merhaba, 4 seneilk bir ilşkim var 3 aydır nişanlıyız. Çok badireler atlattık nişanlımı çok seviyorum o da beni çok sevdiğini söylüyordu ancak geçen hafta kına düğün muhabbetinden bir olay çıktı ve şu an nişanlımın çalışmıyor, okuyor olması sebebi ile tartışma konusu haline geldi. Ben annesi ile konuyu paylaştım o da eşi ile konuşmuş ve sonucunda benimle konuştu babası. Nişanlım geçen haftadan beri telefonlarımı açmıyor mesajlarıma cevap vermiyor. dün akşam aradı ve kesi olarak ayrıldığını söyledi kapadı teli arkasından ardaığımda yine açmadı, mesaj attım kesin mi kararın diye sanane dedi ailelere birşeyler söylemek lazım dediğimde ben ster söylerim ister söylemem kendi aileme dedi ben de arada kaldım. Aslında ayrılma düşüncesi önceden bende de zaman zaman beliriyordu ama kaybetmeyi göze alamıyordum şimdi ondan bu şekilde gelince kendimi vicdanen de çok kötü hissettim. Konuşmamın amacı kötü niyet değildi kafamdaki sorunlara cevap bulabilmekti sadece. Şimdi ben ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var