- 21 Ağustos 2024
- 183
- 44
- 18
- 19
- Konu Sahibi kraliceada
-
Konularını görünce sende olmayan şeyler seni heycanlandırıyor demek hava ve özgüven
Evettt,hayattaki tek gâyem 50 küsür yaşına geldiğimde kk pro üye olmak. Böylelikle havalı bi gacı olabilirimKonularını görünce sende olmayan şeyler seni heycanlandırıyor demek hava ve özgüven
Evettt,hayattaki tek gâyem 50 küsür yaşına geldiğimde kk pro üye olmak. Böylelikle havalı bi gacı olabilirim
Ben bu siteye evlendikten sonra bir sağlık sorunum sebebiyle üye olmuştum, sonra sevdim alıştım. Senin yaşlarında kadın forumlarında fink atmayı aklımın ucundan bile geçirmezdim, çok başka kafalardaydım çünkü. Milleti vizyon konusunda iğneleyeceğine dön de bir aynaya bak.Evettt,hayattaki tek gâyem 50 küsür yaşına geldiğimde kk pro üye olmak. Böylelikle havalı bi gacı olabilirim
BAYILIYORUM BÖYLE BİRİNE BİR ŞEY SÖYLEYİNCE SÖYLEDİĞİM KİŞİ DIŞINDA HERKESİN ÇULLANMASINA50 yaşında olunca yada pro üye olunca ne oluyor laf sokmak için yazmaya gerek yok diye düşünüyorum siz bu değerli lafları sizi aşağı çeken sevgilinize karşı soyleseydiniz daha iyi hissederdiniz .Buradaki üyeler den daha çok sevgilim dediginiz eski sevgilinizin fingirdek lafına daha gerekli alaycı söylemleriniz
kız sevgilisi fingirdek demiş adamın demediği kalmamış ben bu kalp agrısıya nasol yaşayocoğum demiş ne laf anlatıyorsun buna duvara anlat en azından yankı yapar ses gerı döner sana gelir parmak yormaya değmez anlamazda zatenBüyük harf kullanmak hakaret demektir yazım dilinde.Okuyabiliyoruz o kadar büyük harf kullanmaniza gerek yok .Ne mutlu bayilmaniz bak derdinizi unutup asliniza döndünüz .İyi forumlar dilerim
Söylediğin kişi sana ağır gelir bence dua etBAYILIYORUM BÖYLE BİRİNE BİR ŞEY SÖYLEYİNCE SÖYLEDİĞİM KİŞİ DIŞINDA HERKESİN ÇULLANMASINA
Bence gercek sevgiyi tanimiyor kaosta büyümüs ve o kaos ortaminda huzur buluyor ondan o adamin pesinden agliyor ya da drama Queen bilmiyorum ama agir hasarli orasi gercekSöylediğin kişi sana ağır gelir bence dua etben canım arkadaşlarım gibi kibar birisi değilim sagolsunlar hoş sen kibarlık sevmiyordun dimi pardon sana fingirdek diyen biri için ağlıyordun hala yaşın küçük çok fazla üzmek istemiyorum seni
Hemen okulu bırak koş git kaçırma aman ha böyle erkek zor bulunurYani aslında derece yaparak gittim üniversiteye,birçok öğrenciye sağlanmayan imkanlarım olacak,İlber Ortaylı’dan bile ders alacağım. Ama şimdi kalbim o kadar ağrıyor ki… keşke hiç ders çalışmasaydım diyorum. Bilmiyorum belki de onu takıntı hâline getirmiş de olabilirim. Ya da aramız iyiyken “sana kurban olurum” tarzı şeyler
Kraliçelerin kalbi ağrır sen bilmezsinKalp ağrısı ne allah aşkına ya m.ö emo döneminde bile böyle şeyler demiyoduk
vurma aplasıSöylediğin kişi sana ağır gelir bence dua etben canım arkadaşlarım gibi kibar birisi değilim sagolsunlar hoş sen kibarlık sevmiyordun dimi pardon sana fingirdek diyen biri için ağlıyordun hala yaşın küçük çok fazla üzmek istemiyorum seni
Kirpikleri bile ağrır onların gerçi doğru ama yine de kıroca bizımla deyılsın diyorum kendisineKraliçelerin kalbi ağrır sen bilmezsin
“Bana fingirdeksin dedi” diye konu açan birinin başkasını yaşla, vizyonla vurmaya çalışması ironik ya. Fingirdek ne bi kere? Buram buram varoş kokuyor. Fingirdek diyen insana değil aşık olmak muhatap olmam adfsgsLütfen teyzesi hatta nenesi50 yaş üstüyüm malum
Ayrıca fingirdek en masumu atlayacağın dallar derken mesela?“Bana fingirdeksin dedi” diye konu açan birinin başkasını yaşla, vizyonla vurmaya çalışması ironik ya. Fingirdek ne bi kere? Buram buram varoş kokuyor. Fingirdek diyen insana değil aşık olmak muhatap olmam adfsgs
Seviyeye bak. Allahım nasip etme.Ayrıca fingirdek en masumu atlayacağın dallar derken mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?