- 9 Mart 2011
- 12.632
- 11.624
- 498
- Konu Sahibi kraliceada
-
merak etme sen ondan da vazgeçersin sevgilin istemiyor diye5 aya ABD’ye gidiyorum
Ee ne yap et inandır o zaman, kaybetme sevgilini (!).Bir dakika bu toksik bi kıslançlık örneği değil,ayrı olacağımız için 3-4 günde 10 kilo vermiş. Ben acı çekerken gülemezsin,hele de başka bi erkeğe gülersen beni kaybedersin dedi. Ne yaptıysam aslında böyle olduğuna inandıramadım. Bu aslında
Bana bir de ya oğlum olup da böyle saçmasapan davranırsa korkusu yüklendiBöyle kızları gördükçe iyiki kızım olmamış diyorum.
Sen el bebek gül bebek büyüt. Okutmak için kendini parala. Sonra gitsin bir dağ ayısı için böyle kendini ezdirsin
Eleman genç yaşta olmasına rağmen öğretim görevlisi falan,böyle olunca bulunmaz Hint kumaşı belledim sanırımazıcık daha mantığımla düşünüp ağlayıp zırlamayayım. Yani zaten okul sayesinde 5 aya ABD’ye gidiyorum. O bunu,okulun verdiği imkanları bile küçümsüyor ve sen o bölümü okuyamazsın diyor. Evet,şu an benden akademik olarak önde ama bunu bozabilirim
İnsanlar anne-babalarini, evlatlarını, eşlerini kaybedip yine yaşıyorlar.ABLA YANLIŞ OLDUĞUNUN FARKINDAYIM BEYNİM ÖYLE DİYOR AMA HAYATIMDAN GİTTİĞİ AN ASLA MUTLU OLAMAYACAKMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM
Bu kafayla olamazsın zaten.ABLA YANLIŞ OLDUĞUNUN FARKINDAYIM BEYNİM ÖYLE DİYOR AMA HAYATIMDAN GİTTİĞİ AN ASLA MUTLU OLAMAYACAKMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM
Bu yaşlar gezip göreceğin, kendine yenilikler katacagin yaşlar. Birinin seni geride tutma çabasına izin vermem. Kilo vermesi vs seni hiç ilgilendirmiyor. Kendi sorunu. İntahar ederim diyerek aldattığı karısını evine geri dondurenler biliyorum. Arkadasima da demiştim. Ederse etsin o kendi sorunu, kendi hayatı. Bu da senin hayatın. Kimseye verilmiş bir tapun filan yok. Evliyken bile insanlar kendilerine değer katmak için başka yerlere gitmek zorunda kalabiliyor. Güvenmiyorsa ayrılsın gitsin, zaten öyle de yapmış. Önüne bak. Derslerine iyi çalış. Okulun imkanlarını degerlendir. Kendine değer kat. Oku, gez, öğren, eğlen. Dini inancın varsa bolca da dua et. Bu kadar.Bir dakika bu toksik bi kıslançlık örneği değil,ayrı olacağımız için 3-4 günde 10 kilo vermiş. Ben acı çekerken gülemezsin,hele de başka bi erkeğe gülersen beni kaybedersin dedi. Ne yaptıysam aslında böyle olduğuna inandıramadım. Bu aslında
İstanbulda fingirdegeceksin,benden gittikten sonra atlayacağın dallar belli
Tüm bunlara ragmen kaybetmek istememek neyin nesi?sana olan sevgim bitti nefret ediyorum artık dedi
Ee ne yap et inandır o zaman, kaybetme sevgilini (!).Bir dakika bu toksik bi kıslançlık örneği değil,ayrı olacağımız için 3-4 günde 10 kilo vermiş. Ben acı çekerken gülemezsin,hele de başka bi erkeğe gülersen beni kaybedersin dedi. Ne yaptıysam aslında böyle olduğuna inandıramadım. Bu aslında
Okulun imkanlarını değil , seni küçümsüyor. Başkası olsa okur ama sen okuyamazsın diyor, aç gözünü.Eleman genç yaşta olmasına rağmen öğretim görevlisi falan,böyle olunca bulunmaz Hint kumaşı belledim sanırımazıcık daha mantığımla düşünüp ağlayıp zırlamayayım. Yani zaten okul sayesinde 5 aya ABD’ye gidiyorum. O bunu,okulun verdiği imkanları bile küçümsüyor ve sen o bölümü okuyamazsın diyor. Evet,şu an benden akademik olarak önde ama bunu bozabilirim
Fotoda bihterNe diyelim, çiçeğim? Nicki kraliçe olarak seçmişsin ama erkekler için sürekli olarak başlık açıyorsun ve ağlıyorsun. Kendine böyle hakaret ettiren kraliçe mi olur?
Saçmalama ve fingirmeye devam et. Diğer dalllltabanla da hiç muhatap olma.Ben üniversiteyi İstanbulda kazandım,sevgilim ise Ankara’da. İstanbulda boğaz turu yaparken aradı ve tekne yakaştığı an bi çocuğa gülerek “bu ne?” diye sordum. Ondan sonra iki gün boyunca “İstanbulda fingirdegeceksin,benden gittikten sonra atlayacağın dallar belli” vs. şeyler dedi. Hakaretlerin farkındayım ama onu kaybetmek istemiyorum,o ise sana olan sevgim bitti nefret ediyorum artık dedi. Hayatım boyunca bu kalp ağrısıyla mı yaşayacağımyapmadığım bir şey için ödediğim bedel çok mu büyük kestiremiyorum. Lütfen bi akıl verin
O zamanlar derece için çalışan ikonik okul birincisiydim çünküNe diyelim, çiçeğim? Nicki kraliçe olarak seçmişsin ama erkekler için sürekli olarak başlık açıyorsun ve ağlıyorsun. Kendine böyle hakaret ettiren kraliçe mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?