Bana fingirdeksin dedi

Serum fotosu da attı mı?

Bi de bayılsın

saçmalama istersen kuşum

Kızım sen salak mısın ? Kendini neden bu kadar değersizleştiriyorsun hemde değmeyecek sümüklü bir adam için.
Adam seni kölesi yapacak farkında mısın ?

Sana bir tavsiye asla sürekli kendini açıklamak zorunda bırakılacağın insanlarla sevgili olma hatta arkadaş bile olma.

Aklın varsa sana böyle davranan birini silip atarsın zaten

Böyle kızları gördükçe iyiki kızım olmamış diyorum.
Sen el bebek gül bebek büyüt. Okutmak için kendini parala. Sonra gitsin bir dağ ayısı için böyle kendini ezdirsin

Böyle kızları gördükçe iyiki kızım olmamış diyorum.
Sen el bebek gül bebek büyüt. Okutmak için kendini parala. Sonra gitsin bir dağ ayısı için böyle kendini ezdirsin
ABLA YANLIŞ OLDUĞUNUN FARKINDAYIM BEYNİM ÖYLE DİYOR AMA HAYATIMDAN GİTTİĞİ AN ASLA MUTLU OLAMAYACAKMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM

ABLA YANLIŞ OLDUĞUNUN FARKINDAYIM BEYNİM ÖYLE DİYOR AMA HAYATIMDAN GİTTİĞİ AN ASLA MUTLU OLAMAYACAKMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM
Evet evet yeryüzündeki son erkek tanesi. Aman sıkı sıkı tut kaçırma.
Üniversitede daha karşına neler çıkar Allah aşkına ya.
Akıllı ol. Hiç bir erkek için değmez. Hele hele böyle kıskanç bir moron için hiç değmez.

Böyle birini nasıl hâlâ seviyorsun? Sana or.spu muamelesi yapıyor. Bu herifi unut gitsin. Patalojik derecede ruh hastası ve saygısız biri. Demekki kendisi daldan dala atlıyor ki ( karşı cinse bir soru sormak bile ona fingirdemek olarak görünüyor) kişi kendinden bilir işi.

Genç kızlara not!
1) ayrı şehirlerde üni kazandığın sevgili ile ayrılırsın.
2) senden düşük bölüm kazanan sevgili ile ayrılırsın.
3) o mezuna bırakır sen herhangi bir üni kazanırsan yine ayrılırsın.
4) sen üniye başlayınca babasının yanında ticarete falan atılan sevgiliden ayrılırsın.
5) üniye geçince genel olarak var olan sevgiliden ayrılınır, bu işin raconu budur. İstisnalar kaideyi bozmaz.

1'e ek, aynı şehirde kazanırsan da 3 5 aya yine ayrılacaksın balım.

Eleman genç yaşta olmasına rağmen öğretim görevlisi falan,böyle olunca bulunmaz Hint kumaşı belledim sanırım azıcık daha mantığımla düşünüp ağlayıp zırlamayayım. Yani zaten okul sayesinde 5 aya ABD’ye gidiyorum. O bunu,okulun verdiği imkanları bile küçümsüyor ve sen o bölümü okuyamazsın diyor. Evet,şu an benden akademik olarak önde ama bunu bozabilirim

Seninle yarışmaya,seni küçümsemeye çalışan kişi seni sevmiyordur. İçini rahatlatacaksan ağla ama bununla devam etme bak çok daha fazla yara alırsın.

Resmen size elin işte, gözün oynaşta demek istemiş zaten uzak mesafe ilişkilerini sürdürmesi zor böylesi daha da zor yol yakınken önünüze bakın. İstanbul'un,gençliğin tadını çıkarın

Ben de 18-19 luk biri sandım. O zaman durum daha vahim. Okumuş, ortam görmüş ama olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…