Bana fantazi ornekleri verirmisiniz lutfenn 🖐🖐🖐

Sevdalii

Sevdali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
15
3
3
26
Merhabalar. Doğum yapalı 7 ay oldu ve utanarak söylüyorum rahim eski halini almıyor . Kocamı memnun edemediğini düşünüyorum be sürekli aynı pozisyona alışmışız lütfen bana biraz fikir verirmisiniz fantazi ile ilgili ?? Lütfen yardım edin ????

Merhabalar. Doğum yapalı 7 ay oldu ve utanarak söylüyorum rahim eski halini almıyor . Kocamı memnun edemediğini düşünüyorum be sürekli aynı pozisyona alışmışız lütfen bana biraz fikir verirmisiniz fantazi ile ilgili ?? Lütfen yardım edin ????
Normal dogummu yaptiniz acaba

Rahmin toparlanması için fikir istemek yerine neden fantazi örnekleri istiyorsunuz 😂

Birde yardim etseydin canim🤣🤣🤣
66450152_444308856413416_1909335929577492604_n.jpg

Ben şunu anlamadım evet herkesin kendine göre bi özeli var ama burası kadınlar platformu normal hayatta dile getirip öğrenemediğimiz şeyleri rahatça dile getirip öğrenmek için deil mi burası

Back
X