Bana fingirdeksin dedi

Evettt,hayattaki tek gâyem 50 küsür yaşına geldiğimde kk pro üye olmak. Böylelikle havalı bi gacı olabilirim
Kız şimdide olabilirsin 200 tl verip oluyorsun neyse bazı şeyler okul başarısıyla olmaz hep derim zeka başka birşey sen ilk önce özgüven kazan sonra bidaha gel bekleriz

Evettt,hayattaki tek gâyem 50 küsür yaşına geldiğimde kk pro üye olmak. Böylelikle havalı bi gacı olabilirim
Ben bu siteye evlendikten sonra bir sağlık sorunum sebebiyle üye olmuştum, sonra sevdim alıştım. Senin yaşlarında kadın forumlarında fink atmayı aklımın ucundan bile geçirmezdim, çok başka kafalardaydım çünkü. Milleti vizyon konusunda iğneleyeceğine dön de bir aynaya bak.

50 yaşında olunca yada pro üye olunca ne oluyor laf sokmak için yazmaya gerek yok diye düşünüyorum siz bu değerli lafları sizi aşağı çeken sevgilinize karşı soyleseydiniz daha iyi hissederdiniz .Buradaki üyeler den daha çok sevgilim dediginiz eski sevgilinizin fingirdek lafına daha gerekli alaycı söylemleriniz

BAYILIYORUM BÖYLE BİRİNE BİR ŞEY SÖYLEYİNCE SÖYLEDİĞİM KİŞİ DIŞINDA HERKESİN ÇULLANMASINA

Büyük harf kullanmak hakaret demektir yazım dilinde.Okuyabiliyoruz o kadar büyük harf kullanmaniza gerek yok .Ne mutlu bayilmaniz bak derdinizi unutup asliniza döndünüz .İyi forumlar dilerim
kız sevgilisi fingirdek demiş adamın demediği kalmamış ben bu kalp agrısıya nasol yaşayocoğum demiş ne laf anlatıyorsun buna duvara anlat en azından yankı yapar ses gerı döner sana gelir parmak yormaya değmez anlamazda zaten

Yok ben birşey demedim sadece üyeleri yaş üzerinden vurmaya kalktı tarzı hoş değil madem begenmiyorsun forumu buraya danışma derler yani.Yada şu yaşta kiler yorum yapsın de.Ben gencim sizin isinis gücünüz yok yaş geçmiş dersen sende bilmem kaç kilo vermişsin elin oğlu için sendede izan yok denilince bozulmamak gerekli .

BAYILIYORUM BÖYLE BİRİNE BİR ŞEY SÖYLEYİNCE SÖYLEDİĞİM KİŞİ DIŞINDA HERKESİN ÇULLANMASINA
Söylediğin kişi sana ağır gelir bence dua et ben canım arkadaşlarım gibi kibar birisi değilim sagolsunlar hoş sen kibarlık sevmiyordun dimi pardon sana fingirdek diyen biri için ağlıyordun hala yaşın küçük çok fazla üzmek istemiyorum seni

Son düzenleme:
Bence gercek sevgiyi tanimiyor kaosta büyümüs ve o kaos ortaminda huzur buluyor ondan o adamin pesinden agliyor ya da drama Queen bilmiyorum ama agir hasarli orasi gercek

Hemen okulu bırak koş git kaçırma aman ha böyle erkek zor bulunur

vurma aplası

Lütfen teyzesi hatta nenesi 50 yaş üstüyüm malum
“Bana fingirdeksin dedi” diye konu açan birinin başkasını yaşla, vizyonla vurmaya çalışması ironik ya. Fingirdek ne bi kere? Buram buram varoş kokuyor. Fingirdek diyen insana değil aşık olmak muhatap olmam adfsgs

Ayrıca fingirdek en masumu atlayacağın dallar derken mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…