bana fikir verin

Advocate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
24
6
86
43
İstanbul
merhaba, 4 seneilk bir ilşkim var 3 aydır nişanlıyız. Çok badireler atlattık nişanlımı çok seviyorum o da beni çok sevdiğini söylüyordu ancak geçen hafta kına düğün muhabbetinden bir olay çıktı ve şu an nişanlımın çalışmıyor, okuyor olması sebebi ile tartışma konusu haline geldi. Ben annesi ile konuyu paylaştım o da eşi ile konuşmuş ve sonucunda benimle konuştu babası. Nişanlım geçen haftadan beri telefonlarımı açmıyor mesajlarıma cevap vermiyor. dün akşam aradı ve kesi olarak ayrıldığını söyledi kapadı teli arkasından ardaığımda yine açmadı, mesaj attım kesin mi kararın diye sanane dedi ailelere birşeyler söylemek lazım dediğimde ben ster söylerim ister söylemem kendi aileme dedi ben de arada kaldım. Aslında ayrılma düşüncesi önceden bende de zaman zaman beliriyordu ama kaybetmeyi göze alamıyordum şimdi ondan bu şekilde gelince kendimi vicdanen de çok kötü hissettim. Konuşmamın amacı kötü niyet değildi kafamdaki sorunlara cevap bulabilmekti sadece. Şimdi ben ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var

Bence üzerine düşme , biraz Zaman ver ve ailene soyle büyükler bir araya gelip konuşmalı ,ama tozpembe olması gereken şu Zaman'larında bu tür olumsuzluklar var ve ikinizde anında ayrılmayı ayrılığı aklınızdan geçirebiliyorsunuz ve nişanlın ayrılmayı istemiş bu noktada iyi düşün evlendiğin Zaman cok sürmez gb geliyor bana evlilik cok daha zor ve fedakarlık ister.şimdi bu yoksa evlendiğinde hiç olmayacak !

tartışma konusunun ne oldugunu anlamadım ama böylesine kolay bitirebiliyosa sende bi otur düşün, daha en başında bunu yapıyosa o geri gelsede sen dönme. madem sende bırakmayı düşünüyodun hazır o göze almışken sende ondan kurtulmuş olursun.
hayırlısı olsun....

Nişanlım tanıştığımız günden beri çalışmıyor. Bir kaç defa adım attı ama açıkçası olmayacak işlerdi ve olmadı da. 2 ay öncesine kadar totalde 3 ay kadar çalıştı çalışırken sorun yok azimli, yakınmıyor ama çalışma isteğinin olmaması sorun oldu. Af la üni yi kazandı çalışıp çalışmayacagını sorduğum da çalışacagını söyledi ve nişanlandık ancak yine çalışmıyor. Ben de annesi işe konuştum bu konuyu o da babasına söylemiş onlarda benle konuştular kabul etmiyoruz bu durumu aklın nerdeydi biz destek olacagız okul bitene kadar dediler arkamda durdular. Ailem de çalışmamasını sürekli dile getirdi be ben çok tçrahatsız olmaya başladım. Bunun üzerine sen nasıl benim ailemle bunları konuşursun benim onurumu nasıl düşünmezsin diye kırılmış. Bugun bhnları anlatan yarın herseyi anlatır diye ayrılmak istediğini söyledi

Back
X