- 1 Nisan 2019
- 1.653
- 3.796
- 133
ben bir yildir evli bir adamla cok guzel bir ask yasiyorum, cok tesadüf bir tanismamiz oldu ve geldiginde acik secik bana herseyi anlatarak geldi esiyle arasinin bir yildir kötü oldugunu ve esinden sogdugunu dile getirdi, adam bosanmak istedini dile getirmis , cinsel iliskileri cok nadir oluyormus yataklarida ayri cunku bir kizlari var 8 yasinda cocuk annesiyle yatiyor adam ayri, adam bosanmak istediginde kadin karsi cikiYor ve cinsel iliskiye giriyor adam kesinlikle soruyor korunup korunmadigini kadin korunuyorum diyor ve kadin hamile kaliyor, adam aldirmasini bile istemis cunku adam icin evlilik bitmis karsisina bu sira ben ciktim ve bana deliler gibi asik bende ona kadin aralikta dogum yapdi ve adam benimle hergün bir yildir cinsel birliktelik yasiyor bir erkegin sizi arzulamasini istemesini bu esnada cok guzel görüyorsunuz adam karisindan tiksindigini bile söyledi lakin bir erkek karisini sevse asla baska bir kadina bakmaz kadin aldatildigini ögrendi esdi gürledi dizini büktü evinde ve adam hala benimle birlikte o benim adamim her nekadar nikahli evliyse bile tamamen bende ve benim,
Demem o ki aldatildigini bilip katlanan her kadin zayifdir , ve her aldatan erkek mutlaka aradigini esinde bulamamisdir
Bir senelik ilişkinizde adam eşiyle hiç beraber oldu mu? Adam için evlilik bittiyse boşanmak için ne bekliyor?