Bana fingirdeksin dedi

Cidden ben de okuyunca sizin yaşlarınızda biri sanmıştım. Klasik ergen tripleri demiştim ama yaşı büyük ve bunları yapıyorsa sıkıntı büyük. O kadar önemsiz gelecek ki çok kısa bir zaman sonra siz de şaşıracaksınız. Ayrıca 3 günde 10 kilo nedir bari azıcık destekli atsaydı.

Ee ne yap et inandır o zaman, kaybetme sevgilini (!).

4 günde 10 kilo veren yalancı sevgilin seni seni aşağı çekmeye çalışıyor ama yinede sen bilirsin.

Ömürboyu kalp ağrısı ile yaşamanıza gerek yokki Sevgiliniz olan şahıs sizi edeceği ilerki hakaretler yada sizi koyduğu konum aciisindan canıniza okuyup sizde onu giyme bunu yeme bununla görüşme diyerek sizi aklı ve kararları olmayan bir robota döndürerek,huzur sevgi falan bırakmaz zaten sizde.Bunlarin nedenide sizi sevmesi kıskanması değil kendine olan güveninin olmaması.Seven sevdiğini incitmez .Bunu bilmek önemli eş seçerken de sevgili secerkende.Fimgirdek demiş kendiside terbiyesiz.Yorumum bu

Güzel sevecek insanı sevseniz olmuyormu size böyle sevgi diye hakaret eden kendine yetemeyip kendine guvenmeyip ilk gördüğüne gider bu diye düşünen bu saygisizdan başka seçenek olamazmi hayatta.Bunlardan çok var sonra bunlardan kaçacak yer arıyor insanlar

Adam senle görüşmek istemiyor, sen kaybedersem diyorsun.
Sence senin ne düşündüğünün bir önemi var mı? Valla trol olduğunuza inanmak istiyorum, gercekseniz kötü.

ABLA YANLIŞ OLDUĞUNUN FARKINDAYIM BEYNİM ÖYLE DİYOR AMA HAYATIMDAN GİTTİĞİ AN ASLA MUTLU OLAMAYACAKMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM
İnsanlar anne-babalarini, evlatlarını, eşlerini kaybedip yine yaşıyorlar.
Komik misin yoksa kendini aşağılatmayı mı seviyorsun? İstanbul'a gelmişsin git bir yerleri gez kafan dağılsın.

Bu yaşlar gezip göreceğin, kendine yenilikler katacagin yaşlar. Birinin seni geride tutma çabasına izin vermem. Kilo vermesi vs seni hiç ilgilendirmiyor. Kendi sorunu. İntahar ederim diyerek aldattığı karısını evine geri dondurenler biliyorum. Arkadasima da demiştim. Ederse etsin o kendi sorunu, kendi hayatı. Bu da senin hayatın. Kimseye verilmiş bir tapun filan yok. Evliyken bile insanlar kendilerine değer katmak için başka yerlere gitmek zorunda kalabiliyor. Güvenmiyorsa ayrılsın gitsin, zaten öyle de yapmış. Önüne bak. Derslerine iyi çalış. Okulun imkanlarını degerlendir. Kendine değer kat. Oku, gez, öğren, eğlen. Dini inancın varsa bolca da dua et. Bu kadar.

Ee ne yap et inandır o zaman, kaybetme sevgilini (!).
Okulun imkanlarını değil , seni küçümsüyor. Başkası olsa okur ama sen okuyamazsın diyor, aç gözünü.

Adamın birine çok sıradan bir şey dedin diye böyle tavır alıp sana namussuz damgası vuran senin okumana laf eder, okulu bırakmanı söyler. Okulu adamın dırdırıyla güç bela bitirsen bu sefer seni çalıştırmaz. Çünkü mâlum , her yer erkek dolu.

Bu arada 8-10 yaşında bir çocuğa , arkadaşı o.. dese o çocuk büyük kavga çıkarır ve onu söyleyen kişiyle muhtemelen bir daha asla konuşmaz. Kaç yaşına gelmiş insanlar, olması gerekeni yapmayıp tüm hakaretleri yutuyor ya, hayret ediyorum.

Saçmalama ve fingirmeye devam et. Diğer dalllltabanla da hiç muhatap olma.

Ne diyelim, çiçeğim? Nicki kraliçe olarak seçmişsin ama erkekler için sürekli olarak başlık açıyorsun ve ağlıyorsun. Kendine böyle hakaret ettiren kraliçe mi olur?
O zamanlar derece için çalışan ikonik okul birincisiydim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…