- 21 Ağustos 2024
- 183
- 43
- 18
- 19
- Konu Sahibi kraliceada
-
Bir dakika bu toksik bi kıslançlık örneği değil,ayrı olacağımız için 3-4 günde 10 kilo vermiş. Ben acı çekerken gülemezsin,hele de başka bi erkeğe gülersen beni kaybedersin dedi. Ne yaptıysam aslında böyle olduğuna inandıramadım. Bu aslındaBunları özellikle arıyorsunuz buluyorsunz diye düşünüyorum artık
Bu da çok baş ağrısıBir dakika bu toksik bi kıslançlık örneği değil,ayrı olacağımız için 3-4 günde 10 kilo vermiş. Ben acı çekerken gülemezsin,hele de başka bi erkeğe gülersen beni kaybedersin dedi. Ne yaptıysam aslında böyle olduğuna inandıramadım. Bu aslında
3 günde 10 kilo, maşallah, acilen eşimi uzaklara göndermem lazım kilo vermek için demek kiBir dakika bu toksik bi kıslançlık örneği değil,ayrı olacağımız için 3-4 günde 10 kilo vermiş. Ben acı çekerken gülemezsin,hele de başka bi erkeğe gülersen beni kaybedersin dedi. Ne yaptıysam aslında böyle olduğuna inandıramadım. Bu aslında
Yani aslında derece yaparak gittim üniversiteye,birçok öğrenciye sağlanmayan imkanlarım olacak,İlber Ortaylı’dan bile ders alacağım. Ama şimdi kalbim o kadar ağrıyor ki… keşke hiç ders çalışmasaydım diyorum. Bilmiyorum belki de onu takıntı hâline getirmiş de olabilirim. Ya da aramız iyiyken “sana kurban olurum” tarzı şeylerşuan yenilirsen böyle böyle bağımlı eder seni, sürekli masum olduğunu kanıtlamaya çalışırsın
KAÇ mahvedecek en güzel yıllarınıfree takıl, kimseyle sevgili olma -bence-
okul-gelecek hedeflerin-kariyer esas olarak bunlara odaklan, biraz da eğlen kafana bak, yeni yerler ve insanlar keşfet ama birilerine/bir yerlere bağlanma -bence-
o bereketli, pozitif enerjinin baş düşmanı da enerjini sömüren bu tarz ilişkiler işte.. aslında daha kim olduğunu bile bilmiyorsun, o da bilmiyor
başka kızlar gereksiz insanlar için ağlarken sen kendini geliştirerek ve eğlenerek onların önüne geç
o yaşlarda sömürülen enerji imkansız değil ama zor kazanılıyor sonra ahaha
Söylüyordu. Başka birine söylemesini kaldıramam ya da bana başkası söylemez diye düşündümYani aslında derece yaparak gittim üniversiteye,birçok öğrenciye sağlanmayan imkanlarım olacak,İlber Ortaylı’dan bile ders alacağım. Ama şimdi kalbim o kadar ağrıyor ki… keşke hiç ders çalışmasaydım diyorum. Bilmiyorum belki de onu takıntı hâline getirmiş de olabilirim. Ya da aramız iyiyken “sana kurban olurum” tarzı şeyler
Saf mısın?Bir dakika bu toksik bi kıslançlık örneği değil,ayrı olacağımız için 3-4 günde 10 kilo vermiş. Ben acı çekerken gülemezsin,hele de başka bi erkeğe gülersen beni kaybedersin dedi. Ne yaptıysam aslında böyle olduğuna inandıramadım. Bu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?