• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana göre aldatıldım..

ben bir yildir evli bir adamla cok guzel bir ask yasiyorum, cok tesadüf bir tanismamiz oldu ve geldiginde acik secik bana herseyi anlatarak geldi esiyle arasinin bir yildir kötü oldugunu ve esinden sogdugunu dile getirdi, adam bosanmak istedini dile getirmis , cinsel iliskileri cok nadir oluyormus yataklarida ayri cunku bir kizlari var 8 yasinda cocuk annesiyle yatiyor adam ayri, adam bosanmak istediginde kadin karsi cikiYor ve cinsel iliskiye giriyor adam kesinlikle soruyor korunup korunmadigini kadin korunuyorum diyor ve kadin hamile kaliyor, adam aldirmasini bile istemis cunku adam icin evlilik bitmis karsisina bu sira ben ciktim ve bana deliler gibi asik bende ona kadin aralikta dogum yapdi ve adam benimle hergün bir yildir cinsel birliktelik yasiyor bir erkegin sizi arzulamasini istemesini bu esnada cok guzel görüyorsunuz adam karisindan tiksindigini bile söyledi lakin bir erkek karisini sevse asla baska bir kadina bakmaz kadin aldatildigini ögrendi esdi gürledi dizini büktü evinde ve adam hala benimle birlikte o benim adamim her nekadar nikahli evliyse bile tamamen bende ve benim,
Demem o ki aldatildigini bilip katlanan her kadin zayifdir , ve her aldatan erkek mutlaka aradigini esinde bulamamisdir

Bir senelik ilişkinizde adam eşiyle hiç beraber oldu mu? Adam için evlilik bittiyse boşanmak için ne bekliyor?

Bir senelik ilişkinizde adam eşiyle hiç beraber oldu mu? Adam için evlilik bittiyse boşanmak için ne bekliyor?
Bir senelik iliskimizde adam bana geldiginde kadin hamileydi, aralikta dogum yapdi ve kesinlikle birlikte olmadilar adam bosanmak istiOr fakat kadin ariza cikardi bosanmicam diye suan ugrasiyor adam bosanmak icin

Bir senelik iliskimizde adam bana geldiginde kadin hamileydi, aralikta dogum yapdi ve kesinlikle birlikte olmadilar adam bosanmak istiOr fakat kadin ariza cikardi bosanmicam diye suan ugrasiyor adam bosanmak icin

Birlikte oldular deseydiniz sizin de zayıflık gösterdiğinizi yazacaktım, çünkü sonuçta siz de adamı başkası ile paylaşmış olacaktınız. Ve evet işte o zaman metres konumunda olacaktınız. Ama söyledikleriniz doğru ise bu hikayede evlilik zaten bitmiş, evliliği garantilemek için korunuyorum diye hamile kalıp doğuran bir kadın ve boşanmak isteyen bir adam var. Bazı üyeler nedense bitmiş, sevgisiz evliliklerde eşlerin birbirinin tapulu malı olduğunu düşünüyor. Ben o şekilde düşünmüyorum. Siz olmasaydınız da bu evlilik yürümeyecekmiş. Bu durumda en doğrusu adamın boşanmasını beklemek olurdu ancak durum sizin açınızdan farklı gelişmiş. Ben sadece size şu uyarıda bulunayım, boşanma bir süre daha gerçekleşmez ise adam size yalan söylüyordur. Çünkü eş ayrı eve çıkıp ilişkisini kestikten sonra diğer eşin rızası aranmıyor, uzun vadede mahkeme elbet boşuyor. Sizin buraya yazdığınız şeylere inandığınızın farkındayım, yine de boşanma olmaz ise yalan söylendiğinin farkında olun. Durum buysa metressiniz.

Eminim uğraşıyordur eminim 2 çocuklu adam evini barkını bırakıp sana gelecektir.Sende yol yakınken bırak bu işleride bekar birini bul evlen bence yoksa bu hikayenin sonunu çok kişiden gördüm adamlar yıllarca ha boşandım ha boşanıcam derler sonra karımla yeniden denicez çocuklarımızda var der kapatır kapısını seninde yaşın geçmiş olur bu arada olan sana olur bak gör

birde söyle düsünün adam istemiyor karisini ? Kusura bakmayin ama her aldatan erkegin kadini bir metres veya kötü kadin degildir. Durumu biliyor kadin neden bosanmiyor ? Tek bir secenek vardir ya bosanirsin yada durumu kabullenir evde kalirsin cocuk büyütürsün. Adam istemiyorum dediginde ikinci cocugu kadin bilerek yapiyor
Adam karısını istemiyor da ilişkiye sıra gelince hamile de bırakıyor. Adam da amaç belliyse sizde de ne bulduğu gayet basit.

ben bir yildir evli bir adamla cok guzel bir ask yasiyorum, cok tesadüf bir tanismamiz oldu ve geldiginde acik secik bana herseyi anlatarak geldi esiyle arasinin bir yildir kötü oldugunu ve esinden sogdugunu dile getirdi, adam bosanmak istedini dile getirmis , cinsel iliskileri cok nadir oluyormus yataklarida ayri cunku bir kizlari var 8 yasinda cocuk annesiyle yatiyor adam ayri, adam bosanmak istediginde kadin karsi cikiYor ve cinsel iliskiye giriyor adam kesinlikle soruyor korunup korunmadigini kadin korunuyorum diyor ve kadin hamile kaliyor, adam aldirmasini bile istemis cunku adam icin evlilik bitmis karsisina bu sira ben ciktim ve bana deliler gibi asik bende ona kadin aralikta dogum yapdi ve adam benimle hergün bir yildir cinsel birliktelik yasiyor bir erkegin sizi arzulamasini istemesini bu esnada cok guzel görüyorsunuz adam karisindan tiksindigini bile söyledi lakin bir erkek karisini sevse asla baska bir kadina bakmaz kadin aldatildigini ögrendi esdi gürledi dizini büktü evinde ve adam hala benimle birlikte o benim adamim her nekadar nikahli evliyse bile tamamen bende ve benim,
Demem o ki aldatildigini bilip katlanan her kadin zayifdir , ve her aldatan erkek mutlaka aradigini esinde bulamamisdir
Size yazdım yazdım sildim. Söylenecek çok şey var da işte. Yasalara göre evliyken sizinle olması SUÇ. Evlilik bitti dese de suç bitmedi dese de suç. Ayrıca evliyken aldatmak karakter meselesi. Aşk meşk kısmını bilemem aşık olmayı biz seçmeyiz ama evliyken nasıl davranmamız gerektiğini biz seçeriz.
Adamın boşanmasını bekleseydiniz bari hani size aşıkmış ya elbet bulurdu sizi Kusura bakmayın da 1 yıl olmuş Ferhat gibi dağları delmeyecek boşanacak. Ayrıca karısıyla arası kötü olmasına rağmen ilişkiye giren birisinin cinsel hayatını bitirmiş olması ... Ne diyelim umarım doğrudur

Son düzenleme:
Konu sahibi, aldatmak kişinin güvenini boşa çıkarmak, duyguları ile oynamaktır. Evlenirken bir ömür birbirinize sadakat söz verdiniz. Ancak eşiniz bu sözü tutmamış. Kızın hiçbir suçu yok, sonuçta adamın evli olduğunu öğrenince araya girmek istememiş ve ilişkini kesmiş. Sizin eşiniz size siz yakalamadan duygularının azaldığını ve ayrılmak istediğini söylemiş olsaydı, olabilir derdim. İnsanların birbirine sevgisi bitebilir. Ayrı yaşıyor olsaydınız ve bir süre sonra eşiniz gelip pişman olduğunu ve sizi tekrar sevmeye başladığını söyleseydi belki yüce gönüllülük gösterebilirdiniz. ( Ben göstermem bu arada, ayrıldığım sevgilim benden sonra başkasıyla birlikte olduysa geri barışmam mesela. Ancak kişilerin kararlarına saygım var, barışan barışıyor.) Ama durum böyle gelişmemiş, eşinizin amacı sizinle birlikteyken başkasıyla da birlikte olmakmış. Bu da eşinizin dürüst birsi olmadığını, aldatıcı bir kişi olduğunu gösterir. Böyle birisi ile evlilik sürdürülemez.

selam arkadaşlar ben neredeyse 6 yıllık evli olucam bu yaz eşimle birbirimizi liseden tanırız ilk aşk beraber ders calışırdık siz düşünün o zamandan bu zamana yani uzun yıllar birliktelikten sonra işimizi elimize alınca da evlendik cok severek hem de .
bir gün eşimin mail inde bir kıza çiçek gönderdiğini gördüm dünyam başıma yıkıldı gece vaktiydi eşimi uyandırdım evi yıktım dağıttım sabaha kadar ağlama krizi gecirdim boşanmayı o an kafama koymuştum çiçek gönderdiği notta güzel öğretmen doğum günün kutlu olsun yazıyordu dünyam başıma yıkıldı gercekten hiçbi sorunumuz yoktu ailesi yüzünden cok sorun yaşadık ama hepsini aşmıştık cok iyi anlaşırız evde güleriz eğleniriz dört dörtlük bir eştir ne kırar ne üzerdi her işime yardım eder değer verir hatta kendi kendime ne şanslıyım derdim hep hem eşimi cok severdim hem de her anlamda hayrandım ona neyse hani eşim de gercekten hiç bu zamana kadar böyle bi şeyine şahit olmamıştım o kadar yıldır tanıyorum eşim anlattı her şeyi kız bekar sanmış yazmış eşim de konuşmuş mesajlaşmışlar yani görev sırasında gittiği bi okulda tanışmışlar işten dolayı bir iki gün çalışmışlar o esnada numaralarını almışlar haberleşmek adına neyse sonra eşim anlattı her şeyi kız sormuş yanındaki kim diye eşim de karım demiş kız da konuşmayı kesmiş o arada da doğum günü varmış tam cicek göndermiş sonra eşim tabi kızın numarasını verdi nolur ara konuş aramızda hiçbi şey olmadı diye ertesi gün sırf merak ettiğim için aradım anlattı eşinizle aramda bir şey olmadı kendisi evli oldugunu söyleyince konuşmayı kestim hatta karını sevmiyor musun mutsuz musun niye konuştun benle diye sormuş eşim de karımı cok seviyorum öylesine yazdım demiş eşime soruyorum neden yaptın bunu diye bilmiyorum bir anlık gaflete düştüm hata ettim bilmem ne günlerce gözleri şişti ağlamaktan yemedi içmedi çiçekler yemekler kendini affettirmek için beni bırakırsan ölürüm falan ailemi aradım boşanma kararı için ailem kesinlikle karşı cıktı eşim için yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o yazmış bir daha yapmaz bilmem ne sonra ben affettim ama bu olayın üstünden aylar gecti hala aklıma geliyor gözlerim dolu dolu oluyor biz nasıl bu hale geldik diye o kadar büyük bi hayal kırıklığım oldu ki toparlanamıyorum eşimin yapmayacagından o kadar emindim ki psikolojim bozuldu.. ne yapmalıyım bu kadar emeği çöpe atmak içimden gelmiyor ama bir yandan da yol yakınken kendime düzen kurasım var bir yanımda inanıuor bir daha böyle bi şey olmaz diyor çünkü gercekten cok mutluyduk gercekten cok seviyorum onu en katlanamadığım şeyse onu başkasıyla paylaşmak siz olsanız ne yapardınız özellikle başına gelenler yazabilir mi cünkü insan başına gelmeyüince anlamıyor eskiden olsa başkası anlatsa boşan ya derdim kesin ..
Üzülere söylüyorum ki sadece size göre degil bildiginz herkese göre aldatılmıssınız adam kızla konusmus cicekler yollamış bi flörtlesme hafiften baslamıs..daha ne olsun...cocuk yapmayın sakın cünkü bi kere yapan devamını getiriyo genelde

Adam karısını istemiyor da ilişkiye sıra gelince hamile de bırakıyor. Adam da amaç belliyse sizde de ne bulduğu gayet basit.

M Manolya3838 kendini yanlış ifade etmediyse kendisi ilişkiye dahil olduktan sonra adam eşiyle birlikte olmamış. Bu arada ayrılma eşiğine gelmiş eşler barışıp beraber olabilir ancak adam eşinin kendisini kandırarak hamile kaldığını öğrendikten sonra eşiyle tekrar kopma noktasına gelmiş olabilir. Amacım söz dalaşı başlatmak değil, sadece herşey siyah ya da beyaz değil bu hayatta bunun altını çizmek istiyorum. Eşini başkasıyla aldatan ve sonra gelip eşiyle aynı yatağa girip sonra da boşanmayan bir adam olsa şiddetle kınardım. Ama soruma verilen cevaba göre cevaplıyorum, olaylar böyle gelişmemiş.

Bi erkek gercekten ayrılmak istese ayrılır kimse hiçbişey tutamaz onu...ve gayet cinsel hayatlarıda var sizi kullanıyo sadece yazık kendinizi neden kullandırıyosunuz bu kadar mı degeriniz düşük

M Manolya3838 kendini yanlış ifade etmediyse kendisi ilişkiye dahil olduktan sonra adam eşiyle birlikte olmamış. Bu arada ayrılma eşiğine gelmiş eşler barışıp beraber olabilir ancak adam eşinin kendisini kandırarak hamile kaldığını öğrendikten sonra eşiyle tekrar kopma noktasına gelmiş olabilir. Amacım söz dalaşı başlatmak değil, sadece herşey siyah ya da beyaz değil bu hayatta bunun altını çizmek istiyorum. Eşini başkasıyla aldatan ve sonra gelip eşiyle aynı yatağa girip sonra da boşanmayan bir adam olsa şiddetle kınardım. Ama soruma verilen cevaba göre cevaplıyorum, olaylar böyle gelişmemiş.

cok tesekkür ederim agziniza saglik aynende böylene yazikki yanlis anlasiliyorum. Adam icin evlilik bitmis bosanmak Istedini dilw getirimis kadin adam alkolliyken korunuYorum deyip cocuk yapdi olan oldu. Adamin karisi aralikta dogum yapdi ve ben hayatina adamin kadin hamileyken ilk aylari girdim adam bana dürüstce anlatti herseyi hemde ilk gün.

Bi anlik gafletle insanin agzindan kötu bi laf cikar ne bileyim bi anlik gafletle karşındakine bi tane patlatirsin falan hadi olumlu düşünelim bi anlik gafletle yanlislikla sevismeye bile baslayabilirsin ahah ama düşünüp tartip para verip cicek yollanilmaz gafletle :D evli oldugu icin özür dilemiş resmen bu bi hataymis gibi. Kizi elinden kacirmak istememis. Bence de aldatma ama cok da umrumda olmaz.

cok tesekkür ederim agziniza saglik aynende böylene yazikki yanlis anlasiliyorum. Adam icin evlilik bitmis bosanmak Istedini dilw getirimis kadin adam alkolliyken korunuYorum deyip cocuk yapdi olan oldu. Adamin karisi aralikta dogum yapdi ve ben hayatina adamin kadin hamileyken ilk aylari girdim adam bana dürüstce anlatti herseyi hemde ilk gün.

Adama cip mi taktirdin bu kadar eminsin? 2 cocuklu karisina bunu yapan sana neler yapmaz

Konya ovası bile bu kadar geniş değildir herhalde. :D

adam her gece benim yanimda yatiyor nasil karisiyla cinsel iliskisi olsun
Adamla 24 saat devamlı birliktemisinz 1 saat ayrılsa yanınızdan tamamdr..bildigin 2 kişiyi aynı anda idare ediyo.vallahi yazık kendinize bekar birini bulup evlenin...2 cocuklu adam kendi karısına bunu yapıyorsa size neler yapmaz....bu hikayeleri cok duyduk

Adam bildigin 2 kadını bir arada götürüyor hala karısıyla olmadıgını sanıyo yazık valla

Bir de adam hic cekinmeden gevsek gevsek anlatmis ama hala bosanmamis
Ama geceleri birlikte yatiyorlarmis sgshah umarim feyktir. Cok fazla konu acilmaya basladi boyle hepsi de kendini inandirmis

Ne yazdığını gayet iyi okudum ve anladım. Adam küs olduğu karısıyla sırf uçkuru uğruna birlikte oluyor. Amaç uçkursa manolya hanımla da neyin peşinde olduğu çok açık. Kaç yıllık evli bilmem de 8 yasında çocuğu var ,8 seneden fazla birliktelikte tükettiği herşeyle yeni arayışlara giren karaktersiz bir adam için ha manolya olmuş ha papatya. Burda bana çok aşık bana karasevda diye kendini kandırmaya gerek yok, biraz yol alan akıllı her insan bunu görebilir.

Back
X