- 25 Aralık 2014
- 8.376
- 28.179
- 748
- Konu Sahibi kraliceada
-
ABLA YANLIŞ OLDUĞUNUN FARKINDAYIM BEYNİM ÖYLE DİYOR AMA HAYATIMDAN GİTTİĞİ AN ASLA MUTLU OLAMAYACAKMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM
Saymayı bıraktımBibibella , bu kaçıncı yahu?
Bilişsel gelişimin üstüne düşerken sosyal-duygusal gelişimi es geçilmiş bir genç daha.Yani aslında derece yaparak gittim üniversiteye,birçok öğrenciye sağlanmayan imkanlarım olacak,İlber Ortaylı’dan bile ders alacağım. Ama şimdi kalbim o kadar ağrıyor ki… keşke hiç ders çalışmasaydım diyorum. Bilmiyorum belki de onu takıntı hâline getirmiş de olabilirim. Ya da aramız iyiyken “sana kurban olurum” tarzı şeyler
Kocasına sevgiline diş geçiremeyenler de gelip burada gerçekleri konuşan üyelere sarıyorlar.Lütfen akıl verin diye konu açıp yorum yapanlara niye atar gider yapıyorsunuz? İşine gelmeyince üyeleri yaşıyla sosyal durumuyla aşağılamaya çalışmak ne kazandırıyor size? Daha yolun başındasınız, kaç kişi yurtdışında sizden daha iyi imkanlarda okudu kariyer yaptı. Gidin biraz siz de Amerika görün ne güzel işte, bırakın karaktersiz ezik sünepe heriflerle takılmayı.
100 kadına sorsanız 99'u bu hakaretleri kabul edemez kendine yediremez. Sen okuyamazsın yapamazsın diyen bir yaratığın kendilerini aşağı çekmelerini kabul etmez ama siz hala kalp ağrısı diyorsunuz. Aileniz sizi büyüttü, okuttu, bu yaşa getirdi. Elin beş kuruşluk barzosu mu verecek aşınızı ekmeğinizi? Adam sevgim bitti nefret ediyorum senden demiş ama siz sanki severek mecburiyetten ayrılıyormuşsunuz gibisiniz.
Bibibella , bu kaçıncı yahu? Lafınıza al bu da benim lafım diyemeyenler hemen sen de teyzesin moduna geçiyorlar. Keşke her teyze sizin gibi olsa. İşine gelmeyen önce üyeleri sonra forumu küçümsüyor. Adamlardan lafı hakareti işitip sesi çıkamayanlar, yanlış anladın nolur affet erim diyenler burada kaplan moduna giriyor. Heriflerden zarar, üyelerden fayda geliyor ama niyeyse atar gider heriflere değil bizlere yapılıyor.
Hiç ders çalışmasaydın ilerde kendisi karısı ve çocuklarıyla güzel bir hayat yaşarken sen kafana vuracaktın.Yani aslında derece yaparak gittim üniversiteye,birçok öğrenciye sağlanmayan imkanlarım olacak,İlber Ortaylı’dan bile ders alacağım. Ama şimdi kalbim o kadar ağrıyor ki… keşke hiç ders çalışmasaydım diyorum. Bilmiyorum belki de onu takıntı hâline getirmiş de olabilirim. Ya da aramız iyiyken “sana kurban olurum” tarzı şeyler
Haklısınız,teşekkür ederimHiç ders çalışmasaydın ilerde kendisi karısı ve çocuklarıyla güzel bir hayat yaşarken sen kafana vuracaktın.
Kendine gel yahu arkasından üzüldügünuz adamlar kirli sepetinin yerini bilmeyip donunu corabini ortaya firlatan evrimini tamamlayamamış varlıklar.
Bunlar için hayat yakmaya değmez
Diş geçirmeme değil abla alttan nası alıcam onu sordum siz de kusura bakmayınKocasına sevgiline diş geçiremeyenler de gelip burada gerçekleri konuşan üyelere sarıyorlar.
Onu da bana sağlanan imkanlar şu şu diye söyledim,siz farklı yere çektiniz. Demek ki aynı imkanların olsa sen sözde “hava atacaksın”Ama o İlber Ortaylı’dan ders alacak öyle demeyin.
Şu kısımdan bi halt anlamadım. Ne oldu, kime ne dedin, neyi sordun?Ben üniversiteyi İstanbulda kazandım,sevgilim ise Ankara’da. İstanbulda boğaz turu yaparken aradı ve tekne yakaştığı an bi çocuğa gülerek “bu ne?” diye sordum. Ondan sonra iki gün boyunca “İstanbulda fingirdegeceksin,benden gittikten sonra atlayacağın dallar belli” vs. şeyler dedi. Hakaretlerin farkındayım ama onu kaybetmek istemiyorum,o ise sana olan sevgim bitti nefret ediyorum artık dedi. Hayatım boyunca bu kalp ağrısıyla mı yaşayacağımyapmadığım bir şey için ödediğim bedel çok mu büyük kestiremiyorum. Lütfen bi akıl verin
Bu gelen tekne mi yat mı diye sordum. Özel bi programdı çünkü. Başka da hiçbir şey demedimŞu kısımdan bi halt anlamadım. Ne oldu, kime ne dedin, neyi sordun?
İnsanlarla konuşabilirsin, bunda bi şey yok, olayı anlamadığım için sordum.Bu gelen tekne mi yat mı diye sordum. Özel bi programdı çünkü. Başka da hiçbir şey demedim
Haklısınız,dün konuşsaydık bitirecektim. Bugün ararsa bitireceğim. Akşam olunca artık hormonlardan muıdır nedir hayatımın en önemli şeyini kaybediyorum gibi hissediyorum ama sabah mükemmelimİnsanlarla konuşabilirsin, bunda bi şey yok, olayı anlamadığım için sordum.
Sana saygı duymayan biri sevemez, bunu aklından çıkarma lütfen. Sürekli kendini suçlu hissedip açıklama yapmak zorunda kaldığın bir ilişkide mutlu olma ihtimalin de yok.
Bence benle akademi konusunda yarışa girme, sen zararlı çıkarsın :)Onu da bana sağlanan imkanlar şu şu diye söyledim,siz farklı yere çektiniz. Demek ki aynı imkanların olsa sen sözde “hava atacaksın”
Bu genel bir yorum, sadece sana yönelik demedim.Diş geçirmeme değil abla alttan nası alıcam onu sordum siz de kusura bakmayın
Birkaç yıl sonra konuşalım o zaman:)Bence benle akademi konusunda yarışa girme, sen zararlı çıkarsın :)
Umarım sen daha iyi yerlere gelirsin ve ülkene, geleceğine daha çok şey katarsın. Bunu da samimi söylüyorum. Başarılar şimdiden :)Birkaç yıl sonra konuşalım o zaman:)
teşekkür ederim,saygısızlık yaptıysam özür dilerim birazcık iyi değilim o yüzdenUmarım sen daha iyi yerlere gelirsin ve ülkene, geleceğine daha çok şey katarsın. Bunu da samimi söylüyorum. Başarılar şimdiden :)
Sıkıntı yok, yeter ki böyle saçma tipler hayatında olmasın, kendi değerinin farkında ol.teşekkür ederim,saygısızlık yaptıysam özür dilerim birazcık iyi değilim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?