- 20 Ocak 2010
- 49.373
- 192.420
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi kraliceada
-
O bir kraliçe öyle deme dereceli ablası sen gençsin ablası olabilirsin benceSeviyeye bak. Allahım nasip etme.
Ama o İlber Ortaylı’dan ders alacak öyle demeyin.Seviyeye bak. Allahım nasip etme.
Umarım biraz vizyon katar kendisine, entelektüelliğin dibini sıyırmaktan kadın sitelerinde “sevgilim bana fingirdek dedi” diye konu açmaya vakti olmaz.Ama o İlber Ortaylı’dan ders alacak öyle demeyin.
Bana da burada bir ergen yemek yapıyorum diye teyze diyordu.O bir kraliçe öyle deme dereceli ablası sen gençsin ablası olabilirsin bence
Hepiniz bir gün teyze olacaksınızBana da burada bir ergen yemek yapıyorum diye teyze diyordu.
Ben de Erhan Afyoncu’dan almıştım bu arada. İlber Ortaylı bu konuyu ve durumu görse cahillerle uğraşamam diyip terk eder ortamıUmarım biraz vizyon katar kendisine, entelektüelliğin dibini sıyırmaktan kadın sitelerinde “sevgilim bana fingirdek dedi” diye konu açmaya vakti olmaz.
Ben de Erhan Afyoncu’dan almıştım ahsjsjs
Ben bu siteye evlendikten sonra bir sağlık sorunum sebebiyle üye olmuştum, sonra sevdim alıştım. Senin yaşlarında kadın forumlarında fink atmayı aklımın ucundan bile geçirmezdim, çok başka kafalardaydım çünkü. Milleti vizyon konusunda iğneleyeceğine dön de bir aynaya bak.
Yok ya Amerika’ya gitmeyi düşünüyorum,böylece bir de İngilizce laf yetiştirebilirmHemen okulu bırak koş git kaçırma aman ha böyle erkek zor bulunur
sınıf arkadaşımdıGercekten ihtiyac halinde yoldan biriyle konuşmak okey ama Turkiyede durduk yere sirf geyik olsun diye kimse kimseyle konuşmaz normalde "karsi cins" genelde.
Esim/sevgilim durduk yere kadinlara şu ne bu ne muhabbet baslatici tavirlar sergileyen biri olsa ben de guvenmezdim.
Sizler hâlâ buralarda mısınız?Ben de Erhan Afyoncu’dan almıştım bu arada. İlber Ortaylı bu konuyu ve durumu görse cahillerle uğraşamam diyip terk eder ortamı
Daha haklı bir yorum görmedim 10/10 tespitbugün kalp ağrısı çekmeye razı olmazsan,kafa göz kol bacak ağrısı çekersin gelecekte
Bak ablacım konu farklı ama yaşadığımız şey aynı, ben 1 sene boyunca böyle bir sevgili yüzünden üniyi kendime zehir ettim kimsenin kıskançlık tribini çekme ayrıl mağarasında kalsın pisBen üniversiteyi İstanbulda kazandım,sevgilim ise Ankara’da. İstanbulda boğaz turu yaparken aradı ve tekne yakaştığı an bi çocuğa gülerek “bu ne?” diye sordum. Ondan sonra iki gün boyunca “İstanbulda fingirdegeceksin,benden gittikten sonra atlayacağın dallar belli” vs. şeyler dedi. Hakaretlerin farkındayım ama onu kaybetmek istemiyorum,o ise sana olan sevgim bitti nefret ediyorum artık dedi. Hayatım boyunca bu kalp ağrısıyla mı yaşayacağımyapmadığım bir şey için ödediğim bedel çok mu büyük kestiremiyorum. Lütfen bi akıl verin
Histerik tip galiba. Bu tipler kadar insanı yoran birşey daha yok. Keşke şunu deseydin kişi kendinden bilir işi diye. Gururlu ol.Ben üniversiteyi İstanbulda kazandım,sevgilim ise Ankara’da. İstanbulda boğaz turu yaparken aradı ve tekne yakaştığı an bi çocuğa gülerek “bu ne?” diye sordum. Ondan sonra iki gün boyunca “İstanbulda fingirdegeceksin,benden gittikten sonra atlayacağın dallar belli” vs. şeyler dedi. Hakaretlerin farkındayım ama onu kaybetmek istemiyorum,o ise sana olan sevgim bitti nefret ediyorum artık dedi. Hayatım boyunca bu kalp ağrısıyla mı yaşayacağımyapmadığım bir şey için ödediğim bedel çok mu büyük kestiremiyorum. Lütfen bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?