bute degil de yaz okuluna giderdim aciliyorsa. ustten ders alirdim yukum hafiflerdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Malesef yaz okulu açılmıyor
o zamam bute kesinlikle gidin. 3 hafta rahatiniz kacar ama sonra kafaniz rahat olur
Büt e gidip verebildiğini vermen seneye seni rahatlatacaktır. 1 ders bile eksilse seneye final dönemlerin 1 ders az sıkıntılı geçer. Oyum "git" :)
ben kesinlikle büte giderdim birinci sınıfta benim de ilk dönem 4 dersim kalmıştı ama 2.sınıfta temizledim. sadece bir dersi alamamıştım o yüzden okulum uzamadı. bence şimdiden temizle ayağına dolaşmasın.
bir üst sınıftan ders alabilmek için belirli bir ortalamaya sahip olmak gerekir..
ortalama yüksek olsa bile,
dönem içerisinde alınan dersler ve üst sınıf derslerinin toplam saati de almanız gereken ders saatini aşabilir.
böyle bir durumda üstten aldığınız derslere kısıtlama getirmeniz gerekir.
dolayısıyla hepsini almanız mümkün olmayabilir..
bu sorunun en güzel yanıtını ders seçme haftasında açılan sistemde ki saat sınırlaması ve ortalamanızın yeterliliğine göre alabilirsiniz..
büt konusuna gelince, nasılsa kaldım diye düşünmez. ben olsam kesinlikle girerdim.
tek dersi vermek bile önümdeki dönemlerde bana çok kolaylık sağlayacaktır...
şeklinde bir düşünceye bürünürdüm :)
Ben cok usengec biriyim arkadaslarimin zoruyla gidiyorum. Ama cevremdekiler bir dersleri kalsa bile hatta verme ihtimalleri olmasa bile 10 saatlik yoldan geliyorlar o umitsiz ders icin. Bencr gitmelisin KESINLIKLE
Birde uc ders az degil. Almak sıkıntı olmasa bile vizeye ayri calis finale ayri daha zor bende ikilemdeydim dun gittim bugun evimdeyim :)
Ben verilebildiği kadar verilmesi tarafındayım seneye daha ağır olcak sonuçta dersler bir de bunlarla uğraşmak zorunda kalmazsın.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için şansımı denemeliyim galiba.
Yani. Ben olsam denerdim ki denemekteyim derslerin yarısı büte kalınca umutlu olsam da olmasam da giriyorum illaki 😁
Ben de seninle benzer bir durumdayım. Hatta umarım İÜ'lü değilsindir de bir tek bizim aptal üniversite bırakmamıştır bütleri yaz ortasına kadar kader arkadaşı bulurum.
Ben de gitmen gerektiğini düşünüyorum büte. Sonra ipin ucu çok kaçıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?