bir mesajina 'rahat birak' seklinde bile yazsan bu pesini birakmayacak..hic muhatap olma ve dusunme..

konu sahibi arkadasım,
gönül meselesi bu.. keşke olmasaymış ama herkesin başına gelebilir..
anladığım kadarıyla sorunun onu unutamamak..
ama sen zaten onu unutman gerektğini biliyorsun..
evli bir erkek ve karısını aldatmak için fırsat kolluyor.. senden gerçekten etkilenmiş bile olsa seni de ateşe atmak istiyorki bu kabul edilemez bir durum. gerçketen senden hoşlanmış olsa senin peşinde dolanmazdı.. seni üzmekten korkardı.
umarım unutmana yardımcı olur bu sözlerim..
böylelerinden çok var,neden ben diye sorgulama.. herkesin basına gelebilir..kimse büyük konuşmasın..
bu arada yüzük meselesine takılma.. her evli erkek takmıyor.. her yüzük takmayan da nane peşinde koşmuyor.açıkcası ben de sevmıyorum alyans takmayı.evlendikten sonra belk de takmam,belki hoşuma gider takarım bunu bilemem. eşimse özgürdür dilerse takar..

Evet haklısın aşkı kalıplara sokamayız, kimisi 2 günde aşık olur, kimisi 15 günde kimisi de aylar sürer, el tutma kola girme gibi şeyler kişinin kendi özelini ilgilendiren bir durum, sevgilisinin elini 2 günde tutmuş, 3 günde öpüşmüş orası bizi enterese etmez diye düşünüyorum

nedemek doğru mu yaptım :uhm:
başka napabilirdin ki
her türlü ilişkini kes
eşinede çok acıdım

onca bekar erkek varken evli erkek neden cazip gelir bekar bayanlara anlamış değilim

halada sorman mide bulandırıcı üstüne üstelik !!!!!klava:

öyle bir adamdan daha yolun başındayken kurtulduğun için binlerce kez şükretmelisin Allaha...
onun gibi ...ler yüzük takmazlar, evde karıları çocukları beklerken onlar boş buldukları her anı güzel kızlarla geçirmenin derdindelerdir, bir de yalancının önde gidenidir...kapıya eli sıkışmış ta bilmemneymiş..ne basit şu erkek denen yaratık, bu kadar beyinsizce bir yalan söylenebilir...kusura bakmayın sinir oldum..asla inanmayın onun güzel sözlerine,siz de ah vah etmeyin hiç...O adamın niyeti zaten belli...

valla azıcık destek versek sen adamı arayacak gibi görünüyosun burdan kusura bakma.
benim gibi sert çıkışanlara kızan olmuş ondan açıklıyorum. işim gücüm ekşin olsa topiklere girip kavga çıkarırım durduk yere daha pis ekşin olur, dimi ama. başkasının derdine ne ihtiyacım var? :ecrin_bebek:

burda evli bayanlar, bir ayağı evlilikte olanlar ve benim gibi etrafını gözlemleyenler var.
hiçbirimiz o adamın kendi kocamız, nişanlımız, sevgilimiz veyahut babamız olmasını istemeyiz.
evli erkek diyince işin içine sadece zamparalık yapan bir şerefsiz girmiyor işin içine.
bu yüzden sen sadece "ay düşünüyorum unutamıyorum bakışını" diyişin dahi bizi burda böyle çileden çıkarıyor.

aşk maşk demeyin. 24 yaşındayım ciğerimin söküldüğünü bilecek kadar da iyi bilirim aşkı, hasreti, özlemi, ayrılığı ne derseniz diyin.
ve bu aşk unutulmayacak şey değil. hele ki 15 günlükse.
ki kaç senelik sevgiler dahi güven ortadan kalktığında bir anda yıkılıveriyor yokoluyor.
sen ne aşkından hoşlantısından bahsediyosun? bahsettiğin an böle "ekşin" çıkacak burda.
af yok. burası böle. böle de kalması temennimiz.

ben senin yerine kendimi koyuyorum şu anda buse.
ciğerimi söken adamımı düşünüyorum.
evli olsaydı. ki benzer durumdu benimki 2 senelik ilişkisi olduğunu öğrenmiştim.

düşün sen de.
o, başkasını seviyor.
o, beni oyaladı.
o, beni sevmiyor.
senin durumunda şu da ekleniyor:
en mahremini benimle değil bir başka kadınla paylaşıyor.

şu cümleleri 5er defa oku.
kendine saygın varsa sende o adamdan eser kalmaz.
değil bakışını gülüşünü, ismini dahi unutursun.
ama kendine gerçekten güvenen bir kadınsan..

bu cibiliyette hiç bir erkek bir kadının onurundan ve karakterinden mühim değil. ben burda bir kadın olarak senin küçüldüğünü görmek istemiyorum tamam mı?

gene uzun yazdım :ecrin_bebek:

ben sizin icin ekşın ariyor demedim,zaten o uzerine alinip bana ozel yazdi..bunu herzaman yapan kısı var..o da kendini hemen tanimis..
cok sertt tepki vermekte bazen tam tersi etkiye sebep olabilir..yapici konusmaktan yanayim..hicbir bayaninda bir erkek karsinda kuculup,incilmesini istemem..yada baska bir bayan tarafindan yaralanmasini..dogru olan bunlari dusunmemek silip atmak tamam..ama bunu da herkes yapamaz zaman gecmesi gerekir atlatmasi icin..belli ki adam cok etkilemis huyuna gitmiss kizda anlasabilecegi gozuyle bakmis..ewet evli oldugu halde boyle dusunmesi cok cok yanliss zaten dogru demiyorumm..amaa demesi gerekeni demis ve tavrini koymus.bir eylemde bulunmamiss.ne kadinlar var bildigi halde kabul eden..boyun egen..erkeklere boylesi daha makbul geliyor..sadece icine elinde olmadan soz geciremiyor..ama bunuda atlatacaktir eminimm..cok sansli bir kizsin bunu bilmeyipp yasamak cok kotuuu..cok daha aci verici..
december sana da gecmis olsun..bir bayan icin yaralayici,tamiri zor bir durum..kimse boyle seyler yasamasin...

Son düzenleme:
onca bekar erkek varken evli erkek neden cazip gelir bekar bayanlara anlamış değilim

Pardon ne miğde bulandırıcı ve ne bana cazip gelmis soylermisin ?
Bence yazıyı akılınız baska yerde gozunuz baska yerde okumak yerine gonul gozunuzle okuyun o zaman daha iyi anlarsınız
evli erkek bana cazip gelsiydi su an onu arıyor olurdum ben ne diyorum siz neden bahsediyorsunuz EVLİ OLDUGUNU BİLMİYORDUM SON ZAMANDA OGRENDİM VE GORUSMEDİM GİTMESİNE YAKIN HAKKINI HELAL ET DEDİM ALLAHA HAVALE ETTİM BENİM EVLİ ERKEKLERDE GOZUM OLSAYDI EVLİ ADAMA ASIK OLDUM DERDİM KONUNUN BASLIGINI BİLE OKUMANIZ YETERLİYDİ
NE KENDİMİ BURDA SİZLERE KARALATIRIM NEDE LAF SOYLETİRİM ADAMIN ALNINDA EVLİYİM YAZMIYORDU ON GUN BOYUNCA KİMSE EVLİ OLDUGUNU DA BİLMİYORDU SON GUNLERDE ORTAYA CIKTI VE BEN GORUSMUYORUM ANLASILDIMI Bİ DAHA ANLATAYIM MI ayrıca sizin boyle yanlıs anlamanızda benim migdemi bulandırdı
klava:

Arkadaşımız,karşısındaki kişinin evli olduğunu başlangıçta bilmediğini,sonradan öğrendiğini ve ilişkisini kestiğini yazmış...

Biraz dikkatli okuyalım lütfen...

Evet on beş gün de olsa iki günde olsa hoşlandım bi sığınacak kapı başımı omzuna yaslayacağım birini aradım bana olan ilgisi bakışları konuşması ilgilenmesi öyle hoşuma gitmişti ki eve geldiğimde yüzümde ufak bi gülümseme oluşturmuştu gece yattığımda sabaha kalkma sebebimdi ister deli deyin ister saf diyin ne derseniz diyin onu gördüğümde içimde fırtınalar oluyordu görmediğimde dünyam kararıyordu parmağına baktım yüzük yoktu içimden oh demiştim yanımda teli hiç çalmazdı kız arkadaşı yok dedim konu gelecekten evlilikten açılmıştı evlendiğimde eşim erkek çocuk doğursun isterim demişti sandım evli diil mafoldumben bi kaç defa çay içelim diye dışarı çıkarmak istedi kabul etmedim en sonunda dayanamadım tamam dedim dolaştık bi cafeye oturduk uzun ve üzgün gözlerime baktı üşüdüm dedim montunu vermek istedi evet bunlar size çok basit çocukça gelebilir ama ben böyle şeyleri hiç yaşamadım kimse benimle böyle ilgilenmedi salaklığım yüzünden hep aldatıldım çünkü aşkı ben doya doya yaşıyamadım hiç ilk defa akşam yattığımda oh diyebilmiştim on gün bile olsa bende çok derin izler bırakmıştı bi gün yine oturuyorduk ne elimi tuttu ne bana sarıldı o sıra arkadaşım msj attı okumamla donup kalmam bir oldu beynimden kaynar sular dökülmüştü elim ayağım birbirine dolaştı önce kendimi düşündüm o bi kaç sn içinde buse sen kimsin ki bahtın olsun dedim biliyordum bi terslik olacağını dedim mutlu olmak sana haram dedim sonra onu düşündüm o an nefret ettim ondan o şaşkınlıkla arkadaşıma msj attım sırf o yanlış anlamasın diye umursamıyormuş gibi davrandım hangi davranışım bana aitti onu da bilmiyordum kafam karma karışıktı beynim sağa kalbim sola git diyordu bi sağa gittim olmadı bi sola gittim olmadı o günden sonra iki üç gün boyunca hiç konuşmadım yüzüme baktı sanki yokmuş gibi geçtim önünden son gün veda gecesi düzenlendi orda da üzgün üzgün bakınca helal et hakkını dedim yarın yolculuk var dedim ne olursa olsun eşine sahip çık dedim onlar senin ailen ben ali veli ayşe hepsi boş dedim biraz konuştuk beni msnden ekleyecekmisin dedi hayır dedim ben eklersem kabul edermisin dedi hayır dedim dünya büyük diil bi daha karşılaşırız belki dedi bulunduğun ile gelsem görüşürmüsün benimle dedi yine hayır dedim o gece hiç içmediğim alkolu ağzıma aldım bi kadeh içtim bi kadehte sarhoş oldum ama içkiden değil bahtsızlığımdan benim neye elimi atsam olmadı hep karşıma adam görünümlü adamlar çıktı içleri hep boştu........bu öyle diil dedim buda öyleymiş.....Siz söyleyin şimdi iki hafta evli olduğunu bilmediğiniz biriyle bırakın bişiler paylaşmayı aynı havayı akşama kadar tenefüs ediyorsunuz özlemezmisiniz kandırılıyorsunuz üzülmezmisiniz şu an içim yanıyor ben kendime üzülüyorum geleceğim için korkuyorum bundan sonra bi erkek seni seviyorum dese kimliğini gösterse bile aklımda hep soru işareti olacak evet o şu anda evinde böyle de olması gerekiyor ben evli erkek düşkünü olsaydım onlar bana cazip gelseydi üç gün boyunca msj atardım son konuşmamızdan üç gün geçti ne aradım ne sordum kimsenin yuvasını yıkmaya hemcinsimi üzmeye geleceğini bozmaya hakkım yok yapamam bunu benimde annem var benimde geleceğim var benimde Allah korkum var ama herkes yanlış anladı evli erkek düşkünü yaptı bi kere koluna girdim diye olay oldu üzülüyorum diye biton yorum yapıldı benimde kalbim var tabi üzüleceğim aman boşver nasıl diyebilirim zamanla geçecek bunlar lütfen daha fazla üstüme gelmeyin kırıcı bişeyler yazacaksanız lütfen yazmayın ben sizlerle paylaşmak istedim kötü söz duyup gururumun kırılmasını diilsenağlamamafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…