ben sızın arkadasınız degılım !Nereye gidiyorum arkadasım burda onuruma laf edilmis oluyor ben o kadar gurursuz diilim adam gelmis ben adamı kovdum olmaz evlisin aklını basına al dedim ister yanlıs olsun ister dogru dediklerim......ben ikinci bi kadın olmak isteseydim hic umursamazdim evli oldugunu ve su an hala onunla gorusuyor olurdum o kadar gurursuz diilim bu saatten sonra gururuma laf edilmis oluyor yazılarımı yanlıs yorumlamayın belki tam icimden gelenleri kaleme dokemedim bocaladım ama BEN O KADAR GURURSUZ BİRİ DİİLİM GELSE BİLE ARTIK COK GEC EVLİ BİRİ evli olmasaydı siz hoslansaydınız karsılık vermezmiydiniz Allah askına ya sutten cıkmıs ak kasık oldu herkes ben karalandım iyi ki adama hayır dedim evet desem halım nolurdu bilmiyorum yazık bisey demiyorum
evli olmadığını bilmeden hoşlanmışsın belli ona yapacak bir şey yok ama bundan sonrası önemli bu adam gene peşine düşerse sağlam durabilecek misin belki gene karşılaşacaksınız yeni bir seminerde o zaman ne yapacaksın
insanların kafam karışık demene bu kadar tepki vermesinin sebebi o bir arkadaş doğru söylemiş adam gerçek bir avcı seni gene kandırmaya kalkabilir o yüzden silip atmalısın kafandan o nedenle bu kadar sert yorumlar geldi bence hemen alınma bence de telefonunu değiştirmen iyi olur bir şekilde de bu adamın gerçek yüzünü kabul edip kafandan silip atmaya çalışacaksın böyle bir adam için hissettiğin duygulara yazık bence daha iyilere layıksın
bir de arkadaşlar hoşlandığınız bir insanla flört etmeye başlayınca koluna girebilirsiniz yani ben eşimle flört ettiğim dönemde ikinci günden felan elini tutmuşum bir insanın elini tutup koluna girmek bu kadar kötü bişi değil - tabi ki eli tutulan adamın bekar olması şart o ayrı-
benim anladığım bunlar bakışmış bir süre sonra konuşmuş sonra da çay içmeye gitmişler eğer adam bekar olsaydı muhtemelen o ilişki devam ederdi zaten genelde böyle olmaz mı bu işler hayır benim sadece üç flrötüm oldu fazla tecrübeli değilim eşimle de altı yıldır beraberim ama bu kadar değişmemiştir flört denen hadise sanırım
bir de 15 günde ne hoşlanması demişsiniz de ben de eşime 3 günde deli divane tutulmuştum ki ben gayet mantıklı bir insan sanırdım kendimi öyle kolay aşık olacağım hiç aklıma gelmezdi
buradaki sıkıntı arkadaşın halen üzülmesi onu da bir süre sonra bırakır zaten şu an kafası karışık olduğu için böyle yazdığını düşündüm aslında
onca bekar erkek varken evli erkek neden cazip gelir bekar bayanlara anlamış değilim
halada sorman mide bulandırıcı üstüne üstelik !!!!!klava:
onca bekar erkek varken evli erkek neden cazip gelir bekar bayanlara anlamış değilim
halada sorman mide bulandırıcı üstüne üstelik !!!!!klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?