Bana fingirdeksin dedi

Ama o İlber Ortaylı’dan ders alacak öyle demeyin.
Umarım biraz vizyon katar kendisine, entelektüelliğin dibini sıyırmaktan kadın sitelerinde “sevgilim bana fingirdek dedi” diye konu açmaya vakti olmaz.

Ben de Erhan Afyoncu’dan almıştım ahsjsjs

Sende bende seni konsomatris çalıştırılan pavyonda güvenlik olmaktan kurtardım zibidi deseydin.
Okurken güldüm fingirdek ne ya.
Demek ki her kadına hallenen bir insan ki seni fingirdek ilan etmiş.
Aman bak hayatına daha neler gelip geçecek…

Umarım biraz vizyon katar kendisine, entelektüelliğin dibini sıyırmaktan kadın sitelerinde “sevgilim bana fingirdek dedi” diye konu açmaya vakti olmaz.

Ben de Erhan Afyoncu’dan almıştım ahsjsjs
Ben de Erhan Afyoncu’dan almıştım bu arada. İlber Ortaylı bu konuyu ve durumu görse cahillerle uğraşamam diyip terk eder ortamı

Gercekten ihtiyac halinde yoldan biriyle konuşmak okey ama Turkiyede durduk yere sirf geyik olsun diye kimse kimseyle konuşmaz normalde "karsi cins" genelde.
Esim/sevgilim durduk yere kadinlara şu ne bu ne muhabbet baslatici tavirlar sergileyen biri olsa ben de guvenmezdim.

kızlar size ne oluyor? Kaybetmek istemiyormuş. Üste para verseler hayatınızda tutmayın şu tipleri. Yarın evlensen garsona sipariş verdin diye hır çıkartır bu en basiti aklıma gelen.

bi de adamın yaşı büyük müymüş ileride vay sapık oç benimle ne işin vardı diyeceksin
ayrıca okuldaki öğrencilere yürüyordur bu, kadına böyle muamele yapan erkekler bu tip oluyor
okulundaki kadınlar kendi aralarında dalga geçiyordur bununla ve tiksiniyorlardır
böyle çok var haberin olsun yaşın arttıkça sen de okuyacaksın bunları şak diye

Hemen okulu bırak koş git kaçırma aman ha böyle erkek zor bulunur
Yok ya Amerika’ya gitmeyi düşünüyorum,böylece bir de İngilizce laf yetiştirebilirm
sınıf arkadaşımdı

kızım sen iyi misin? hem tecrübem yok size soruyorum diyorsun hem de milletin yaşına laf ediyorsun kendin de aynı forumda olmana rağmen denileni anlamıyorsunuz yemin ederim sana verilen tavsiyeleri özümse bence. önceliklerini sıraya koy amerika'da daha beter hatalar yapma. önce biraz gözlemle insanları bari sonra aksiyona geçersin. hata yapmadan öğrenilmiyor eyvallah da kadın haklı. bir book smart var bir de street smart var eğitimin seni hayattaki her şeyde üstün kılmadığını ve karakteri düzgün kılmadığını anlayacaksın sen de kendine yazık etme.

Hakaretlerin farkındasın ama onu kaybetmek istemiyor musun? E kaybetme yavrum yapış yakasına yalnız boğaz turu falan olmaz tabi bundan sonra hakmar'dan bim'e giderken izin istersin sorun çözülür

Bak ablacım konu farklı ama yaşadığımız şey aynı, ben 1 sene boyunca böyle bir sevgili yüzünden üniyi kendime zehir ettim kimsenin kıskançlık tribini çekme ayrıl mağarasında kalsın pis

1- Büyük harfle yazmak BAĞIRMAK anlamına geldiğinden mesajlarımızı büyük harfle yazmıyoruz.
2- Konulardan üye kovmuyoruz, yazdığı yorumdan rahatsız olduğumuz bir üye varsa konudan üye yasaklama özelliğini kullanıyoruz.
3- Konu sahibi ve yorum yazanlar, geyik yapmıyoruz, polemiğe girmiyoruz ve üsluplara dikkat ediyoruz.

Is it understood?

Histerik tip galiba. Bu tipler kadar insanı yoran birşey daha yok. Keşke şunu deseydin kişi kendinden bilir işi diye. Gururlu ol.

Lütfen akıl verin diye konu açıp yorum yapanlara niye atar gider yapıyorsunuz? İşine gelmeyince üyeleri yaşıyla sosyal durumuyla aşağılamaya çalışmak ne kazandırıyor size? Daha yolun başındasınız, kaç kişi yurtdışında sizden daha iyi imkanlarda okudu kariyer yaptı. Gidin biraz siz de Amerika görün ne güzel işte, bırakın karaktersiz ezik sünepe heriflerle takılmayı.

100 kadına sorsanız 99'u bu hakaretleri kabul edemez kendine yediremez. Sen okuyamazsın yapamazsın diyen bir yaratığın kendilerini aşağı çekmelerini kabul etmez ama siz hala kalp ağrısı diyorsunuz. Aileniz sizi büyüttü, okuttu, bu yaşa getirdi. Elin beş kuruşluk barzosu mu verecek aşınızı ekmeğinizi? Adam sevgim bitti nefret ediyorum senden demiş ama siz sanki severek mecburiyetten ayrılıyormuşsunuz gibisiniz.

Bibibella , bu kaçıncı yahu? Lafınıza al bu da benim lafım diyemeyenler hemen sen de teyzesin moduna geçiyorlar. Keşke her teyze sizin gibi olsa. İşine gelmeyen önce üyeleri sonra forumu küçümsüyor. Adamlardan lafı hakareti işitip sesi çıkamayanlar, yanlış anladın nolur affet erim diyenler burada kaplan moduna giriyor. Heriflerden zarar, üyelerden fayda geliyor ama niyeyse atar gider heriflere değil bizlere yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…