Bana fingirdeksin dedi

ABLA YANLIŞ OLDUĞUNUN FARKINDAYIM BEYNİM ÖYLE DİYOR AMA HAYATIMDAN GİTTİĞİ AN ASLA MUTLU OLAMAYACAKMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM

Yakında fiziksel olarak da şiddet görürsün. Aman aman mutsuz olursun çıkmasın hayatından. Bulunmaz Hint kumaşı arkadaş toxicligini çek de başka kızlara musallat olmasın gerçi parmaklarında oynatır kendini bilen kızlar göz çıkarıyorlar göz.
Daha değerli oluyorlar.

Bilişsel gelişimin üstüne düşerken sosyal-duygusal gelişimi es geçilmiş bir genç daha.

Kocasına sevgiline diş geçiremeyenler de gelip burada gerçekleri konuşan üyelere sarıyorlar.

Sana fingirdeksin diyen adamdan bie halt olmaz, o kalbin de hep öyle ağrımayacak merak etme.
Hayatının en güzel zamanlarını size fingirdek deme cüretini kendinde bulan adamlar için harcamayın geri gelmiyor o güzel zamanlar.
Ye ic gez keyfine bak okulunu oku hayatını kurtar. 10 sene sonra yüzünü bile hatırlamayacağiniz adamlar için kendinizi heba etmeyin

Hiç ders çalışmasaydın ilerde kendisi karısı ve çocuklarıyla güzel bir hayat yaşarken sen kafana vuracaktın.
Kendine gel yahu arkasından üzüldügünuz adamlar kirli sepetinin yerini bilmeyip donunu corabini ortaya firlatan evrimini tamamlayamamış varlıklar.
Bunlar için hayat yakmaya değmez

Haklısınız,teşekkür ederim

Şu kısımdan bi halt anlamadım. Ne oldu, kime ne dedin, neyi sordun?

Bu gelen tekne mi yat mı diye sordum. Özel bi programdı çünkü. Başka da hiçbir şey demedim
İnsanlarla konuşabilirsin, bunda bi şey yok, olayı anlamadığım için sordum.
Sana saygı duymayan biri sevemez, bunu aklından çıkarma lütfen. Sürekli kendini suçlu hissedip açıklama yapmak zorunda kaldığın bir ilişkide mutlu olma ihtimalin de yok.

Haklısınız,dün konuşsaydık bitirecektim. Bugün ararsa bitireceğim. Akşam olunca artık hormonlardan muıdır nedir hayatımın en önemli şeyini kaybediyorum gibi hissediyorum ama sabah mükemmelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…